radyolog Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
şansa bak ihlas tan korktum sattım ne alsam diye düşünüyordum
bir kerede malsıs yat ...........
dedim kendi kendime ...............
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
Spotflux ile Yasaklı Sitelere Giriş
İnternetteki içeriği engelleme konusunda azimle çalışan Türkiye'de, eğer sizler de erişime engellenmiş sitelere girmek istiyor ama giremiyorsanız yazımıza bir göz atın.
03/10/2012 12:00
Pek çok ülke internet erişimini kısıtlıyor. Özellikle bu kısıtlamalar ülkemizde gün geçtikçe artıyor. Yurtiçi ya da yurtdışı pek çok internet sitesine şu anda erişim engellenmiş durumda. Bazı sitelere DNS değiştirerek bile erişim sağlayamayabiliyoruz.
Bizim bu yazımızdaki konumuzda inadına açılmayan sitelere girmek. Anlatacağımız yöntem ile yasaklı tüm sitelere, bilgisayarınızın tarayıcısından normal bir siteye giriyormuş gibi girebileceksiniz.
İncelediğimiz Spotflux adlı yazılım sayesinde, engellenmiş tüm içeriklere rahatça erişim hakkını bizlere sunuyor.
Yaklaşık 5 MB’lık dosya boyutuna sahip uygulama hem Mac OS hem de Windows desteğiyle dikkat çekiyor. Uygulamayı indirmek için buraya tıklamanız yeterli.
Programı Nasıl Kullanıyoruz?
Uygulamanın kullanımı ve çalışma mantığı oldukça basit. Bilgisayarınıza sanal olarak yeni bir ağ kartı ekleniyor. Bağlantınız buradan Spotflux’ın kendi sunucuları üzerinden gerçekleştiriliyor ve bu sayede ülkenizdeki yasaklara takılmıyorsunuz. Fakat önemli işleriniz sırasında bu uygulamayı kapatmanızı öneriyoruz. Çünkü internet hizmetiniz ile aranıza bir aracı koymuş oluyorsunuz. Sadece engelli sitelere giriş yapacağınız zaman uygulamayı kullanmanızı tavsiye ediyoruz.
http://shiftdelete.net/spotflux-ile-...ris-40320.htmlBiz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
Turkish tanks are merging on Syrian boarder dangerous warning to Assad and how we all wait on countdown to potential full out now war."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
susma sustukça sıra sana gelecek diye 78/80 döneminde epey bağırdık,sussan olmuyor susmasan olmaz,dil dursa hakim bey,tende can durmaz,yazsan olmuyor yazmasan olmaz,kaleme tedbir koma tek durmaz, dizeleri ile zülfü livaneli şarkısı dinlemeye devam.iyisi mi konuş hatta çektiğin röntgeni yorumla RADYOLOG kardeş,sevgi ve saygılar.Beni hayırla ananı ALLAH' ta hayırla ansın
Benim hamd olsun büyük bir derdim yok,
Büyük bir ALLAH'ım var.
Yorum
-
yav korkmayın fitbolll topuyla vurmuşlardır biraz kızarıklık yapar sonra geçer :::EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDünya medyası flaş veriyor: Türkiye Suriye'yi vurdu... Suriye ateşine karşılık verildi
)))))))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Hacca gidecek olanlar tecrübelilere sorar, giderken yanımıza ne alalım diye, cevaben SABIR al derler, yarın herkese SABIR diliyorum inşallah iyi bir haberle herşey tersine döner,hayırlı geceler, SAVAŞSIZ bir dünya dileklerimle.Beni hayırla ananı ALLAH' ta hayırla ansın
Benim hamd olsun büyük bir derdim yok,
Büyük bir ALLAH'ım var.
Yorum
-
SURİYE BAKANI'NDAN AÇIKLAMA GELDİ
Suriye Enformasyon Bakanı: Soruşturma başlattık. Ölenlere başsağlığı diliyoruzMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Suriye'den ilk resmi açıklama
Suriye enformasyon bakanı, "Ölenlere başsağlığı diliyoruz, olayla ilgili soruşturma başlattık" dedi. Suriye Enformasyon Bakanı Omran El Zubi, 'Komşularımızın egemenliğine saygılıyız' diye ekledi.Mevlana der ki;
Yorum
Yorum