Hisse_Trade 9

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • GÜKO25
    Ankara sponsoru
    • 02 Eylül 2009
    • 11674

    #2506
    başka güzel olan ne var mehmet hocam ...
    Mevlana der ki;

    Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
    Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!


    YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

    Yorum

    • reisim_43
      Aktif
      • 24 Eylül 2009
      • 273

      #2507
      Mehmetayhan hocam birde algyo nun durumu nasıldır. Dün yükseldi geri geldi daha gideri varmı bunun.
      Birşeyler biliyorsan anlatki dostlar faydalansın.
      Birşeyler bilmiyorsan sus ki millet adam sansın.

      Yorum

      • GÜKO25
        Ankara sponsoru
        • 02 Eylül 2009
        • 11674

        #2508
        ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Gurko harıc , Biz hep beraber bugun m... para vermişik , gurko maresal oldu, bız cıftcı...
        dur yav ne yaptın sen bütün mareşalları basıyolar içeri benidemi attıracan yoksaaaaaa mapusa
        Mevlana der ki;

        Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
        Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!


        YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

        Yorum

        • mehmetayhan
          Demirbaş
          • 23 Temmuz 2008
          • 1850

          #2509
          GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          başka güzel olan ne var mehmet hocam ...
          2.sean bakabilirsem yazarım gürkan hocam

          Yorum

          • ahilas34
            Bağımlı
            • 02 Kasım 2011
            • 1442

            #2510
            o hıc aklıma gelmedıydı, ya pardon gurko ama hanı, ıcerde de cok kalıte var bı dusununce kımler var kımler eskısı gıbı degıl ki

            Yorum

            • mehmetayhan
              Demirbaş
              • 23 Temmuz 2008
              • 1850

              #2511
              reisim_43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Mehmetayhan hocam birde algyo nun durumu nasıldır. Dün yükseldi geri geldi daha gideri varmı bunun.
              anlamsız bir baskı var-alcarla beraber-23-24 denemesi yapmaliydı

              Yorum

              • GÜKO25
                Ankara sponsoru
                • 02 Eylül 2009
                • 11674

                #2512
                ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                o hıc aklıma gelmedıydı, ya pardon gurko ama hanı, ıcerde de cok kalıte var bı dusununce kımler var kımler eskısı gıbı degıl ki
                yok kalitede olsa ben almayayım sağol

                afiyet olsun arkadaşlar.
                Mevlana der ki;

                Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!


                YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

                Yorum

                • muzzy
                  Aktif
                  • 12 Mart 2012
                  • 205

                  #2513
                  Afiyet olsun herkese.

                  Yorum

                  • mustafa71mustafa
                    Bağımlı
                    • 19 Nisan 2008
                    • 819

                    #2514
                    Sa. Dostlar.
                    Afİyet olsun...
                    MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
                    Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."

                    Yorum

                    • mustafa71mustafa
                      Bağımlı
                      • 19 Nisan 2008
                      • 819

                      #2515
                      2B kabul edildi

                      Kamuoyunda 2-B olarak adlandırılan orman vasfını yitirmiş Hazine arazilerinin satışını öngören kanun tasarısı, TBMM Genel Kurulu'nda, yapılan bazı değişikliklerle kabul edilerek yasalaştı.

                      Orman Köylülerinin Kalkınmalarının Desteklenmesi ve Hazine Adına Orman Sınırları Dışına Çıkarılan Yerlerin Değerlendirilmesi ile Hazine'ye Ait Tarım Arazilerinin Satışı Hakkında Kanuna göre, Orman Kanunu'nun 2. maddesinin A fıkrasında tanımlanan, Hazine adına orman sınırları dışına çıkarılan ancak tarım alanına dönüştürülmesinde yarar görülen 2-A alanları, devlet ormanları içinde veya bitişiğinde bulunan köylerdekilerin yerleştirilmesi için halka devri ve yararlandırılması amacıyla Orman Genel Müdürlüğünün 2-B alanları ise Maliye Bakanlığı'nın tasarrufuna geçecek.

                      Bakanlar Kurulu, devlet ormanları içinde ve bitişiğinde bulunan, yerinde kalkındırılmaları mümkün olmayan köylülerin başvurusu üzerine veya bulundukları yerlerden orman rejimi bakımından kaldırılmaları zorunlu bulunan köylerin halkının resen Orman Kanunu'nun 2-A maddesi gereğince orman sınırları dışına çıkartılan alanlara, bunun olmaması halinde ise diğer yerlere nakline karar verecek.

                      Deprem, heyelan, sel gibi doğal afete maruz kalan vatandaşlar ile baraj, gölet gibi devlet yatırımı nedeniyle başka yerlere yerleştirilmeleri zorunlu olan orman içi veya bitişiğindeki köylerde yaşayanların mağduriyetini gideren kanun, köylülerin alternatif alanlara naklini de öngörüyor. Buralarda yaşayan köy ve mahalle halkının iskanı için ayrılan yerler, Bakanlar Kurulu'nca belirlenecek usul ve esaslara göre, Orman Genel Müdürlüğü'nce orman sınırları dışına çıkartılarak, tapuda Hazine adına tescil edilecek. Bu alanlar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın tasarrufuna geçecek.

                      Nakledilen orman köylülerine ait araziler, gerektiğinde kamulaştırılacak, uygun olması halinde devlet ormanı olarak ağaçlandırılacak.
                      SATILMAYACAK TAŞINMAZLAR
                      Hak sahiplerine doğrudan satılması gereken taşınmazlardan ağaçlandırılmak üzere Orman Genel Müdürlüğü'ne tahsis edilen, kamu hizmetlerine ayrılan, özel kanunlar gereğince değerlendirilmesi gereken, Maliye Bakanlığı'nca belirlenen, içme ve kullanma suyu havzalarındaki maksimum su seviyesinden itibaren300 metrelik bant içerisinde kalan yerler, hak sahiplerine satılmayacak.

                      Hak sahipleri, bu taşınmazların yerine taşınmazın rayiç değerine eşdeğer, öncelikle aynı il sınırları içerisinde bulunan 2-B alanlarında taşınmaz alabilecek.

                      İlgililerine iade edilmesi gereken taşınmazlardan orman olduğu iddiasıyla Orman Genel Müdürlüğü'nce açılan davalar sonucunda orman niteliğiyle Hazine adına tescil edilen, fiilen orman niteliğinde olan, bu nedenle dava açılması gereken veya ağaçlandırılmak üzere Orman Genel Müdürlüğü'ne tahsis edilenler ile kamu hizmetlerine ayrılan, özel kanunlar gereğince değerlendirilmesi gereken ya da Maliye Bakanlığı'nca belirlenen taşınmazlar, ilgililerine iade edilmeyecek. Bu taşınmazların yerine, idarece belirlenen rayiç bedel ödenecek veya rayiç bedeline uygun taşınmaz verilecek.

                      PROJE ALANLARININ BELİRLENMESİ
                      2-B alanlarından, kanunun yürürlüğe girdiği tarihten önce ve sonra kadastro tutanakları kesinleşen veya güncelleme listeleri tescil edilen alanlarda, proje alanı belirlemek isteyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ ile belediyelerce bu alanın sınırları tespit edilecek. Proje alanı sınırı onaylanmak üzere belediyeler tarafından valilikler aracılığıyla, TOKİ tarafından doğrudan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na gönderilecek.

                      2-A alanları için orman sınırları dışına çıkartma ile orman sınırlandırması, tespit, tefrik ve tescil işlemlerine karşı yapılan itirazlar ve açılan davalar, bu kanuna göre yapılacak işlemleri durdurmayacak, davalarda yürütmeyi durdurma ve tedbir kararı verilemeyecek.

                      Bu yerlerde hak iddia edenlerin açtıkları davalar, davacılar lehine sonuçlandığında, bu taşınmazlar genel hükümlere göre kamulaştırılacak.

                      Düzenlemeye göre yapılacak işlemler sonuçlanıncaya kadar 2-B alanları hakkında Hazine tarafından kişiler aleyhine açılması gereken davalar açılmayacak, açılan ve devam eden davalar durdurulacak.

                      Kanun uygulanmasından elde edilen gelirlerin yüzde 3'ünü geçmemek üzere, Bakanlar Kurulu'nca belirlenecek miktar, genel bütçe gelir ve gider hesaplarıyla ilişkilendirilmeksizin tahsilini takip eden ay sonuna kadar yatırım amacıyla kullanılmak üzere Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne verilecek. Kalan tutarın yüzde 90'ını geçmemek üzere Bakanlar Kurulu'nca belirlenen orana karşılık gelen bölümü, genel bütçede özel gelir, diğer kalan kısmı ise gelir olarak kaydedilecek.

                      Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bütçesinde afet riski altındaki alanların dönüştürülmesinde kullanılmak üzere özel ödenek öngörülecek.

                      Nakledilecek orman köylülerine ait taşınmazların kamulaştırılması, 2-A alanlarının ıslah, imar ve ihyası, iskanı, orman köylülerinin kalkınmalarının desteklenmesi, 2-A ve 2-B alanlarının en az 2 katı verimsiz orman alanlarının ıslahı ve yeni orman alanlarının tesisi için kullanılmak üzere Orman Genel Müdürlüğü bütçesinde gerekli ödenek aktarılacak.

                      Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca proje alanı olarak belirlenen alanların değerlendirilmesinden elde edilen gelir, genel bütçeye kaydedilecek.
                      MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
                      Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."

                      Yorum

                      • SÜRGÜNEFE
                        Tecrübeli
                        • 20 Ağustos 2010
                        • 1442

                        #2516
                        2B Yasası kabulünden sonra SAFGY hareketlenirmi dersiniz.

                        Yorum

                        • EFEKENT
                          Kıdemli
                          • 15 Mayıs 2008
                          • 4329

                          #2517
                          "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                          Hint Atasözü

                          [url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

                          Yorum

                          • bogazici77
                            .............
                            • 11 Temmuz 2009
                            • 1920

                            #2518
                            60600 ve 61000 geçilmeden endeks riskli.61500 ü geçersek 63500 civarına gideriz işallah
                            Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

                            Yorum

                            • muzzy
                              Aktif
                              • 12 Mart 2012
                              • 205

                              #2519
                              Afyon kaynıyor, aşağımı kırar yukarı mı? hocalarımızdan bilgi alabilir miyiz?

                              Yorum

                              • EFEKENT
                                Kıdemli
                                • 15 Mayıs 2008
                                • 4329

                                #2520
                                Eşşek Sudan Geldi

                                "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                                Hint Atasözü

                                [url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

                                Yorum

                                Working...
                                X

                                Debug Information