yukleyememısım pardon arkadaslar
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hayırlı kandiller.Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
Ben lottoyu oğlum doğduğunda tutturmuşum. İyiki doğdun oğlum.
Yorum
-
gerek yok abi sonuna geldik az kaldı ::::radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpanikleyelimmi güko

))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Alıntı yaparak yazı yazamadım ya hata verip durdu... USAK ile bu şekilde bir düşüncem mevcut yazan arakadaş için
Hissede olusum mevcut tutmaları bundan dolayıdır ;) fincan
veya tobo formasyonuna dogru gitmekte görünüyor simdilik, son 2-3 haftalık hareketleri bunu göstermekte, bozulma olmazsa 157 üstü kapanısında fincan formasyonunun teyiti düşer, fakat tobo formasyonuna dönme ihtimali de olabilir bu durumda yine bir geri süzülme yasayıp tekrar yukarı hareketi yapar...
Yorum
-
jakhall01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterradyolog hocam aksen 3.55 desteğinde devam
http://forum.keyborsa.com/showthread...954#post422954
henüz almadım AKSEN dediğim gibi MAV100 altı kapanış yaparsa günlük almıcam
nereye giderse gitsinDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
mustik grafiği ekle bak saliha bekliyo ;)mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAlıntı yaparak yazı yazamadım ya hata verip durdu... USAK ile bu şekilde bir düşüncem mevcut yazan arakadaş için
Hissede olusum mevcut tutmaları bundan dolayıdır ;) fincan
veya tobo formasyonuna dogru gitmekte görünüyor simdilik, son 2-3 haftalık hareketleri bunu göstermekte, bozulma olmazsa 157 üstü kapanısında fincan formasyonunun teyiti düşer, fakat tobo formasyonuna dönme ihtimali de olabilir bu durumda yine bir geri süzülme yasayıp tekrar yukarı hareketi yapar...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
birazcık uyum aldım bakalım uyddurabilcekmiyim ::::::
))
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum