Hisse_Trade 9

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • jakhall01
    Çalışkan
    • 18 Aralık 2008
    • 893

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gs. de trade denemek son 4 ay içinde yaptğım enbüuyük hatam idi. Bedelini ağır ödedim, düşüşe bol nakitle giriyor olacaktım oysa. Demek ki prensiplerden şaşmamak lazım :(

simurg hocam eskiden hızlı trade ederdiniz işlerin yoğunlundanmı yoksa o.v. oldunuz
    ELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.

Yorum

• mehmetayhan
      Demirbaş
      • 23 Temmuz 2008
      • 1850

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      bayağı bir cimbomlu varmış yavvvv..:))

bende 222 den almıştım dün sabah altlardan takviye yaptım ve 222 den verdim
      170.000 izliyordum.bende 227 yapabilir kırarsa ğüzelleşir

Yorum

• SÜRGÜNEFE
        Tecrübeli
        • 20 Ağustos 2010
        • 1442

herkese iyiakşamlar

Yorum

• GÜKO25
          Ankara sponsoru
          • 02 Eylül 2009
          • 11674

mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          170.000 izliyordum.bende 227 yapabilir kırarsa ğüzelleşir
          hoş geldin hocam bende 170 izliyodum ama geldim 222 den aldım :
          Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
          Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• jakhall01
            Çalışkan
            • 18 Aralık 2008
            • 893

SURIYE KRIZI/ DISISLERI BAKANI DAVUTOGLU G-8 ULKELERI ILE BU AKSAM VIDEOKONFERANS YAPACAK - BLOOMBERG HT

-MATRIKS-

olmadı yarın gireriz artık

Yorum

• jakhall01
              Çalışkan
              • 18 Aralık 2008
              • 893

← Önceki Yazı

Galatasaray’a yeni sponsor

HABERBORSA 11 Nisan 2012 0
              Galatasaray Sportif AŞ ile Nikon arasında yarın sponsorluk anlaşması imzalanacak

Galatasaray Sportif AŞ ile optik ekipmanlar ve görüntüleme cihazları alanında dünyanın önde gelen markalarından Nikon arasında yarın sponsorluk anlaşması imzalanacak.
              Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, imza töreninin, saat 15.30′da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena basın toplantı odasında gerçekleştirileceği bildirildi.
              Nikon’un, Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı optik ekipmanlar ve görüntüleme cihazları sponsoru olacağı anlaşmanın imza törenine, Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, Galatasaray Futbol Teknik, İdari ve Sportif Direktörü Fatih Terim ile Nikon Orta Doğu Bölge Yöneticisi Takashi Yoshida katılacak.

Yorum

• mehmetayhan
                Demirbaş
                • 23 Temmuz 2008
                • 1850

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                hoş geldin hocam bende 170 izliyodum ama geldim 222 den aldım :
                kısmet hayırlısı olsun

Yorum

• jakhall01
                  Çalışkan
                  • 18 Aralık 2008
                  • 893

bu akşam fed bej kitap açıklaması var yansımalarını yarın piyasada görürüzzz

Yorum

• radyolog
                    OKURYAZAR
                    • 03 Ağustos 2008
                    • 22826

hızlıtrader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    kerevitaş gıda nın 2011 / 12 aylık konsolide net zararı - 26,810,713 tl dir

KEREVİTAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KERVT [] 11.04.2012 15:50:14

AÇIKLAMA:
                    Şirketimizin, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 09.10.2009 tarih ve 31/876 sayılı kurul toplantısında alınan karar gereğince TTK 324 maddesi uyarınca düzenlediği ve 07.04.2011 tarihinde yayınladığı 31.12.2010 tarihli bilançosunda değerlemesi yaptırılmış olan Bursa Akçalar Kasabası'ndaki arazi ile fabrika tesislerinde, satış ve benzeri nedenlerle değişme olmamıştır. Fakat değerleme sonucu oluşan fon 31.12.2011 tarihi itibariyle özsermaye yeterliliğini karşılayamamaktadır.

31.12.2010 Değerleme Sonucu Oluşan Fon: 9.994.636 TL
                    30.09.2011 Öz Sermaye (Negatif): - 33.072.628 TL
                    Öz Sermaye (Negatif) : - 23.077.992 TL

kerevitaşın sermayesi bile erimiş tükenmiş bitmiş sakat durum :040:
                    enteresan bir şirket bu kerevitas

hep zarar açıklar bahane bulur zararlara ( yok banka borçları,yok kıl yok tüy )

artık ÖZSERMAYESİ DE NEGATİF E DÜŞMÜŞ
                    NE YAPAR BÖYLE BİR ŞİRKET

HEMEN SERMAYE ARTTIRIR ( ARTTIRMASI LAZIM ) O ZAMAN YA ŞİRKET HİSSEDARLARI CEPLERİNDEN PARA KOYACAKLARDIR ( Kİ ÇOĞU ZAMAN BU OLMAZ,ADAM PARA VERİP HİSSE ALMIŞ,NEDEN YENİDEN PARA VERSİN )

2. ŞIK İSE KY NIN CEBİNE EL UZATMAKTIR ( HADİ BUYRUN BEDELLİ SERMAYE ARTTIRIMINA )

İZLEYELİM BAKALIM BEN ŞAHSEN TEKNİĞİ MEKNİĞİ NE OLURSA OLSUN 5 KURUŞLUK HİSSE ALMAM ÖZSERMAYESİ NEGATİF BİR ŞİRKETTEN

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• simurg
                      Administrator
                      • 10 Mart 2007
                      • 9248

jakhall01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      simurg hocam eskiden hızlı trade ederdiniz işlerin yoğunlundanmı yoksa o.v. oldunuz
                      dun ekran basinda degildim...saglik olsun telafi ederiz.
                      https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• VIX100
                        Tecrübeli
                        • 03 Kasım 2011
                        • 1945

tabiiki kerevitaş bedelliye gidecek,önemli olan zamanında binip inmek ya da şeytana uymamak
                        oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• jakhall01
                          Çalışkan
                          • 18 Aralık 2008
                          • 893

GÜnaydin bol kazanÇlar herkese

Yorum

• jakhall01
                            Çalışkan
                            • 18 Aralık 2008
                            • 893

(tekrar) kap : Netas telekomunikasyon a.s. / netas [] sermaye artirimina iliskin yonetim kurulu karari 11.04.2012 19

kap : Netas telekomunikasyon a.s. / netas [] sermaye artirimina iliskin yonetim kurulu karari 11.04.2012 19:58:18

sermaye artirimina iliskin yonetim kurulu karari
                            ---------------------------------------------------------------------------------------------

ortakligin adresi : Alemdag caddesi no 171 umraniye istanbul
                            telefon ve faks no. : 216-5222000 216-5222222
                            ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : 216-5222025
                            yapilan aciklama guncelleme mi? : Hayir
                            yapilan aciklama duzeltme mi? : Hayir
                            yapilan aciklama ertelenmis bir aciklama mi? : Hayir
                            konuya iliskin daha once yapilan ozel durum aciklamasinin tarihi : -
                            ozet bilgi : Bedelsiz sermaye artirimina iliskin yonetim kurulu karari

---------------------------------------------------------------------------------------------

yonetim kurulu karar tarihi : 11.04.2012
                            mevcut kayitli sermaye tavani (tl) : 300,000,000
                            artirim oncesi odenmis/cikarilmis sermaye (tl) : 6,486,480
                            artirim sonrasi odenmis/cikarilmis sermaye (tl) : 64,864,800
                            bedelli artirim tutari (tl) : 0
                            ruchan hakki kullandirilan tutar (tl) : 0
                            ruchan hakki kisitlanan tutar (tl) : 0
                            ruchan hakki kullanim orani (%) : 0
                            ruchan hakki kullandirma fiyati (1 tl nominal degerli beher pay icin) (tl) : 0
                            ruchan haklarinin kullanimina iliskin kisitlama : Yok
                            ruchan haklarinin kisitlanmasi durumunda bu paylarin satisina iliskin aciklama : -
                            satilamayan paylarin taahhudune iliskin aciklama : -
                            bedelsiz artirim tutari (tl) : 58,378,320
                            temettuden (tl) : 0
                            ic kaynaklardan (tl) : 58,378,320
                            sermaye duzeltmesi farklari : 58,378,320
                            bedelsiz artirim orani (%) : 900
                            devralma yoluyla birlesme nedeniyle artirilacak tutar (tl) : 0
                            ana sozlesme degisikligine iliskin bilgi (varsa) : -

sirket yonetim kurulumuzun 11.04.2012 tarihli toplantisinda;

sirket anasozlesmesinin 6. Maddesinin yonetim kuruluna verdigi yetkiye dayanarak; 300.000.000 tl kayitli sermaye tavani icerisinde 6.486.480 tl tutarindaki cikarilmis sermayenin ic kaynaklarimizda yer alan 58.378.320 tl sermaye duzeltme farklarindan (yasal kayitlardaki olaganustu yedeklerden) karsilanarak, % 900 oraninda bedelsiz olarak artirilmasina ve 64.864.800 tl'ye yukseltilmesine, bedelsiz sermaye artirimi nedeniyle ihrac edilecek kaydi paylarin pay sahiplerine sermaye piyasasi mevzuatinin kaydi sisteme iliskin duzenlemeleri cercevesinde dagitilmasina, sermaye piyasasi kurulu'na muracaat edilerek gerekli izinlerin alinmasi ve islemlerin ifasi hususunda genel mudurluge yetki verilmesine karar verilmistir.

bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!

Yorum

• SÜRGÜNEFE
                              Tecrübeli
                              • 20 Ağustos 2010
                              • 1442

Günaydın keyborsa

Yorum

• GÜKO25
                                Ankara sponsoru
                                • 02 Eylül 2009
                                • 11674

GÜnaydin arkadaŞlar bol kazanÇli bİr gÜn olur İnŞallah..
                                Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                                Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information