hayırlı cumalar.
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
biz verdik ya ykb yi arkasına bile bakmaz artıkBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
bende verdimbogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbiz verdik ya ykb yi arkasına bile bakmaz artık
artık X 50 kaatlarına vede primlenmeyen X 30 kaaatlarına geçmekte ya rar var derimmDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolog abi kartonBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterradyolog abi karton
aldıysan bereketini gör kardeşim ;);)DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
allah razı olsun abi aldım 260 lar görüyom ne dersinBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
konyada doçe nin malı yoktu ne ara aldı ki bunuBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
doğrudur..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbeğendin demi köftehor
tel un sonu 10 lamı bitiyor
öyleyse öğlen arası ben seni ariiimmMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
brisa ya mı el atsakBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Dostlara selam vermek için gireyim dedim, özellikle ANKARA'dakilere bol selamlar ...
Yorum
-
aleyküm selamda yav hocam sen nerelerdesin özlettin kendini...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDostlara selam vermek için gireyim dedim, özellikle ANKARA'dakilere bol selamlar ...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
e gelmişken bi çorbanı içelim üstadımBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Aleyküm selam mubarek bir günde gelim halimizi hatırımızı sormanız incelik kardeşKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
Yorum