Hisse_Trade 9

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • asa670892
    Tecrübeli
    • 18 Kasım 2011
    • 517

Şirket Haberleri
    Desa'dan 1,3 milyon TL kar! Desa Deri 2011 yılı mali tablolarını açıkladı...

15.3.2012 - 15:26

Desa Deri 2011 yılı konsolide olmayan bilançosunda 1.264.488 TL kar açıkladı. Şirket geçen yılın aynı döneminde 547.753 TL kar açıklamıştı.

Yorum

• ARTIK'ÇI
      kah yerde kah gökte
      • 02 Temmuz 2009
      • 914

Kap : Goodyear lastikleri t.a.s. / goody [] ozel durum aciklamasi (genel) 15.03.2012 15:53:43

kap : Goodyear lastikleri t.a.s. / goody [] ozel durum aciklamasi (genel) 15.03.2012 15:53:43

ozel durum aciklamasi (genel)
      ---------------------------------------------------------------------------------------------

ortakligin adresi : Buyukdere caddesi maslak meydani maslak is merkezi no:37 kat:3-4 sisli - istanbul
      telefon ve faks no. : 0-212- 329 5000 / 0-212- 329 5055
      ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : 0-212- 329 5000 / 0-212- 329 5055
      yapilan aciklama ertelenmis aciklama mi? : Hayir
      ozet bilgi : Ust yonetim hakkinda bilgi

---------------------------------------------------------------------------------------------
      aciklanacak ozel durum/durumlar:

Goodyear lastikleri t.a.s.'nin ust yonetim ile ilgili 15 mart 2012 tarihinde gerceklesen degisiklikler ekteki gibidir.

Izmit fabrikasi imalat direktoru andrzej depowski yurtdisi operasyonlarinda gorev yapmak uzere sirketimizden ayrilmis olup, adapazari imalat direktoru guven logoglu, adapazari ve izmit fabrikalari imalat direktorlugune gecici sure ile atanmistir.

Sirketimiz, izmit imalat direktoru pozisyonuna atama yapildiginda kamuyu bilgilendirme platformu araciligiyla aciklama yapacaktir.

bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!
      Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...

Yorum

• ARTIK'ÇI
        kah yerde kah gökte
        • 02 Temmuz 2009
        • 914

Gözüm üzerinde GOODY

Yorum

• GÜKO25
          Ankara sponsoru
          • 02 Eylül 2009
          • 11637

ZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL)

ORTAKLIGIN ADRESI : BUYUKDERE CADDESI MASLAK MEYDANI MASLAK IS MERKEZI NO:37 KAT:3-4 SISLI - ISTANBUL
          TELEFON VE FAKS NO. : 0-212- 329 5000 / 0-212- 329 5055
          ORTAKLIGIN YATIRIMCI/PAY SAHIPLERI ILE ILISKILER BIRIMININ TELEFON VE FAKS NO.SU : 0-212- 329 5000 / 0-212- 329 5055
          YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS ACIKLAMA MI? : HAYIR
          OZET BILGI : UST YONETIM HAKKINDA BILGI

ACIKLANACAK OZEL DURUM/DURUMLAR:
          GOODYEAR LASTIKLERI T.A.S.`NIN UST YONETIM ILE ILGILI 15 MART 2012 TARIHINDE GERCEKLESEN DEGISIKLIKLER EKTEKI GIBIDIR.
          IZMIT FABRIKASI IMALAT DIREKTORU ANDRZEJ DEPOWSKI YURTDISI OPERASYONLARINDA GOREV YAPMAK UZERE SIRKETIMIZDEN AYRILMIS OLUP, ADAPAZARI IMALAT DIREKTORU GUVEN LOGOGLU, ADAPAZARI VE IZMIT FABRIKALARI IMALAT DIREKTORLUGUNE GECICI SURE ILE ATANMISTIR.
          SIRKETIMIZ, IZMIT IMALAT DIREKTORU POZISYONUNA ATAMA YAPILDIGINDA KAMUYU BILGILENDIRME PLATFORMU ARACILIGIYLA ACIKLAMA YAPACAKTIR.

BU HABERIN KAP `IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK`I TIKLAYINIZ!
          Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
          Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• GÜKO25
            Ankara sponsoru
            • 02 Eylül 2009
            • 11637

KAP : VAKIF FINANSAL KIRALAMA A.S. / VAKFN [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 15.03.2012 15:58:07
            OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL)

ORTAKLIGIN ADRESI : BUYUKDERE CADDESI MATBUAT SOKAK GAZETECILER SITESI NO:13 ESENTEPE-SISLI-ISTANBUL
            TELEFON VE FAKS NO. : TLF:212-337 67 67 FAKS:212-337 67 99
            ORTAKLIGIN YATIRIMCI/PAY SAHIPLERI ILE ILISKILER BIRIMININ TELEFON VE FAKS NO.SU : TLF:212-337 67 60 FAKS:212-337 67 99
            YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS ACIKLAMA MI? : HAYIR
            OZET BILGI : YONETIM KURULU BAGIMSIZ UYE ADAYLARI HAKKINDA ACIKLAMA

ISTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI
            BASKANLIGINA
            ISTANBUL

SERMAYE PIYASASI KURULUNUN KURUMSAL YONETIM ILKELERININ BELIRLENMESINE VE UYGULANMASINA ILISKIN TEBLIGI (SERI:IV,NO:56) VE AYNI TEBLIGDE DEGISIKLIK YAPILMASINA DAIR TEBLIGI (SERI:IV,NO:57) GEREGINCE KURUMSAL YONETIM KOMITESI TARAFINDAN YONETIM KURULUNA SUNULAN VE YONETIM KURULUNCA ONAYLANAN, YONETIM KURULU BAGIMSIZ UYE ADAYLARIMIZ, IBRAHIM HALIL CIFTCI VE DOC.DR.SUKRU KARATEPE OLARAK BELIRLENMISTIR.

SAYGILARIMIZLA,
            VAKIF FINANSAL KIRALAMA A.S.

BU HABERIN KAP `IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK`I TIKLAYINIZ!
            http://WWW.KAP.GOV.TR/YAY/BILDIRIM/B...ASPX?ID=189936|
            Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
            Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• ARTIK'ÇI
              kah yerde kah gökte
              • 02 Temmuz 2009
              • 914

Uploaded with ImageShack.us

IHLAS, Aylık..1.26-1.38 göz koymuş gibi..Macd'a dikkat

Yorum

• ARTIK'ÇI
                kah yerde kah gökte
                • 02 Temmuz 2009
                • 914

Yıldırım Mesaj : ABD Philadelphia Fed Aktivite Endeksi Mart'ta tahminlerin hafif üzerinde 12.5 yükseldi (Kons: 12.0) - Nötr, Dolar Endeksi ve ABD Tahvil faizleri izleniyor.

Emdas

Yorum

• GÜKO25
                  Ankara sponsoru
                  • 02 Eylül 2009
                  • 11637

iyi akşamlar arkadaşlar ...
                  Mevlana der ki;

Yorum

• ARTIK'ÇI
                    kah yerde kah gökte
                    • 02 Temmuz 2009
                    • 914

O nasıl bir emir silmektir..3 milyon lot sildiler 2 saniyede ihlastan

Yorum

• bogazici77
                      .............
                      • 11 Temmuz 2009
                      • 1920

pompuk pompuk
                      Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• ARTIK'ÇI
                        kah yerde kah gökte
                        • 02 Temmuz 2009
                        • 914

VOB da, DOLAR KONTRATINDAKI UZUN POZISYONUN KAPATILMASINI ONERIYORUZ. (1.8190) (15/03/12) (16:27:38)

KONTRATIN 1.8220 DIRENCININ UZERINDE KALICI SEYIR GOSTEREMEMESI NEDENIYLE KAR REALIZASYONU YAPMAYI VE IZLEMEYI TERCIH EDIYORUZ. 1.81 SEVIYESINE GERILEMESI DURUMUNDA VEYA 1.8220 SEVIYESININ UZERINDE KAPANIS OLUSMASI DURUMUNDA TEKRAR UZUN POZISYON ACMAYI PLANLIYORUZ.

Emdas

Yorum

• SÜRGÜNEFE
                          Tecrübeli
                          • 20 Ağustos 2010
                          • 1442

herkese iyiakşamlar

Yorum

• bogazici77
                            .............
                            • 11 Temmuz 2009
                            • 1920

bizim fonfk kimsede yokmu kağıt rampaya çıktı
                            Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• EFEKENT
                              Kıdemli
                              • 15 Mayıs 2008
                              • 4329

kim vardı ALYAG bekleyen gözün aydın.
                              "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                              Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• ARTIK'ÇI
                                kah yerde kah gökte
                                • 02 Temmuz 2009
                                • 914

akgrt hayırlı olsun..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information