abooo parite 1,3110 larda sürünüyor.Noldu batıyor muyuz ???
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
bazan senedin önü açılsın diye çıkıyorum da denzin önünü kim açtı merak etmiyor değilim....ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersımurg hoca nın bedeviligi tuttu yıne, o verdı uctu mgros
hayırlısı olsun, bırı dıyo ya alan da kazansın
Yorum
-
hoş geldin üstad heybede ne getirdin bize ::simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeldim dostlar....
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
fonfk da dün .175 en kötü düzeltme bitim yeri dedim. 76 dan döndü . Bugün düşüşün son barı gerçekleşti diye sanıyorum, ahyırlısı bakalım...
Yorum
-
heybe de değişen bişey yokGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoş geldin üstad heybede ne getirdin bize ::
Yorum
-
bizim yeniden ataağa geçebilir gibi geliyorBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
ruhum sıkıldı ekran basında baykuş gibi olduk be yaBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
270 biraz arena aldımMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Üstat doğrudur. Rizede dere kenarındaki sulak alanlara azina derler...A-YI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn. azina;
Rizede bir tarlamız vardı... ona eskilerimiz azina derdi..... resminizde mısırı da görünce.... sormak istedim... "azina" ne demek...?
saygılarımla
talebe A-YI
diye biliyorum......::[AZİNA]::...
Yorum
-
eskşiden bi narada abimiz vardı keten abimiz vardı forumun neşe kaynaklarıydılar.Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
VİKİNG KAĞIT GM SARIOĞLU: ŞİRKETİMİZ BÜYÜMEYE VE KAĞIT SEKTÖRÜNE DİNAMİZM GETİRMEYE DEVAM EDECEK Ritz Carlton Otel'de düzenlenen toplantıda konuşan Yaşar Holding İcra Başkanı Dr. Mehmet Aktaş, "Yaşar Topluluğu 2012-2016 yılları stratejik plan çalışmaları kapsamında, temizlik kağıdı pazarının gelişimi ve ihracat potansiyelini dikkate alarak, grup şirketlerimizden Viking Kağıt'ın stratejilerini gözden geçirdik. Organizasyonel bazı değişiklere gittik, satış örgütümüzü ve satış yapılanmamızı yeniden oluşturduk, ambalajlarımızı yeniledik, tüketicilerimizi yeni marka ve ürünler ile buluşturuyoruz. Holding olarak hızlı tüketim ürünleri pazarındaki deneyimimizi Viking Kağıt'a da aktarıyoruz" dedi. Firmanın 41. yılını kutladıklarını belirten Viking Kağıt Genel Müdürü Turgut Sarıoğlu "Şirketimiz 2011 ve 2012 yılında toplam 5.7 milyon TL'lik yatırım planıyla, büyümeye ve kağıt sektörüne dinamizm getirmeye devam edecek" diye konuştu. 2011 yılında Viking Kağıt tarafından üretilen tuvalet kağıdı ve kağıt havlularla dünyanın çevresinin tam 110 defa sarıldığını ifade eden Sarıoğlu, "Yeni 3 katlı ürünümüz Premia'nın tuvalet kağıtları ekstra yumuşak ve dayanıklı, havlu kağıt ürünleri ise özel kağıt yapısı sayesinde üstün emici özelliğe sahip" bilgisini paylaştı. Yaşar Holding şirketlerinden, Türkiye'nin ilk özel kağıt fabrikası olan ve bu yıl 41. yaşını kutlayan Viking Kağıt 4 Nisan 2012 Çarşamba günü The Ritz Carlton İstanbul'da düzenlediği basın toplantısında 2011 yılında başlayan değişim sürecini, bu paralelde gerçekleştirdiği çalışmaları ve geleceğe yönelik stratejilerini anlattı. Toplantıya Yaşar Holding İcra Başkanı Dr. Mehmet Aktaş ile Viking Kağıt Genel Müdürü Turgut Sarıoğlu katıldı. Yaşar Holding İcra Başkanı, Viking Kağıt ve Selüloz A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mehmet Aktaş toplantıda "Yaşar Topluluğu olarak, Türk sanayisini ve tüketicilerini birçok yenilik ile buluşturduk. Türkiye'nin ilk özel sektör kağıt fabrikası sıfatıyla üretime geçişinin 41. yılını kutlayan Viking Kağıt, 1982 yılında Topluluğumuza katıldı. Yeni ve farklılaştırılmış ürünler sunarak sektöründe birçok ilke imza atan Viking Kağıt, temizlik kağıtları sektöründe halka açık tek şirkettir" dedi. Temizlik kağıdı sektöründe kişi başı tüketimin son 10 yılda yaklaşık 5 kat arttığını belirten Aktaş, "Gelişen hijyen bilinciyle bu rakamın daha da artacağını öngörüyoruz. Ayrıca 200 milyon nüfuslu Orta Doğu, 140 milyon nüfuslu Rusya ile çevre ülke pazarları değerlendirildiğinde Türkiye, önemli bir üretim ve lojistik üssü olabilecek özelliklere ve potansiyele de sahip" diye bilgi verdi. Viking Kağıt Genel Müdürü Turgut Sarıoğlu "Bu yıl 41. yaşını kutlayan şirketimiz, 2011 ve 2012 yıllarında üretim ve pazarlama harcamaları dahil toplam 5.7 milyon TL'lik yatırım planıyla büyümeye ve kağıt sektörüne dinamizm getirmeye devam edecek" dedi. Viking Kağıt'ın 2011 yılında, bir önceki yıla oranla ciro bazında %5 düzeyinde büyüdüğünü söyleyen Sarıoğlu, "Viking Kağıt son 10 yılda ihracat performansını sürekli artırdı. Şirketimiz 30'u aşkın ülkeye ihracat yapıyor, ciromuzun %35'ini ihracat kanalından sağlıyoruz. Avrupa pazarındaki etkinliğimiz uzun yıllara dayanıyor, başta İngiltere olmak üzere Avrupa ülkelerine dönük ürün ihracatımızı sürdürüyoruz. 2011 ihracatımızın %53'ünü İngiltere'ye, %12'sini İsrail'e, %7,3'ünü Azerbaycan'a gerçekleştirdik" dedi. Ekstra yumuşak, dayanıklı ve emici: Premia Yenilenen markalarını ve ürün ailesine en son katılan Premia'nın özelliklerini anlatan Turgut Sarıoğlu, Premia tuvalet kağıtlarının ekstra yumuşak ve dayanıklı havlu kağıtlarının ise özel kağıt yapısı sayesinde üstün emici özelliğe sahip olduğunu söyledi. %100 saf selülozdan üretilen Premia markalı ürünlerin yumuşaklık, dayanıklılık ve emicilik değerlerinin özel bir üretim tekniği ile artırıldığını sözlerine ekledi. Viking Kağıt'ın İzmir Aliağa'da bulunan yıllık 43.000 ton üretim kapasitesine sahip modern tesislerinde 2011 yılında üretilen tuvalet kağıdı ve kağıt havlular ile dünyanın çevresinin 110 defa sarıldığına dikkat çeken Turgut Sarıoğlu Premia, Lily, Lily Dolgun, Senso ve Select markalarını tüketicilerle buluşturduklarını aktardı. 850 milyon liralık pazar Viking Kağıt Genel Müdürü Turgut Sarıoğlu Türkiye'de temizlik kağıtları pazarının yurt içi gayri safi büyüme hızından daha yüksek bir hızda büyüdüğünü vurgulayarak, "Bu hızlı büyümenin ardında, halen düşük seviyelerde bulunan kişi başı temizlik kağıdı tüketimi gelmektedir. 2010 yılı tüketim rakamı 4,4 kg'dır" bilgisini verdi. Pazar büyüklüğünün 850 milyon TL olduğunu söyleyen Sarıoğlu, tuvalet kağıdının 397 milyon TL ile pazarın %49'unu oluşturduğunu belirtti. Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com ) http://www.foreks.com http://twitter.com/#!/ForeksTurkey (04/04/2012 - 16:46:32)Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
efekent hocam iyimisiniz bir aksilik yok değilmiii ...Mevlana der ki;
Yorum
Yorum