Günaydın, bol kazanclı bir hafta dilerim...
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Günaydın bol kazançlarBiz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
-
olmaz olurmu sağolasın hocam hakkınızı helal edinizsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdgzte hayırlı olsun diyecem ama kimse de yoktur
kolay gelsin
Yorum
-
**** davasinda karar: Aziz yildirim tahliye edildi
ozel yetkili istanbul 16. Agir ceza mahkemesi, futboloda
**** davasi kapsaminda tutuklu bulunan fenerbahce kulubu baskani tutuklu sanik
aziz yildirim'in da dahil oldugu tum saniklari tahliye etti.
-anka-ELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.
Yorum
-
ibugra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterolmaz olurmu sağolasın hocam hakkınızı helal ediniz
kolay gelsin
bi tavan bekleriz artık hadi koçum gayret
Yorum
-
Hocam tahtaki hacim yüzünden maalesef ben bulasmadım ;)simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdgzte hayırlı olsun diyecem ama kimse de yoktur
Tebrikler.....
Yorum
-
Kap : Aslan cimento a.s. / aslan [] maddi duran varlik satimi 02.07.2012 14:01:21
bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!
kap : Aslan cimento a.s. / aslan [] maddi duran varlik satimi 02.07.2012 14:01:21
maddi duran varlik satimi
---------------------------------------------------------------------------------------------
ortakligin adresi : Cami mah. Kaplan cad. No:149 41700 darica / kocaeli
telefon ve faks no. : (262) 745 47 47 - (262) 745 43 42
ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : (312) 415 64 53- (312) 432 27 05
yapilan aciklama guncelleme mi? : Evet
yapilan aciklama duzeltme mi? : Hayir
yapilan aciklama ertelenmis bir aciklama mi? : Hayir
konuya iliskin daha once yapilan ozel durum aciklamasinin tarihi : 22.06.2012
ozet bilgi : Arsa satisi
---------------------------------------------------------------------------------------------
satisa konu maddi duran varligin niteligi : Arsa
satisa konu maddi duran varligin mevkii, yuzolcumu : Istanbul ili, umraniye ilcesi, 1.bolge, inkilap mahallesi, 48 pafta, 1825 ada 36 parsel
satisa iliskin yonetim kurulu karar tarihi : 22.06.2012
toplam satis bedeli : 30.350.000
satis bedelinin ortaklik odenmis sermayesine orani (%) : %42
satis bedelinin ortakligin kamuya aciklanan son mali tablosundaki aktif toplamina orani (%) : %10
satis bedelinin ortakligin kamuya aciklanan son mali tablosundaki maddi duran varliklarin net degerine orani (%) : %20
satis kosullari : Pesin
islemin tamamlandigi/tamamlanacagi tarih : 30 temmuz 2012 tarihine kadar
satis amaci ve ortakligin faaliyetlerine etkisi : Yoktur
elde edilen maddi duran varlik satis karinin/zararinin tutari : 27.448.991
varsa satis karinin ne sekilde degerlendirilecegi : Kar yazilacaktir.
Karin ne sekilde degerlendirilecegine iliskin yonetim kurulu karar tarihi : -
karsi taraf : Ortak gayrimenkul ticaret a.s.
Karsi taraf ile olan iliskinin niteligi : Herhangi bir iliskimiz bulunmamaktadir.
Maddi duran varligin degerinin belirlenme yontemi : -
degerleme raporu duzenlenip duzenlenmedigi : Duzenlenmemistir
degerleme raporu duzenlenmediyse nedeni : -
degerleme raporu duzenlendiyse rapor sonucu bulunan tutar : Degerleme raporu duzenlenmemistir
islem degerleme raporundaki sonuclara uygun gerceklestirilmemisse/gerceklestirilmeyecekse gerekcesi : Degerleme raporu duzenlenmemistir
22 haziran 2012 tarihinde yapilan yonetim kurulu toplantisinda istanbul ili, umraniye ilcesi, 1.bolge, inkilap mahallesi, 48 pafta, 1825 ada, 36 parselde bulunan arsanin ortak gayrimenkul ticaret a.s.'ye satis karari alinmis ve ayni tarihte kap'ta gerekli aciklama yapilmistir.sermaye piyasasi kurulu'nun 29 haziran 2012 tarih b.02.6.spk.0.13.00.115.02-1729/7001 sayili yazisi geregi soz konusu karar bu defa bagimsiz yonetim kurulu uyelerinin de bulundugu yonetim kurulu toplantisinda yenilenmis olup, ilgili kararin iceriginde daha once alinan kararla farklilik yoktur.
Saygilarimizla
aslan cimento a.s.
---------------------------------------------------------------------------------------------ELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.
Yorum
Yorum