Hisse_Trade 9

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mustiky
    Tecrübeli
    • 23 Ağustos 2011
    • 588

Güko olmayıncada ne kadar sessiz burası

Yorum

• mustiky
      Tecrübeli
      • 23 Ağustos 2011
      • 588

GOZDE düşen trend iczgisini deniyor yine ) büyük tabloda ücgen daralması mevcut hissede... ya aşağıya ya yukarı gidecek...
      Ama tahminim yukarı yönlü olacaktır ;) dikkat edilmeli izlenmeli bence....

Yorum

• azina
        Katılımcı
        • 17 Ağustos 2011
        • 196

mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        GOZDE düşen trend iczgisini deniyor yine ) büyük tabloda ücgen daralması mevcut hissede... ya aşağıya ya yukarı gidecek...
        Ama tahminim yukarı yönlü olacaktır ;) dikkat edilmeli izlenmeli bence....
        Ağzından bal damlıyor
        ...::[AZİNA]::...

Yorum

• jakhall01
          Çalışkan
          • 18 Aralık 2008
          • 893

skplc dikkat çekiyor 2.09 geçerse güzel olacak gibi bakalım izleyelim
          ELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.

Yorum

• mustiky
            Tecrübeli
            • 23 Ağustos 2011
            • 588

Bu arada spor hisseleri ile aranız nasıl bilemiyorum... Ben pek sevmem cünkü bir TSPOR faciası yasadım...
            daha dogrusu boyun cizgisini gecmeden erkenden hisseye daldım ve zararlar cıktım...

Şimdi ise BJKAS aldım 486 maliyet ve 510 satıs ile.. bugün 505 gördü satısı kacırdım...
            Lakin hisseye aylık bazda baktığımda mum formasyonlarından güzel bir olusum içinde olduğunu görmekteyim...
            Aylık bazda hamile formasyonu olusmus ve suanda bugünkü acılısına göre tahminimce üclü içten yukarı iten boğa formasyonuna girecek görüntüsü cizmekte...
            Buna görede hisse 490 üzerinde aylık kapanışı yapmalı ki formasyon olussun...
            490 altını görmesi halinde formasyona süphe ile bakmaya baslarım ve aylık kapanısını yapmasını beklerim...
            temmuz ve agustos aylarında hareketli günler gecirecek gibi... 7 ye yol alırsa sasırmam dogrusu....

Yorum

• mustiky
              Tecrübeli
              • 23 Ağustos 2011
              • 588

azina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Ağzından bal damlıyor
              Benden değil, teknikten damlıyor olmasın

Yorum

• mustiky
                Tecrübeli
                • 23 Ağustos 2011
                • 588

jakhall01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                skplc dikkat çekiyor 2.09 geçerse güzel olacak gibi bakalım izleyelim
                Aynen ;) Ramazana hazırlık yapıyordur... Bu giderken BANVT ağır gidiyordu, simdi ise BANVT gitti bu agırdan alıyor ;) 1 aydır izlemedeyiz...

Yorum

• SÜRGÜNEFE
                  Tecrübeli
                  • 20 Ağustos 2010
                  • 1442

İyİ akŞamlar

Yorum

• SÜRGÜNEFE
                    Tecrübeli
                    • 20 Ağustos 2010
                    • 1442

mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Güko olmayıncada ne kadar sessiz burası
                    GÜKO plajda geziyor

Yorum

• jakhall01
                      Çalışkan
                      • 18 Aralık 2008
                      • 893

KAP : TESCO KIPA KITLE PAZARLAMA TICARET VE GIDA SANAYI A.S. / KIPA [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 02.07.2012 16:3

BU HABERIN KAP 'IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK'I TIKLAYINIZ!

KAP : TESCO KIPA KITLE PAZARLAMA TICARET VE GIDA SANAYI A.S. / KIPA [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 02.07.2012 16:38:37

OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL)
                      ---------------------------------------------------------------------------------------------

ORTAKLIGIN ADRESI : YENI HAVAALANI YOLU CAD. NO. 40, 35610 CIGLI-IZMIR
                      TELEFON VE FAKS NO. : 0232-398 88 88 / 0232-398 53 50
                      ORTAKLIGIN YATIRIMCI/PAY SAHIPLERI ILE ILISKILER BIRIMININ TELEFON VE FAKS NO.SU : 0232-398 8888 (DAHILI 5354) / 0232-398 53 50
                      YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS ACIKLAMA MI? : HAYIR
                      OZET BILGI : YONETIM KURULUNDA GOREV DAGILIMI VE YURUTME (ICRA) KURULU ATAMALARI

---------------------------------------------------------------------------------------------
                      ACIKLANACAK OZEL DURUM/DURUMLAR:

SIRKETIMIZIN 29 HAZIRAN 2012 TARIHINDE YAPILAN GENEL KURUL'UNDA ATANAN YONETIM KURULU UYELERININ 02 TEMMUZ 2012 TARIHINDE YAPTIGI TOPLANTIDA ASAGIDA BELIRTILEN KARARLAR ALINMISTIR.

- 02 TEMMUZ 2012 TARIH VE 2012-2013/59 SAYI ILE ALINAN YONETIM KURULU KARARI UYARINCA;

SIRKETIMIZIN YONETIM KURULU BASKANLIGI'NA, TESCO GRUBU'NUN ORTA VE DOGU AVRUPA CEO'SU SIFATINA HAIZ OLAN, SIRKETIMIZIN YONETIM KURULU UYESI, INGILIZ VATANDASI SAYIN GORDON FRYETT'IN ATANMASINA VE,

SIRKETIMIZIN YONETIM KURULU BASKAN YARDIMCILIGI'NA, SIRKETIMIZIN YONETIM KURULU UYESI, AMERIKA BIRLESIK DEVLETLERI VATANDASI SAYIN JEFFREY KNAPP ADAMS'IN ATANMASINA, YURUTME (ICRA) KURULU BASKANLIGI VE SIRKET GENEL MUDURU (CEO) GOREVLERININ SAYIN JEFFREY KNAPP ADAMS TARAFINDAN YERINE GETIRILMESINE KARAR VERILMISTIR.

- 02 TEMMUZ 2012 TARIH VE 2012-2013/60 SAYI ILE ALINAN YONETIM KURULU KARARI UYARINCA;
                      YURUTME (ICRA) KURULU'NA JEFFREY KNAPP ADAMS (AMERIKA BIRLESIK DEVLETLERI VATANDASI), EWAN JASON MCMAHON (INGILIZ VATANDASI), MURAT SAGLIK, SADIK ZUHTU KOCABAS, HUSEYIN TOPUZOGLU, GUILLAUME GERARD MARIE CORNEILLE DERUYTER (FRANSIZ VATANDASI), MUSTAFA REMZI KIRAC, GOKCE ORHAN, STEPHEN ANTHONY REYNOLDS (INGILIZ VATANDASI), MIKE ARNOTT (INGILIZ VATANDASI), SUAT DEMIREL VE MERIH BOZ'UN ATANMASINA KARAR VERILMISTIR.
                      BILGILERINIZE ARZ EDERIZ.

kipa geçen hafta 9 lardan bu seviyelere kadar geldi merak ettim nedendir diye ayhan hocam dikkat çekmişti 820 sevilerde güzel kar yapmıştık yararlanalar ile fakat düşüş sebebi 1 . çeyrek zararı idi -37,000,000 zarar açıkladı şirket %95 i ellerinde şirketin ingilizin ve sürekli zarar açıklar durur bu seferki zarar sebebi 147,000,000 genel üst yönetim gideri diye aslında şirket 110,000,000 kar yapmış fakat 147,000,000 genel üst yönetim gideri olunca bilanço 37,000,000 zarar dönmüş. adamlar sürekli market açıyorlar açtıkları marketin yerlerini satın alıyorlar fakat 3 senedir takip ederim bi türlü kara dönmedi bu şirket sürekli zarar bu şekilde vergide ödemiyorlar bu arada açıklanan bilanço bağımsız denetimden henüz geçmedi

durum bundan ibarettir umarım yakalanan olmamıştır

Yorum

• jakhall01
                        Çalışkan
                        • 18 Aralık 2008
                        • 893

KAP : TESCO KIPA KITLE PAZARLAMA TICARET VE GIDA SANAYI A.S. / KIPA [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 02.07.2012 16:3

BU HABERIN KAP 'IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK'I TIKLAYINIZ!

KAP : TESCO KIPA KITLE PAZARLAMA TICARET VE GIDA SANAYI A.S. / KIPA [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 02.07.2012 16:38:37

OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL)

ORTAKLIGIN ADRESI : YENI HAVAALANI YOLU CAD. NO. 40, 35610 CIGLI-IZMIR
                        TELEFON VE FAKS NO. : 0232-398 88 88 / 0232-398 53 50
                        ORTAKLIGIN YATIRIMCI/PAY SAHIPLERI ILE ILISKILER BIRIMININ TELEFON VE FAKS NO.SU : 0232-398 8888 (DAHILI 5354) / 0232-398 53 50
                        YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS ACIKLAMA MI? : HAYIR
                        OZET BILGI : YONETIM KURULUNDA GOREV DAGILIMI VE YURUTME (ICRA) KURULU ATAMALARI

ACIKLANACAK OZEL DURUM/DURUMLAR:

SIRKETIMIZIN 29 HAZIRAN 2012 TARIHINDE YAPILAN GENEL KURUL'UNDA ATANAN YONETIM KURULU UYELERININ 02 TEMMUZ 2012 TARIHINDE YAPTIGI TOPLANTIDA ASAGIDA BELIRTILEN KARARLAR ALINMISTIR.

- 02 TEMMUZ 2012 TARIH VE 2012-2013/59 SAYI ILE ALINAN YONETIM KURULU KARARI UYARINCA;

SIRKETIMIZIN YONETIM KURULU BASKANLIGI'NA, TESCO GRUBU'NUN ORTA VE DOGU AVRUPA CEO'SU SIFATINA HAIZ OLAN, SIRKETIMIZIN YONETIM KURULU UYESI, INGILIZ VATANDASI SAYIN GORDON FRYETT'IN ATANMASINA VE,

SIRKETIMIZIN YONETIM KURULU BASKAN YARDIMCILIGI'NA, SIRKETIMIZIN YONETIM KURULU UYESI, AMERIKA BIRLESIK DEVLETLERI VATANDASI SAYIN JEFFREY KNAPP ADAMS'IN ATANMASINA, YURUTME (ICRA) KURULU BASKANLIGI VE SIRKET GENEL MUDURU (CEO) GOREVLERININ SAYIN JEFFREY KNAPP ADAMS TARAFINDAN YERINE GETIRILMESINE KARAR VERILMISTIR.

- 02 TEMMUZ 2012 TARIH VE 2012-2013/60 SAYI ILE ALINAN YONETIM KURULU KARARI UYARINCA;
                        YURUTME (ICRA) KURULU'NA JEFFREY KNAPP ADAMS (AMERIKA BIRLESIK DEVLETLERI VATANDASI), EWAN JASON MCMAHON (INGILIZ VATANDASI), MURAT SAGLIK, SADIK ZUHTU KOCABAS, HUSEYIN TOPUZOGLU, GUILLAUME GERARD MARIE CORNEILLE DERUYTER (FRANSIZ VATANDASI), MUSTAFA REMZI KIRAC, GOKCE ORHAN, STEPHEN ANTHONY REYNOLDS (INGILIZ VATANDASI), MIKE ARNOTT (INGILIZ VATANDASI), SUAT DEMIREL VE MERIH BOZ'UN ATANMASINA KARAR VERILMISTIR.
                        BILGILERINIZE ARZ EDERIZ.

kipa geçen hafta 9 lardan bu seviyelere kadar geldi merak ettim nedendir diye ayhan hocam dikkat çekmişti 820 sevilerde güzel kar yapmıştık yararlanalar ile fakat düşüş sebebi 1 . çeyrek zararı idi -37,000,000 zarar açıkladı şirket %95 i ellerinde şirketin ingilizin ve sürekli zarar açıklar durur bu seferki zarar sebebi 147,000,000 genel üst yönetim gideri diye aslında şirket 110,000,000 kar yapmış fakat 147,000,000 genel üst yönetim gideri olunca bilanço 37,000,000 zarar dönmüş. adamlar sürekli market açıyorlar açtıkları marketin yerlerini satın alıyorlar fakat 3 senedir takip ederim bi türlü kara dönmedi bu şirket sürekli zarar bu şekilde vergide ödemiyorlar bu arada açıklanan bilanço bağımsız denetimden henüz geçmedi

durum bundan ibarettir umarım yakalanan olmamıştır

Yorum

• narin
                          Aktif
                          • 23 Mayıs 2008
                          • 187

fener ters köşe yapacak gibi duruyor ...??

Yorum

• ibugra
                            Tecrübeli
                            • 28 Ağustos 2009
                            • 720

iyi akşamlar

Yorum

• mustiky
                              Tecrübeli
                              • 23 Ağustos 2011
                              • 588

SÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              GÜKO plajda geziyor
                              Evet neyse ki haftaya geliyor... Yaw o olmayınca kime hisse soracağıma sasırıyorum...
                              En azından yanına gidip ne var ne yok diodum bugün için

Yorum

• mustiky
                                Tecrübeli
                                • 23 Ağustos 2011
                                • 588

narin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                fener ters köşe yapacak gibi duruyor ...??
                                BJKAS ta beni ters köse yapacak sanırım :( elim gitti ama **** haberleri dogrultusunda feneri izler diye satmamıstım... keske satsaymısım yaw...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information