Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bu haberle netaş uçar artık artık ...jakhall01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster(tekrar) kap : Netas telekomunikasyon a.s. / netas [] sermaye artirimina iliskin yonetim kurulu karari 11.04.2012 19
kap : Netas telekomunikasyon a.s. / netas [] sermaye artirimina iliskin yonetim kurulu karari 11.04.2012 19:58:18
sermaye artirimina iliskin yonetim kurulu karari
---------------------------------------------------------------------------------------------
ortakligin adresi : Alemdag caddesi no 171 umraniye istanbul
telefon ve faks no. : 216-5222000 216-5222222
ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : 216-5222025
yapilan aciklama guncelleme mi? : Hayir
yapilan aciklama duzeltme mi? : Hayir
yapilan aciklama ertelenmis bir aciklama mi? : Hayir
konuya iliskin daha once yapilan ozel durum aciklamasinin tarihi : -
ozet bilgi : Bedelsiz sermaye artirimina iliskin yonetim kurulu karari
---------------------------------------------------------------------------------------------
yonetim kurulu karar tarihi : 11.04.2012
mevcut kayitli sermaye tavani (tl) : 300,000,000
artirim oncesi odenmis/cikarilmis sermaye (tl) : 6,486,480
artirim sonrasi odenmis/cikarilmis sermaye (tl) : 64,864,800
bedelli artirim tutari (tl) : 0
ruchan hakki kullandirilan tutar (tl) : 0
ruchan hakki kisitlanan tutar (tl) : 0
ruchan hakki kullanim orani (%) : 0
ruchan hakki kullandirma fiyati (1 tl nominal degerli beher pay icin) (tl) : 0
ruchan haklarinin kullanimina iliskin kisitlama : Yok
ruchan haklarinin kisitlanmasi durumunda bu paylarin satisina iliskin aciklama : -
satilamayan paylarin taahhudune iliskin aciklama : -
bedelsiz artirim tutari (tl) : 58,378,320
temettuden (tl) : 0
ic kaynaklardan (tl) : 58,378,320
sermaye duzeltmesi farklari : 58,378,320
bedelsiz artirim orani (%) : 900
devralma yoluyla birlesme nedeniyle artirilacak tutar (tl) : 0
ana sozlesme degisikligine iliskin bilgi (varsa) : -
sirket yonetim kurulumuzun 11.04.2012 tarihli toplantisinda;
sirket anasozlesmesinin 6. Maddesinin yonetim kuruluna verdigi yetkiye dayanarak; 300.000.000 tl kayitli sermaye tavani icerisinde 6.486.480 tl tutarindaki cikarilmis sermayenin ic kaynaklarimizda yer alan 58.378.320 tl sermaye duzeltme farklarindan (yasal kayitlardaki olaganustu yedeklerden) karsilanarak, % 900 oraninda bedelsiz olarak artirilmasina ve 64.864.800 tl'ye yukseltilmesine, bedelsiz sermaye artirimi nedeniyle ihrac edilecek kaydi paylarin pay sahiplerine sermaye piyasasi mevzuatinin kaydi sisteme iliskin duzenlemeleri cercevesinde dagitilmasina, sermaye piyasasi kurulu'na muracaat edilerek gerekli izinlerin alinmasi ve islemlerin ifasi hususunda genel mudurluge yetki verilmesine karar verilmistir.
bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!
http://www.kap.gov.tr/yay/bildirim/b...aspx?id=197157Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
netaşın haberi rhage etkilermi acaba ne dersiniz..Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Mevlana der ki;
Yorum
-
'Borsalar yüzde 10 düşecek'

Nomura Securities'den Janjuah, ikinci çeyrekte borsalarda sert satışların olacağını söyledi
12.4.2012 - 08:08

Nomura Securities taktiksel varlık dağılımı ve küresel makro araştırma birimi başkanı Bob Janjuah, ikinci çeyrekte borsalarda yüzde 10´luk bir satış dalgası olacağını fakat uzun vadede hisse fiyatlarının daha da fazla düşebileceğini düşünüyor.
Ayı eğilimi ile tanınan Janjuah hazırladığı araştırma raporunda Euro Bölgesi’nde sistemik krizin önlendiğini fakat bölgenin gelecek 3-5 yıl boyunca küresel ekonomiye katkı yapamayacak kadar kötü durumda olduğunu, İspanya´nın Yunanistan´ın izinden gitmesi halinde işlerin daha da kötüleşeceğini yazdı.
Janjuah, "Euro Böglesi´nde sistemik kriz riski geride kaldı ama V şeklinde bir çöküş yerine artık uzun süreli zayıf büyüme olacağı netleşti." diye yazdı.
ABD´de mevsimsel faktörlerin son 3-4 ayda verilerde yapay yükseliş getirdiğini ve bu sürecin sona erdiğini düşünen Janjuah, ABD ekonomisinin bu yıl yüzde 1.5 büyüyeceğini tahmin ediyor.
Janjuah, "ABD tüketicisi zayıf ve kırılgan pozisyonda. Tasarruflar endişe verici seviyelere düştü, konut fiyatları hala düşüyor, istihdamda resim düşüşe döndü ve benzin fiyatları Aralık´a göre yüzde 20 yükselmiş durumda ve yükselmeye de devam ediyor." dedi.
Çin´in kesinlikte inişte olduğunu belirten Janjuah, parasal politikayı gevşetme önlemlerinin piyasa beklentisinin çok gerisinde kaldığını ve ülkenin bu yıl yüzde 7, sonraki 3-5 yıl yüzde 5 büyüyeceğini düşünüyor.
Janjuah, risk iştahı için küresel gösterge olan S&P 500 endeksinin 800 seviyesine inmesini bekliyor.Mevlana der ki;
Yorum
-
-
mehmetayhan hocam varmı gözünüze takılan birşeyler..Mevlana der ki;
Yorum
-
s.a günaydınlar bol kazançlarBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
henüz bir şey bakamadım gürkan hocamGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermehmetayhan hocam varmı gözünüze takılan birşeyler..
Yorum
-
Yorum

Yorum