Hisse_Trade 9

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ARTIK'ÇI
    kah yerde kah gökte
    • 02 Temmuz 2009
    • 914

Yıldırım Mesaj : ABD'de haftalık işsizlik sigortası başvuruları tahminlerin altında 351bine gerilerken, Empire İmalat Aktivite Endeksi (Mar) tahminlerin üzerinde 20.21'e yükseldi (Kons: 17.50) - Pozitif, bu arada carry trade dolar endeksinin gerileme

Emdas
    Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...

Yorum

• ARTIK'ÇI
      kah yerde kah gökte
      • 02 Temmuz 2009
      • 914

PRKME de kopmuş..bi dışarı cıktık..Bereket versin..

Yorum

• Tnaaa28
        Analizci
        • 18 Ağustos 2011
        • 1334

ARTIK'ÇI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        PRKME de kopmuş..bi dışarı cıktık..Bereket versin..
        bi rapor vardı prkme ye %80 yükseliş potansiyeli ön gören onun gazı olabilir mi ?
        " Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."

Yorum

• bogazici77
          .............
          • 11 Temmuz 2009
          • 1920

Tnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          bi rapor vardı prkme ye %80 yükseliş potansiyeli ön gören onun gazı olabilir mi ?
          horoza sormuşlar tavukmu yumurtadan yumurta mı tavuktan diye horozda ben karışmam takar geçerim demiş.bu da o hesap parayı kazandıysan sebebi çok öenmli değil
          Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• ARTIK'ÇI
            kah yerde kah gökte
            • 02 Temmuz 2009
            • 914

IHLAS'ta yine satışları karşılıyorlar..1.16 üstünde kalsa ne güzel olur..

Yorum

• ARTIK'ÇI
              kah yerde kah gökte
              • 02 Temmuz 2009
              • 914

Muhtemelen..ben verdim..gazlayan gazlasın artık

Yorum

• asa670892
                Tecrübeli
                • 18 Kasım 2011
                • 517

ARTIK'ÇI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Muhtemelen..ben verdim..gazlayan gazlasın artık

Hisse Öneri Listesi
                %84 yükseliş potansiyeli olan hisse! İş İnvestment analistleri dünkü raporlarında bir hisse için %84 yükseliş potansiyeli öngördü...

www.borsagundem.com
                15.3.2012 - 09:48
                İş İnvestment analistleri Park Elek. Madencilik'i mercek altına aldılar. Tüm detaylarıyla incelenen Park Elet. Madencilik hisseleri için (PRKME) 8,32 hedef fiyat belirleyen analistler. %84 yükseliş potansiyeli ile hisseye "OUTPERFORM" notu verdi

Yorum

• asa670892
                  Tecrübeli
                  • 18 Kasım 2011
                  • 517

Şirket Haberleri
                  ''Çift dip teyit edildi, AL'' Uzmanların gün içi teknik analiz raporlarında "çift dip formasyonu"nun teyit edildiği için AL önerisi verilen hisse hangisi...

www.borsagundem.com
                  15.3.2012 - 14:46
                  Yapı Kredi Yatırım bölüm müdürü Özgür Naci Karahan'ın, GARAN relatif İMKB100 endeksi analizinde "çift dip formasyonu"nun teyit edildiği ve bu yüzden GARAN hissesi için 6,60 stop'lu AL önerisi verdiği görüldü.

Yorum

• bogazici77
                    .............
                    • 11 Temmuz 2009
                    • 1920

bu nasıl iştir anlamıyorum tam gidecek diyorsun adam basıyor aşağı
                    Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• asa670892
                      Tecrübeli
                      • 18 Kasım 2011
                      • 517

Şirket Haberleri
                      ALKA'dan 12,2 milyon TL kar! Alkim Kağıt 2011 yılı konsolide olmayan mali tablolarını açıkladı...

15.3.2012 - 14:20

Alkim Kağıt 2011 yılı konsolide olmayan bilançosunda 12.175.202 TL kar açıkladı. Şirket bir önceki yılın aynı döneminde 3.022.117 TL kar etmişti.

Yorum

• asa670892
                        Tecrübeli
                        • 18 Kasım 2011
                        • 517

Bilançolar...

Yorum

• Tnaaa28
                          Analizci
                          • 18 Ağustos 2011
                          • 1334

yine 61,700 civarlarındaki direnç en önde önem arz ediyor... bu direnci geçip üstünde kalmalıyız bundan sonraki aşamada...
                          ne olacağını ise yaşayıp göreceğiz... bakalım golden cross gazıyla bu bölgeyi aşabilecekmiyiz... aşamassak muhtemelen kar satışlarını görebiliriz...üstelik 3. denemeden sonra bu bölgenin aşılamaması yatırımcının kafasını karıştırıp soru işareti bırakabilecektir... 50 gho 200 gho yu yukarı kestiyse direnç aşılmalı ve 64-65,000 gibi ortalama fiyatlara ilk anda ulaşılmalı...en azından bu golden formasyonunun çok kısa vadede ilk anda bu şekilde bir meyve vermesi beklenir... 61,700 lerden geri dönülmesi ise tam bir kafa karışıklığı olur...
                          " Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."

Yorum

• asa670892
                            Tecrübeli
                            • 18 Kasım 2011
                            • 517

yine 61,700 civarlarındaki direnç en önde önem arz ediyor... bu direnci geçip üstünde kalmalıyız bundan sonraki aşamada...
                            ne olacağını ise yaşayıp göreceğiz... bakalım golden cross gazıyla bu bölgeyi aşabilecekmiyiz... aşamassak muhtemelen kar satışlarını görebiliriz...üstelik 3. denemeden sonra bu bölgenin aşılamaması yatırımcının kafasını karıştırıp soru işareti bırakabilecektir... 50 gho 200 gho yu yukarı kestiyse direnç aşılmalı ve 64-65,000 gibi ortalama fiyatlara ilk anda ulaşılmalı...en azından bu golden formasyonunun çok kısa vadede ilk anda bu şekilde bir meyve vermesi beklenir... 61,700 lerden geri dönülmesi ise tam bir kafa karışıklığı olur...
                            Bugün 61400-61500 aralığında debelenip oralardan kapansak da yarın hacimli olarak 61700 ve üzeri denemesi yapsak iyi olur aslında...

Yorum

• ARTIK'ÇI
                              kah yerde kah gökte
                              • 02 Temmuz 2009
                              • 914

S&p, ukrayna'nin gorunumu duragandan negatif cevirdi

-matriks-

Yorum

• ARTIK'ÇI
                                kah yerde kah gökte
                                • 02 Temmuz 2009
                                • 914

IHLAS, 1.15'teki hacim yeterli..1.16 yı da güçlendirilerse tadından yenmez..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information