ışıklara neler oluyor
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
-
s.a arkadaşlar bol kazançlar diyeyim aranıza yeni katılan biri olarak nasılsınızBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
A. selam.. hoşgeldin... iyiyiz seni sormalı...k26hızlıtrader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösters.a arkadaşlar bol kazançlar diyeyim aranıza yeni katılan biri olarak nasılsınız" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
teşekkür ederim sizler nasılsınız ben iyiyimTnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterA. selam.. hoşgeldin... iyiyiz seni sormalı...k26BURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
1720 hesapladim direnci de 1715 e yazmistim almiyo bi turlu uyuz oldumsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermigros , şahlandı
Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum
-
Allaha şükür... iyi olmaya çalışıyoruz...hızlıtrader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekkür ederim sizler nasılsınız ben iyiyim
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
kristal kola hakkında yorumu olan arkadaşlar varmı geçende 1,01 den geri dönüş yaptı buraları 0,92 / 0,94 dip yapmaya mı çalışıyor hedefi nereleri olabilirBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
hoş geldiniz...hızlıtrader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösters.a arkadaşlar bol kazançlar diyeyim aranıza yeni katılan biri olarak nasılsınız
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoş geldiniz...
hoş bulduk sanırsam site sahibi sizsiniz nasılsınızBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
Yorum