s.a. hayırlı sabahlar
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bir ilçemizde,
32 çocuk için sütten zehirlenme vakası haberi gelince,
dün hep onunla uğraştık..
sabah haberleri izledim de..
ülkemizin çeşitli il ve ilçelerinde medyaya intikal eden birçok zehirlenme vakası yaşanmış,
daha dağıtımın ilk gününde..ya medyaya duyurulmayanlar...bizim ilçemiz gibi...???sonunda gidiş O'nadır...
Yorum
-
s.a günaydınlar bol kazançlarBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
onlar zehirlenme değil svg atamanataman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir ilçemizde,
32 çocuk için sütten zehirlenme vakası haberi gelince,
dün hep onunla uğraştık..
sabah haberleri izledim de..
ülkemizin çeşitli il ve ilçelerinde medyaya intikal eden birçok zehirlenme vakası yaşanmış,
daha dağıtımın ilk gününde..ya medyaya duyurulmayanlar...bizim ilçemiz gibi...???
SÜT ALLERJİSİ KOSKOCA MİLLİ EĞİTİM BAKANI YALAN MI
SÖLİCEK
DURMAK YOK YOLA DEVAM DEVAMMM k24k24k24DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
-
ben anlamıyorum bu işleri..
2003 yılında istatistiki bilgilere esas olmak üzere,
12 ilçemizdeki hayvan sayımlarında azalmalar olmuştu..
tüm ilçelere yeniden sayım yaptırdım..sonuç aynıydı..
o zamanlar çok yaygara yaptım, kral çıplak diye çok bağırdık ama duyan dinleyen olmadı..
zaten ben de kızıp görevi bıraktım..
niye bağırdık..vatandaşın sütünü ucuza almayın..devlet sübvanse etsin..
yoksa, yükselen yem fiyatlarıyla zarar edeceğini gördüğü yerde vatandaş ineğini satar..
inekler hep kesime giderse kim doğuracak...??? senin suni tohumlaman varmış da mış mış..hikaye...
doğuracak inek yoksa tohum neye yarar....
ve ogünden itibaren böyle giderse, 10 yıl içinde etin 50 liraya ulaşacağını bağırıyordum..
nitekim oralara çok yaklaştık..
taşıma suyla değirmen döndürmeye dışarıdan et ya da hayvan getirmeye kalktık..vs vs ...
ogün sütü sübvanse etmeyen devlet baba şimdi birdenbire sütbabası kesildi..
ben anlamıyorum dediğimde sen süt çocuğu değilsin sen anlamazsın diyorlar..
peki öyle olsun..sonunda gidiş O'nadır...
Yorum
-
günaydın kolay gelsin bol kazançlar...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
şimdi yeni ve büyük bir tehlike..!!!!
GDO (Genetiği Değiştirilmiş mikro Organizmalar) lu mısır ve soya ithal ediyoruz..
koca koca gemilerle durmadan geliyor..
iyi de niye geliyor, ne için geliyor, ne işe yarayacak..
hayvan yemi yapılmak üzere geliyor...eee iyi de
ya yem yapılmazsa,.. insan gıdasına karıştırırız, canım bişey olmaz..
toksisitesi çok yüksek kanserojen madde içeriyor ama..
bişey olmaz canım Türk insanı sağlamdır..
peki bu insan gıdasına kaçağı denetlemek için, ithalattan önce gerekli tedbirleri düşünüp aldık mı.??
araç gereç personel var mı.?? kontrol mekanızması hazır mı.?? cezai müeyyideler hazır mı.??
bişey olmaz canım..hele bi gelsin zaman içinde gerekli tedbirleri alırız elbet..
Allah ıslah etsin sizi..vebaliniz çoktur..ve hala pişkin pişkin oturuyorsunuz..sonunda gidiş O'nadır...
Yorum
-
radyolog abi takipte ne var ...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
hocalar firarda işimiz zor dostum :::SÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermehmetayhan hoca nerde .cmbtn tavanlıyor gene
)
Mevlana der ki;
Yorum
-
afyon seni sürgünefeye havale ediyom ::
)))
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum