Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KAP : USAK SERAMIK SANAYII A.S. / USAK [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 03.10.2012 16:41:57
OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL)
---------------------------------------------------------------------------------------------
ORTAKLIGIN ADRESI : USAK BANAZ DEVLET KARAYOLU 26. KM-BANAZ-USAK
TELEFON VE FAKS NO. : 0276 326 20 01 - 0276 326 20 10
ORTAKLIGIN YATIRIMCI/PAY SAHIPLERI ILE ILISKILER BIRIMININ TELEFON VE FAKS NO.SU : 0276 326 20 01 - 0276 326 20 10
YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS ACIKLAMA MI? : HAYIR
OZET BILGI : TAHVIL IHRACI
---------------------------------------------------------------------------------------------
ACIKLANACAK OZEL DURUM/DURUMLAR:
SIRKETIMIZ YONETIM KURULU BUGUN YAPTIGI TOPLANTIDA; SIRKETIMIZ ESAS SOZLESMESININ 3. MADDESI UYARINCA, ILK ETAPTA 15.000.000 TL (ONBESMILYON TURK LIRASI) NOMINAL DEGERINDE TAHVIL HALKA ARZ EDILMEKSIZIN, TALEP GELMESI DURUMUNDA IHRAC EDILECEK TAHVIL TUTARININ EN FAZLA 20.000.000.-TL (YIRMIMILYON TURK LIRASI)` YE KADAR YUKSELTILMESINE, IHRACLA ILGILI TUM SART VE ESASLARIN BELIRLENMESI HUSUSUNA IHRACI GERCEKLESTIRILECEK TAHVILIN 2 YIL VADELI 6 AYDA BIR KUPON ODEMELI, DEGISKEN FAIZLI OLARAK, SERMAYE PIYASASI KANUNU VE BU KANUNA DAYANILARAK T.C. BASBAKANLIK SERMAYE PIYASASI KURULU`NUN SERI II, NO:22 SAYILI BORCLANMA ARACLARININ KURUL KAYDINA ALINMASI VE SATISINA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG`I VE DIGER MEVZUAT HUKUMLERI DOGRULTUSUNDA IHRAC DILECEK TAHVILLERIN KURUL KAYDINA ALINMASI AMACIYLA T.C. BASBAKANLIK SERMAYE PIYASASI KURULU`NA; IHRAC VE KAYIT ISLEMLERI ICIN ISTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI`NA, MERKEZI KAYIT KAYIT KURULUSU`NA VE SAIR DIGER TUM KURUM VE KURULUSLARA BASVURUDA BULUNULMASINA VE IZINLERIN ALINMASINI MUTEAKIP YASAL ISLEMLERIN TAMAMLANMASINA,
OY BIRLIGI ILE KARAR VERILMISTIR
|
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
bu burvacı benim malı saplamamı beklyo ama yok öle üç köfteye beş kuruş.
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
FLAP ta yanlıs hatırlamıyosam ortak satısı okumustıum bı yerde de bulamadım bı bakının da sonra alın sayın tredas, uzun sureli akraba olmak sıkıyo bazı hısselerde ınsanı
Flap Kongre'nin 4 hissedarı toplamda 6.372.188 milyon TLnominal değerli hisselerin borsada satışa konu olabilmesi için Merkezi Kayıt Kuruluşu'na başvuruda bulundu. Bu açıklama ile FLAP hisseleri yüzde 1'in üzerinde değer kaybıyla 4.45 TL seviyesine geriledi
Şanlıurfa'nın Akçakale ilçe merkezine top mermisi düştü
Güncelleme:03 Ekim 2012 16:55
İlk gelen bilgilere göre en az 3 ölü, 9 yaralı var.
Suriye sınırındaki çatışmalar Türkiye tarafını etkilemeye devam ediyor.
Reklam
.detayBanner2 img{border:0 !important;margin:0 !important;}
Şanlıurfa'nın Akçakale ilçe merkezine Suriye'den atılan top mermisinin düşmesi sonucu 2'si polis 9 kişi yaralandı.
Geçtiğimiz cuma yine Suriye tarafından düşen top mermisi nedeniyle maddi hasar oluşmuştu. Büyük paniğe neden olayda 3 kişi hafif şekilde yaralanmıştı.
Türkiye yaşanan olayın ardından Suriye'ye nota vermişti.
Mevlana der ki;
Sevgili güko25 sizin kafanız rahat biz ne yapalım hastanelerde bile yer yok 10.000 kişi başımızın tacı oldu burda fuhuş ta cabası insanların halini gördükçe üzülecekmiyim kızacakmıyım bilemiyorum,ALLAH yardımcıları ve yardımcımız olsun.
Beni hayırla ananı ALLAH' ta hayırla ansın
Benim hamd olsun büyük bir derdim yok,
Büyük bir ALLAH'ım var.
Yorum