Hisse_Trade 9

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • GÜKO25
    Ankara sponsoru
    • 02 Eylül 2009
    • 11909

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konya
    kartn
    aslan
    alcar
    egeen
    cmbtn

son dakkalarda bunlarda biz geri kaldık diyip bir atak yaparmı acepppp ne dersiniz. pek bi uyuz uyuz duruyolar...
    sondan başladııı
    Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
    Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• tredas
      Tecrübeli
      • 15 Mayıs 2008
      • 716

Biz trakyalıyız...
      Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
      arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))

Yorum

• GÜKO25
        Ankara sponsoru
        • 02 Eylül 2009
        • 11909

iyi akşamlar arkadaşlar....
        Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
        Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• radyolog
          OKURYAZAR
          • 03 Ağustos 2008
          • 23612

foto daki senmisin tredas
          DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• Bear_Bull
            Spread Trader
            • 09 Şubat 2009
            • 773

The post you're looking for could not be found or may have been deleted.

Doğtaş, 34.840.000 TL karşılığında Kelebek Mobilya'nın yüzde 67'sini satın aldı http://www.cumhuriyet.com.tr/?hn=370902

Doğtaş'a da borsada yatırımcısı olanlara da hayırlı olsun.
            Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• radyolog
              OKURYAZAR
              • 03 Ağustos 2008
              • 23612

Uploaded with ImageShack.us

Yorum

• radyolog
                OKURYAZAR
                • 03 Ağustos 2008
                • 23612

Sen benim kim olduğumu biliyor musun!!

Kaba müşterilerle karşılaşan müşteri temsilcileri ve pazarlamacılar için bir ders.
                Bu olay nedeniyle, Sydney'de Virgin Havayolları biniş kapısı görevlisi personele ödül verilmeli...

Boing 767 uçağının arızasından sonra, dolu bir Virgin uçuşu iptal edilir. Bir başka uçak için yolcular kuyruk oluşturmuşlar, sinirler bir hayli gergin bir şekilde yeni uçakta yer bulmaya çalışmaktadırlar.
                Bu sırada çok sinirli bir yolcu bankoya yanaşır ve biletini fırlattıktan sonra:
                "-Bu uçak ile uçmak zorundayım ve bu iş hemen yapılacak " diye bağırır.
                Görevli:
                "-Özür dilerim beyefendi, size yardım etmeye çalışmaktan memnun olurum, ama öncelikle sırada bekleyenlerle ilgilenmeliyim ve eminim size de yapacak birşeyler buluruz. "
                Yolcu etkilenmemiştir. Arkadakilerin de duyacağı bir şekilde, yüksek sesle sorar:
                "-SİZ BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYOR MUSUNUZ? "
                Görevli tereddüt etmeden, gülümseyerek dahili anons mikrofonunu önüne çekerek:
                "-Lütfen Dikkat, Lütfen Dikkat, " sesi tüm terminal binasında temiz bir şekilde duyulmaktadır.
                "Burada, Gate14'te bir yolcumuz bulunmaktadır, ve KENDİSİNİN KİM OLDUĞUNU BİLMEMEKTEDİR. Kendisine kimliği konusunda yardım edebilecek birisi var ise lütfen Gate14'e gelmesi rica olunur. "
                Kuyrukta bekleyenler gülmekten yıkılmaktadır. .
                Yolcu Virgin Havayolları görevlisine pis pis bakar ve dişlerini sıkarak:
                "F... You" der.

Görevli geri adım atmadan ve gülümseyerek:
                "Özür dilerim, ama bunun için de sıraya girmeniz gere

Yorum

• tredas
                  Tecrübeli
                  • 15 Mayıs 2008
                  • 716

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  foto daki senmisin tredas
                  evet arkadaki ELEKTRA
                  Biz trakyalıyız...
                  Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
                  arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))

Yorum

• GÜKO25
                    Ankara sponsoru
                    • 02 Eylül 2009
                    • 11909

Uploaded with ImageShack.us
                    abi şimdi ne diyo bu garafik benim için biraz açıklama yaparmısın..
                    Mevlana der ki;

Yorum

• Bear_Bull
                      Spread Trader
                      • 09 Şubat 2009
                      • 773

Radyolog abi selamlar.
                      senden alıntıladım ama daha önce 2-3 kez okumuştum.

Vob a uyarladım.

Kaba müşterilerle karşılaşan müşteri temsilcileri ve pazarlamacılar için bir ders.
                      Bu olay Borsa'de Korbey de gerçekleşmiş olsun (orjinali başka)

Vob da hızlı bir yükselişten sonra, dolu marjincal yiyen olur.
                      Bir başka şans için yatırımcılar kuyruk oluşturmuşlar, sinirler bir hayli gergin bir şekilde yeni
                      oluşan hızlı trendde yer bulmaya çalışmaktadırlar.

Bu sırada çok sinirli bir yatırımcı bankoya yanaşır ve parasını fırlattıktan sonra:
                      "-Bu trendde para kazanmak zorundayım ve bu iş hemen yapılacak " diye bağırır.

Görevli:
                      "-Özür dilerim beyefendi, size yardım etmeye çalışmaktan memnun olurum,
                      ama öncelikle sırada bekleyenlerle ilgilenmeliyim ve eminim size de yapacak birşeyler buluruz. "
                      Yolcu etkilenmemiştir.
                      Arkadakilerin de duyacağı bir şekilde, yüksek sesle sorar:
                      "-SİZ BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYOR MUSUNUZ? "
                      Görevli tereddüt etmeden, gülümseyerek dahili anons mikrofonunu önüne çekerek:
                      "-Lütfen Dikkat, Lütfen Dikkat, " sesi tüm Borsa binasında temiz bir şekilde duyulmaktadır.
                      "Burada, Korbey de bir yatırımcımız bulunmaktadır, ve KENDİSİNİN KİM OLDUĞUNU BİLMEMEKTEDİR.
                      Kendisine kimliği konusunda yardım edebilecek birisi var ise lütfen Korbey'e gelmesi rica olunur. "
                      Kuyrukta bekleyenler gülmekten yıkılmaktadır. .
                      Yatırımcı Borsa görevlisine pis pis bakar ve dişlerini sıkarak:
                      "F... You" der.

Görevli geri adım atmadan ve gülümseyerek:

"Özür dilerim, ama bunun için de sıraya girmeniz gerekecek.

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• GÜKO25
                        Ankara sponsoru
                        • 02 Eylül 2009
                        • 11909

al sinyali veren hisseler 12 ekim 2012

Mevlana der ki;

Yorum

• radyolog
                          OKURYAZAR
                          • 03 Ağustos 2008
                          • 23612

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          abi şimdi ne diyo bu garafik benim için biraz açıklama yaparmısın..

yani aşağı yada yukarı kırarsa sert yapar demek ;)

Yorum

• GÜKO25
                            Ankara sponsoru
                            • 02 Eylül 2009
                            • 11909

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar...
                            Mevlana der ki;

Yorum

• radyolog
                              OKURYAZAR
                              • 03 Ağustos 2008
                              • 23612

günaydın arkadaşlar

Yorum

• ibugra
                                Tecrübeli
                                • 28 Ağustos 2009
                                • 720

s.a. hayırlı cumalar

Yorum

Working...
                                X

Debug Information