Elinde AFYON olan varmı
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tüm Dostlara;
Gerek telefon açarak, gerek mesaj atarak, gerek buradan, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim. Rahatsızlığımın Çok önemli birşey olmadığını aslında benim için önemli mesajlar içerdiğini paylaşmak isterim.
Daha öncede belirtmiş olabilirim belki. Reelde 2 iş yapıyorum. yoğun bir iş temposu içerisinde yaşıyorum. Borsa benim 3. işim. Keyborsa ise evim kadar sıcak benim için. Sevgili Kardeşim Simurg' a şimdiye kadar elimden geldiğince destek olmaya ve diğer arkadaşlara dilim döndüğünce, bilgim yettiğince, gördüğüm kadarı ile paylaşmaya ve faydalı olmaya çalıştım.
Ama bu zamansızlık içinde borsaya ve keyborsaya sağlamak isteğim katma değerden dolayı kendime ayırmam gereken zamanı kullandım, sağlığımdan ödün vermek zorunda kaldım.
Bu noktadan sonra artık borsa benim için tamamen bitmemiş olsa da bir trader için tamamen bitmiş denilebilir. Uzuuuun bir ara veriyorum. Zaman Bulursam hoş sohbetinizi okumaya gelirim.
Farkına varmadan, Kalbini kırdığım, üzdüğüm arkadaşım olduysa kendisinden özür dilerim.
Hoşçakalın, Sevgi ile kalın, kendinize iyi bakın."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
s.a günaydınlar bol kazançlarBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTüm Dostlara;
Gerek telefon açarak, gerek mesaj atarak, gerek buradan, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim. Rahatsızlığımın Çok önemli birşey olmadığını aslında benim için önemli mesajlar içerdiğini paylaşmak isterim.
Daha öncede belirtmiş olabilirim belki. Reelde 2 iş yapıyorum. yoğun bir iş temposu içerisinde yaşıyorum. Borsa benim 3. işim. Keyborsa ise evim kadar sıcak benim için. Sevgili Kardeşim Simurg' a şimdiye kadar elimden geldiğince destek olmaya ve diğer arkadaşlara dilim döndüğünce, bilgim yettiğince, gördüğüm kadarı ile paylaşmaya ve faydalı olmaya çalıştım.
Ama bu zamansızlık içinde borsaya ve keyborsaya sağlamak isteğim katma değerden dolayı kendime ayırmam gereken zamanı kullandım, sağlığımdan ödün vermek zorunda kaldım.
Bu noktadan sonra artık borsa benim için tamamen bitmemiş olsa da bir trader için tamamen bitmiş denilebilir. Uzuuuun bir ara veriyorum. Zaman Bulursam hoş sohbetinizi okumaya gelirim.
Farkına varmadan, Kalbini kırdığım, üzdüğüm arkadaşım olduysa kendisinden özür dilerim.
Hoşçakalın, Sevgi ile kalın, kendinize iyi bakın.
çok geçmiş olsun hocam sizi tekrar aramızda görmek isterizBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
tekrar geçmiş olsun hocamEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTüm Dostlara;
Hoşçakalın, Sevgi ile kalın, kendinize iyi bakın.
hakkınızı helal ediniz
sizi buralarda tekrar görmek isteriz
Yorum
-
Borsada spekülasyona ağır ceza!
Sermaye Piyasası Kanunu Tasarısı’nın Plan Bütçe Komisyonu’nda görüşülmeye başlandı.
Basına yönelik düzenleme, tasarının ‘Piyasa Dolandırıcılığı’ başlıklı 106. maddesinde yer alıyor.
Söz konusu maddenin 2. fıkrasında, sermaye piyasası araçlarının fiyatlarını, değerlerini veya yatırımcıların kararlarını etkilemek amacıyla yalan, yanlış veya yanıltıcı bilgi veren, söylenti çıkaran, haber veren, yorum yapan veya rapor hazırlayan ya da yayanların iki yıldan beş yıla kadar hapis ve beş bin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılmaları öngörülüyor.
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum