USAK tavan lamış olan var mı
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
boğaziçi...
hayırlı kademli olsun..Allah tamamına erdirsin..
yahu kusura bakma sevgili kardeşim..
geriye dönük yazıları şimdi okuyunca farkettim..
son zamanlardaki yoğun çalışma temposundan dolayı sitedeki yazıları kaçırmışım..
demekki epeydir alolaşmamışız da..
neyse.. tekrar hayırlı olsun..tebrik ederim..sağlıklar dilerim..sonunda gidiş O'nadır...
Yorum
-
SAĞOLUN VAROLUN ABİLERİM.dört gözle ekrana bakıyorum intema takibimdeBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
2.5 aydır tuttuğum dencm işallah bi aksiyon yapacak gibi.hadi bakalımBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSAĞOLUN VAROLUN ABİLERİM.dört gözle ekrana bakıyorum intema takibimde
çok masraf etttin galiba
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
sağol radyolog abi rabbim herkese mutluluk versinBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
abi o konuya hiç girme.para bi yana vakit kalmıyor ev eşya ustalar düğün hazırlaıkları derken ne zor iş miş bunlar bilsem hiç başlmazdımradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçok masraf etttin galiba

Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
Allah mesut etsin...
Yorum