Hisse_Trade 9

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • SÜRGÜNEFE
    Tecrübeli
    • 20 Ağustos 2010
    • 1442

Elinde AFYON olan varmı

Yorum

• EFEKENT
      Kıdemli
      • 15 Mayıs 2008
      • 4329

Tüm Dostlara;

Gerek telefon açarak, gerek mesaj atarak, gerek buradan, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim. Rahatsızlığımın Çok önemli birşey olmadığını aslında benim için önemli mesajlar içerdiğini paylaşmak isterim.
      Daha öncede belirtmiş olabilirim belki. Reelde 2 iş yapıyorum. yoğun bir iş temposu içerisinde yaşıyorum. Borsa benim 3. işim. Keyborsa ise evim kadar sıcak benim için. Sevgili Kardeşim Simurg' a şimdiye kadar elimden geldiğince destek olmaya ve diğer arkadaşlara dilim döndüğünce, bilgim yettiğince, gördüğüm kadarı ile paylaşmaya ve faydalı olmaya çalıştım.
      Ama bu zamansızlık içinde borsaya ve keyborsaya sağlamak isteğim katma değerden dolayı kendime ayırmam gereken zamanı kullandım, sağlığımdan ödün vermek zorunda kaldım.
      Bu noktadan sonra artık borsa benim için tamamen bitmemiş olsa da bir trader için tamamen bitmiş denilebilir. Uzuuuun bir ara veriyorum. Zaman Bulursam hoş sohbetinizi okumaya gelirim.
      Farkına varmadan, Kalbini kırdığım, üzdüğüm arkadaşım olduysa kendisinden özür dilerim.

Hoşçakalın, Sevgi ile kalın, kendinize iyi bakın.
      "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
      Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• SÜRGÜNEFE
        Tecrübeli
        • 20 Ağustos 2010
        • 1442

Günaydın keyborsa

Yorum

• hızlıtrader
          Aktif
          • 03 Nisan 2012
          • 334

s.a günaydınlar bol kazançlar
          BURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

Yorum

• hızlıtrader
            Aktif
            • 03 Nisan 2012
            • 334

EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Tüm Dostlara;

Gerek telefon açarak, gerek mesaj atarak, gerek buradan, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim. Rahatsızlığımın Çok önemli birşey olmadığını aslında benim için önemli mesajlar içerdiğini paylaşmak isterim.
            Daha öncede belirtmiş olabilirim belki. Reelde 2 iş yapıyorum. yoğun bir iş temposu içerisinde yaşıyorum. Borsa benim 3. işim. Keyborsa ise evim kadar sıcak benim için. Sevgili Kardeşim Simurg' a şimdiye kadar elimden geldiğince destek olmaya ve diğer arkadaşlara dilim döndüğünce, bilgim yettiğince, gördüğüm kadarı ile paylaşmaya ve faydalı olmaya çalıştım.
            Ama bu zamansızlık içinde borsaya ve keyborsaya sağlamak isteğim katma değerden dolayı kendime ayırmam gereken zamanı kullandım, sağlığımdan ödün vermek zorunda kaldım.
            Bu noktadan sonra artık borsa benim için tamamen bitmemiş olsa da bir trader için tamamen bitmiş denilebilir. Uzuuuun bir ara veriyorum. Zaman Bulursam hoş sohbetinizi okumaya gelirim.
            Farkına varmadan, Kalbini kırdığım, üzdüğüm arkadaşım olduysa kendisinden özür dilerim.

çok geçmiş olsun hocam sizi tekrar aramızda görmek isteriz
            BURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

Yorum

• radyolog
              OKURYAZAR
              • 03 Ağustos 2008
              • 22826

günaydın arkadaşlar

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• dguauo
                Yeni Üye
                • 24 Nisan 2009
                • 41

Sayın Efekent çok geçmiş olsun.
                Sağlık herşeyden önemli.
                Sizi tekrar izleyeceğimiz güne kadar kendinize iyi bakınız.
                Emekleriniz ve paylaşımlarınız için teşekkürler.

Yorum

• mustiky
                  Tecrübeli
                  • 23 Ağustos 2011
                  • 588

Günaydın, hayırlı kazançlar...

Yorum

• harşena
                    Aktif
                    • 20 Eylül 2008
                    • 119

sayın Efekent geçmiş olsun,şifalar diliyorum.

Yorum

• ibugra
                      Tecrübeli
                      • 28 Ağustos 2009
                      • 720

EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Tüm Dostlara;

tekrar geçmiş olsun hocam
                      hakkınızı helal ediniz
                      sizi buralarda tekrar görmek isteriz

Yorum

• muzzy
                        Aktif
                        • 12 Mart 2012
                        • 205

günaydın, hayırlı bol kazançlar, ayrıca efekent hocayada acil şifalar diliyorum.

Yorum

• sakirksd
                          Tecrübeli
                          • 23 Haziran 2007
                          • 209

sayın EFEKENT,geçmiş olsun,bilgi aktarımların için teşekkürler

Yorum

• mustiky
                            Tecrübeli
                            • 23 Ağustos 2011
                            • 588

Sayın EFEKENT Kardeş;

Geçmiş olsun, allah acil sifalar versin.... Tüm geçmiş yorumların içinde tesekkürler...

Yorum

• mustiky
                              Tecrübeli
                              • 23 Ağustos 2011
                              • 588

Borsada spekülasyona ağır ceza!

Sermaye Piyasası Kanunu Tasarısı’nın Plan Bütçe Komisyonu’nda görüşülmeye başlandı.
                              Basına yönelik düzenleme, tasarının ‘Piyasa Dolandırıcılığı’ başlıklı 106. maddesinde yer alıyor.
                              Söz konusu maddenin 2. fıkrasında, sermaye piyasası araçlarının fiyatlarını, değerlerini veya yatırımcıların kararlarını etkilemek amacıyla yalan, yanlış veya yanıltıcı bilgi veren, söylenti çıkaran, haber veren, yorum yapan veya rapor hazırlayan ya da yayanların iki yıldan beş yıla kadar hapis ve beş bin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılmaları öngörülüyor.

Yorum

• radyolog
                                OKURYAZAR
                                • 03 Ağustos 2008
                                • 22826

KIRILMA YAŞANABİLİR

Uploaded with ImageShack.us
                                DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

Working...
                                X

Debug Information