sagolunnnnnnnnnnnnn
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
uyuma uydurdum gitti 250 -258GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbirazcık uyum aldım bakalım uyddurabilcekmiyim ::::::
))Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
efekent hocam sen sessiz kalınca yazmayınca buraların heç tadı olmuyo bilesinMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
KIYMETLI MADENLER PIYASASI BULTENI (TROY KIYMETLI MADEN ) *
ALTIN 1560 DOLAR/ONS UZERINDE TUTUNMAYA CALISIYOR
ALTIN CARSAMBA GUNUNE
1568.50 DOLAR/ONS SEVIYESINDEN GIRIS YAPTI. ASYALI YATIRIMCILARIN DESTEGINDEN
YOKSUN KALAN MADEN 1560 DOLAR/ONS GERISINE DUSEREK ABD'DE ZILIN CALMASINA KADAR
BU SEVIYE DOLAYINDA ISLEM GORDU. AVRUPALI LIDERLERIN TOPLANTISI ONCESINDE
YATIRIMCILARIN, DAHA AZ RISKLI VARLIKLAR OLAN DOLAR VE BONOLARA YONELMELERIYLE
EURO'DAKI KAN KAYBI SURERKEN, ALTIN PARITENIN GUDUMUNDE KALARAK 1535
DOLAR/ONS'A KADAR YUVARLANDI VE BIR HAFTA ICINDE IKINCI KEZ KILIT DESTEK
SEVIYESINE GERILEMIS OLDU. LIDERLER, BOLGEDEKI ULKELERIN BORC KRIZIYLE NASIL
BASA CIKABILECEKLERINE DAIR NIYETLERINI BELLI ETMEZKEN, YUNANISTAN'IN EURO'DAN
CIKMA DURUMUNA ILISKIN DE BIR ACIKLAMA GELMEDI. YUNANISTAN'A TASARRUF
TEDBIRLERINI UYGULAMASI VE GEREKLI REFORMLARI TAMAMLAMASI YONUNDE BASKI
ARTARKEN, PARA BIRIMI 22 AYIN EN KOTU SEVIYESI OLAN 1.2565'E KADAR GERI
CEKILDI. ALTIN, GUNUN GERI KALANINDA PARITEDEN AYRISARAK, DESTEK SEVIYESINDEN
GELEN TEPKI ALIMLARIYLA TEKRAR 1560 DOLAR/ONS SEVIYESININ UZERINDE TUTUNDU VE
SEANSI ONCEKI GUNUN 4 DOLAR YUKARISINDA TAMAMLADI. EURO 1.2589 SON ISLEM
SEVIYESI ILE YUZDE 0.7 KAYBEDERKEN, HAM PETROL FIYATLARINDAKI SERT SATIS DA
DEVAM EDEREK NYMEX'I 90 DOLAR/VARIL SEVIYESINE KADAR CEKTI.
BUGUN AVRUPA
VE ABD KANADINDAN OLDUKCA KRITIK VE YOGUN VERI AKISI BEKLENIYOR. ALMANYA'NIN
GSYH, PMI IMALAT VE HIZMET RAKAMLARI, IFO IS ORTAMI ENDEKSI, TICARI
BEKLENTILER, ABD'DEN DAYANIKLI MALLARIN SIPARISLERI, DEVAM EDEN ISSIZLIK
BASVURULARI VE BLOOMBERG TUKETICI GUVEN ENDEKSI RAKAMLARI YATIRIMCILARIN
TAKIBINDE OLACAK.
ALTIN BORSASI'NDA HAFTA ORTASI SATICILAR SAHNEDEYDI.
ALTIN, SABAH SEANSINDA 1564 DOLAR/ONS'U GORDUKTEN SONRA HIZLA KAN KAYBETMEYE
BASLADI. SARI MADEN 1543 DOLAR/ONS'A KADAR GERI CEKILEREK GUNU BU SEVIYEDEN
BITIRDI VE GUNLUK BAZDA YUZDE 2.6 ORANINDA KAYBETTIRDI. GUMUS DE ALTIN'I TAKIP
ETTIGINDEN YUZDE 2'YI ASAN ORANDA KAYBEDEREK 27.90 DOLAR/ONS'TAN GUNU BITIRDI.
CARSAMBA GUNU, SEANS BITIMININ ARDINDAN ULUSLAR ARASI PIYASALARDA ALTIN TEPKI
ALIMLARIYLA TOPARLANSA DA BORSA GUNU KIRMIZIDA KAPATMAK DURUMUNDA KALDI.
TOPLAMDA 1,247 KG ALTIN VE 1,621 KG GUMUS EL DEGISTIRDI.
TROY KIYMETLI MADEN TICARETI A.S.
WWW.TROYPRECIOUSMETALS.COM
* * *
BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM DANISMANLIGI
KAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI SERMAYE PIYASASI KURULU
TARAFINDAN YAYIMLANAN SERI:V, NO:52 SAYILI "YATIRIM DANISMANLIGI FAALIYETINE
VE BU FAALIYETTE BULUNACAK KURUMLARA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG"
CERCEVESINDE ARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL
ETMEYEN BANKALAR ILE MUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI
SOZLESMESI CERCEVESINDE SUNULMAKTADIR. BURADA ULASILAN SONUCLAR TERCIH
EDILEN HESAPLAMA YONTEMI VE/VEYA YORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL
GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP, MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI
TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILECEGINDEN SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE
DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI SAGLIKLI SONUCLAR DOGURMAYABILIR.
-MATRIKS-
Yorum
-
anlamadım saliha efekent hocamın yazması ile para sesinin ne alakası varrahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergurko para sesi ni az duyuyo sayın efeken tın sesı olmayınca sanırım
Mevlana der ki;
Yorum
-
Trade Önerisi : Turkcell - TCELL AL
• TCELL hisseleri son bir haftada %3.6 ve son bir ayda 6.5% değer kaybederken, yılbaşından bu yana İMKB-100 Endeksi’nin 16.1% altında performans göstermiştir. Dolayısıyla hissenin mevcut seviyelerden TCELL hisselerine alım yönünde tepki gelebileceğini düşünüyoruz.
• Turkcell’in ortakları arasında devam eden anlaşmazlıkların çözümüne ilişkin somut adımlar atılması ve temettü ödemesi ile ilgili kararların alınması hisse fiyatı için destekleyici olacağını ön görmekteyiz.
• Şirket 2012 yılı ilk çeyrek sonuçlarında, piyasa beklentisinin çok üzerinde 516mn TL net kar açıklamıştır. Bu rakam yıllık ve çeyreksel olarak sırasıyla %56 ve %55’lik bir artışa işaret etmektedir. Öte yandan Şirket’in gelir ve FVAÖK rakamı yıllık bazda çift haneli büyüme göstermiştir.
• Turkcell’in toplam abone sayısı bir önceki çeyreğe göre sabit kalırken yılık olarak %4.2 artışla 34.5mn olmuştur. Öte yandan, faturalı abonelerin sayının toplam abone sayısı içerisindeki oranı 1Ç12’de %34.8’e yükselmiştir (4Ç11’de yılında %33.8). Dolayısıyla ilk çeyrek sonuçlarının piyasa tarafından olumlu algılanacağını düşünmekteyiz.
• Kısa vadeli alçalan trend altında hareket eden hissede 8.06 desteği üzerinde tepki alımları görülüyor. Bu aşamada 8.18 üzerinde alımlar güçlenebilir. 8.22-8.26 dirençleri hedeflenebilir.
TCELL – Son Değer: 8.12ELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.
Yorum
-
ben sana demedimmi abi dayan az kaldı diye ::radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdax artıya geçti
yalllah tazyik
)))))))))))
ama belli olmaz bunalrın işin sabah +90 dı dax eksiye götürdülerrrMevlana der ki;
Yorum
-
sağolasın benim canım.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterefekent hocam sen sessiz kalınca yazmayınca buraların heç tadı olmuyo bilesin
sadece 3-5 kişi yazınca da benim tadım olmuyor. iş durumumu yoğunluğumu biliyorsun. buraya vakit ayırmam bile büyük yük benim için. ama yinede kopmadım senelerdir. endeksi bi düzeltelim hele. Sonrasında koşmaya başlarız. Allah sağlığımızı bozmazsa."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
yav sende haklısın ne diyem ben anlasam yazacam çizecem ama anlamıyom o yüzden benim yaveri getirdim mustiki yazacan çizecen diye ...EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersağolasın benim canım.
sadece 3-5 kişi yazınca da benim tadım olmuyor. iş durumumu yoğunluğumu biliyorsun. buraya vakit ayırmam bile büyük yük benim için. ama yinede kopmadım senelerdir. endeksi bi düzeltelim hele. Sonrasında koşmaya başlarız. Allah sağlığımızı bozmazsa.Mevlana der ki;
Yorum
Yorum