*s&p/gill: DÜne kadar tÜrkİye avrupa'da pozİtİf gÖrÜnÜmdekİ İkİ Ülkeden bİrİydİ(02/05/2012 - 11:50:50)
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
marif7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster*s&p/gill: DÜne kadar tÜrkİye avrupa'da pozİtİf gÖrÜnÜmdekİ İkİ Ülkeden bİrİydİ(02/05/2012 - 11:50:50)
dünden bugüne ne değişmiş eyyy S&P
açıklasan da öğrensekDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
iyi o zaman kimse kimseyi etkilemesin. oturalım öyle. no problem.muzzy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKıymetli Hocalarım, Arkadaşlarım yanlış anlaşılmasın tereddüt derken bazı üyelerin kendine göre yorumlarını beğendiği isimler vardır, benimde olduğu gibi, bilgili olan Hocalarımızda az çok bunun farkındadır, onları etkilemek istemezler diye düşündüm. yanılıyor da olabilirim.
ne ka ekmek o ka köfte.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
bir avuç sermayem kaldı o da gubrfde inş bizim tezek tutuşmaz neye elimi attıysam .....radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGUBRF olan var mıMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
marif7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster*s&p/gill: DÜne kadar tÜrkİye avrupa'da pozİtİf gÖrÜnÜmdekİ İkİ Ülkeden bİrİydİ(02/05/2012 - 11:50:50)radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdünden bugüne ne değişmiş eyyy S&P
açıklasan da öğrensekmarif7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster*s&p/gill: Kredİ notu hala deĞİŞmedİ, bu sadece gÖrÜnÜmde bİr deĞİŞİklİktİr(02/05/2012 - 11:57:41)
kıvıromu ne S&P
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
laf olsun torba dolsun yeterki piyasayı karıştıran bir haber olsunradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkıvıromu ne S&P

Yorum
-
bu saatte kahvaltı yaparsan tabi kağıtlar taban taban gider beynamaz...Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
hayrola sinterklassssinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu saatte kahvaltı yaparsan tabi kağıtlar taban taban gider beynamaz...
bebek mi sallladın tüm gece
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Arkadaşlar merhaba;
Benim de dikkatimi çekti bu başlık eskiden daha kalabalıkdı. Sayfaları okumaya yetişemezdin. Şimdi azalmış ama bu her yerde var.
Ben katılım yapamıyorum çünkü ben ne teknikten ne temelden anlarım. Borsada da yeniyim tecrübemde yok ki tecrübeme deyenerek diyeyim
Şimdilik okuyup öğrenmeye, tecrübe kazanmaya çalışıyoruz.
Emeği geçen herkese teşekkürler.
Saygılar.
Yorum
kusura bakmayın.
Yorum