Hisse_Trade 9

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Ahmet Hakkı
    Bağımlı
    • 05 Mayıs 2008
    • 1121

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    CANIM SIKILDI ÇOKK FECİ SIKILDI HEMDE

yarın sert aşağı açılırız bu haberle gidşatta iyi olmayacak

ne zaman a kadar mı

ILIMLI MESAJLAR GELENE KADAR ONA DA ulu RTE ne zaman icazet alırda diline gelecekte falan feşmekan

iyi akşamlar
    Evet bu haberler çok can sıkıcı, yarın senet satma fırsatı bile olmayabilir... k24

Yorum

• tredas
      Tecrübeli
      • 15 Mayıs 2008
      • 716

şansa bak ihlas tan korktum sattım ne alsam diye düşünüyordum

bir kerede malsıs yat ...........

dedim kendi kendime ...............
      Biz trakyalıyız...
      Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
      arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))

Yorum

• tredas
        Tecrübeli
        • 15 Mayıs 2008
        • 716

Spotflux ile Yasaklı Sitelere Giriş
        İnternetteki içeriği engelleme konusunda azimle çalışan Türkiye'de, eğer sizler de erişime engellenmiş sitelere girmek istiyor ama giremiyorsanız yazımıza bir göz atın.
        03/10/2012 12:00
        Pek çok ülke internet erişimini kısıtlıyor. Özellikle bu kısıtlamalar ülkemizde gün geçtikçe artıyor. Yurtiçi ya da yurtdışı pek çok internet sitesine şu anda erişim engellenmiş durumda. Bazı sitelere DNS değiştirerek bile erişim sağlayamayabiliyoruz.
        Bizim bu yazımızdaki konumuzda inadına açılmayan sitelere girmek. Anlatacağımız yöntem ile yasaklı tüm sitelere, bilgisayarınızın tarayıcısından normal bir siteye giriyormuş gibi girebileceksiniz.
        İncelediğimiz Spotflux adlı yazılım sayesinde, engellenmiş tüm içeriklere rahatça erişim hakkını bizlere sunuyor.

Yaklaşık 5 MB’lık dosya boyutuna sahip uygulama hem Mac OS hem de Windows desteğiyle dikkat çekiyor. Uygulamayı indirmek için buraya tıklamanız yeterli.
        Programı Nasıl Kullanıyoruz?
        Uygulamanın kullanımı ve çalışma mantığı oldukça basit. Bilgisayarınıza sanal olarak yeni bir ağ kartı ekleniyor. Bağlantınız buradan Spotflux’ın kendi sunucuları üzerinden gerçekleştiriliyor ve bu sayede ülkenizdeki yasaklara takılmıyorsunuz. Fakat önemli işleriniz sırasında bu uygulamayı kapatmanızı öneriyoruz. Çünkü internet hizmetiniz ile aranıza bir aracı koymuş oluyorsunuz. Sadece engelli sitelere giriş yapacağınız zaman uygulamayı kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

http://shiftdelete.net/spotflux-ile-...ris-40320.html
        Biz trakyalıyız...
        Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
        arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))

Yorum

• EFEKENT
          Kıdemli
          • 15 Mayıs 2008
          • 4329

Dünya medyası flaş veriyor: Türkiye Suriye'yi vurdu... Suriye ateşine karşılık verildi
          "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
          Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• EFEKENT
            Kıdemli
            • 15 Mayıs 2008
            • 4329

NATO Büyükelçileri 4. madde kapsamında toplanıyor: Üye ülkenin toprak bütünlüğüne tehdit
            "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
            Hint Atasözü

Yorum

• EFEKENT
              Kıdemli
              • 15 Mayıs 2008
              • 4329

Turkish tanks are merging on Syrian boarder dangerous warning to Assad and how we all wait on countdown to potential full out now war.
              Hint Atasözü

Yorum

• EFEKENT
                Kıdemli
                • 15 Mayıs 2008
                • 4329

Beşir Atalay: Türkiye Suriye'deki olayların içine çekilmek isteniyor k24
                Hint Atasözü

Yorum

• radyolog
                  OKURYAZAR
                  • 03 Ağustos 2008
                  • 22826

Konussam ayip olcak
                  DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• erdal80
                    Katılımcı
                    • 18 Eylül 2012
                    • 127

susma sustukça sıra sana gelecek diye 78/80 döneminde epey bağırdık,sussan olmuyor susmasan olmaz,dil dursa hakim bey,tende can durmaz,yazsan olmuyor yazmasan olmaz,kaleme tedbir koma tek durmaz, dizeleri ile zülfü livaneli şarkısı dinlemeye devam.iyisi mi konuş hatta çektiğin röntgeni yorumla RADYOLOG kardeş,sevgi ve saygılar.
                    Beni hayırla ananı ALLAH' ta hayırla ansın

Benim hamd olsun büyük bir derdim yok,
                    Büyük bir ALLAH'ım var.

Yorum

• GÜKO25
                      Ankara sponsoru
                      • 02 Eylül 2009
                      • 11674

EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Dünya medyası flaş veriyor: Türkiye Suriye'yi vurdu... Suriye ateşine karşılık verildi
                      yav korkmayın fitbolll topuyla vurmuşlardır biraz kızarıklık yapar sonra geçer :::)))))))))))
                      Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                      Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• erdal80
                        Katılımcı
                        • 18 Eylül 2012
                        • 127

hepsi geçer deler de geçer diye ibo dan dinleyelim derken ateşin içine düşüp kavrulmayalım da

Büyük bir ALLAH'ım var.

Yorum

• erdal80
                          Katılımcı
                          • 18 Eylül 2012
                          • 127

tv de ki ekonomist abiler, ablalar, ASENA yı geçtiler ALLAH sonumuzu hayr eyleye

Büyük bir ALLAH'ım var.

Yorum

• erdal80
                            Katılımcı
                            • 18 Eylül 2012
                            • 127

Hacca gidecek olanlar tecrübelilere sorar, giderken yanımıza ne alalım diye, cevaben SABIR al derler, yarın herkese SABIR diliyorum inşallah iyi bir haberle herşey tersine döner,hayırlı geceler, SAVAŞSIZ bir dünya dileklerimle.

Büyük bir ALLAH'ım var.

Yorum

• GÜKO25
                              Ankara sponsoru
                              • 02 Eylül 2009
                              • 11674

SURİYE BAKANI'NDAN AÇIKLAMA GELDİ
                              Suriye Enformasyon Bakanı: Soruşturma başlattık. Ölenlere başsağlığı diliyoruz
                              Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                              Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• GÜKO25
                                Ankara sponsoru
                                • 02 Eylül 2009
                                • 11674

Suriye'den ilk resmi açıklama
                                Suriye enformasyon bakanı, "Ölenlere başsağlığı diliyoruz, olayla ilgili soruşturma başlattık" dedi. Suriye Enformasyon Bakanı Omran El Zubi, 'Komşularımızın egemenliğine saygılıyız' diye ekledi.
                                Mevlana der ki;

Yorum

Working...
                                X

Debug Information