Bereketli ola arkadaşlar.
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sıkıldım artık kendim yazıp kendim okuyom millette tık yokmustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞu an 3 kullanıcı var. (3 üye ve 0 konuk)
mustiky ahilas34 muzaffererdogan
Güko nerdesin la???Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Ekranın en alt sağ kösesine USAK altına ekledim ;) orası spekli ve uzun süre yatayda kalanların ve her an herseyin olabileceği hisseler kayıtlı... gözucuyla bakar olurumahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermustıky kardesim , benım fonfk me bakar olcan dımı?????? sonra basınızın etını yerım madurum ben madurum dıye kendı selametınız ıcın bakar oluverın..
Yorum
-
Bosver ben izliorum seni... bak sn efekent ve saliha ablamızda izlior, okuyor seni ...GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersıkıldım artık kendim yazıp kendim okuyom millette tık yok
hem nerde cokluk orada ..... derler
Yorum
-
şimdi iş kapanışa kaldı 190 üstü kapanış gerekli... bollinger bandın orta cizgisinin üstünde... sonrasına ise sanırım tek derdi RSI ile olucak.. cünkü RSI de direnç mevcut...mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraha yaktı 193 ü işlem gördü... oh be rahatladım şimdi... artık 203-205 hedefimde...
Yorum

Yorum