Hisse_Trade 9

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • radyolog
    OKURYAZAR
    • 03 Ağustos 2008
    • 22826

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    düşüşe pozisyonda yakalandım. hiç bir senedimde stop etmedim. Maliyet düşürerek yola devam edecem...
    sadece KLBMO stopladım

TTRAK VERDİM MALİYETİNE TEMETTÜ almış oldum

GOODY TUPRS VE CLEBİ duuryor

SULAR DURULMADAN EK ALIM YAPMICAM BAKALIM
    DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• bogazici77
      .............
      • 11 Temmuz 2009
      • 1920

günaydın herkese. bende büyük çoğunluk migrosrtayım 1000 adet te dencm kaldı elimde.dencm da hastanelik oldum ne yazıkki.
      Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• radyolog
        OKURYAZAR
        • 03 Ağustos 2008
        • 22826

bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        günaydın herkese. bende büyük çoğunluk migrosrtayım 1000 adet te dencm kaldı elimde.dencm da hastanelik oldum ne yazıkki.

neden

cam mı kesti elini

Yorum

• bogazici77
          .............
          • 11 Temmuz 2009
          • 1920

elimi kesse yine iyi
          Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• radyolog
            OKURYAZAR
            • 03 Ağustos 2008
            • 22826

günlük te 591XX/578XX arasınd GAP var

kapanacağını düşünüyorum

İZLEYELİM

Yorum

• bogazici77
              .............
              • 11 Temmuz 2009
              • 1920

çiti nin peşine takıldım o satmayınca bende tutuyorum mgrosları.efekent abi 22 tl hedef biçti orta vade.mgros bana yeter.yerin dibine batsın denizli cam

Yorum

• radyolog
                OKURYAZAR
                • 03 Ağustos 2008
                • 22826

tuprs VARMIYDI SEN DE GÜKO

Yorum

• bogazici77
                  .............
                  • 11 Temmuz 2009
                  • 1920

senet dediğin böyle olur kangurum benim.

Yorum

• GÜKO25
                    Ankara sponsoru
                    • 02 Eylül 2009
                    • 11674

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    tuprs VARMIYDI SEN DE GÜKO
                    tupras yoktu bende ...
                    Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                    Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• kenimiç
                      haberci
                      • 25 Kasım 2009
                      • 1140

KAP : KILER ALISVERIS HIZMETLERI GIDA SANAYI VE TICARET A.S. / KILER [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 11.04.2012 10:

KAP : KILER ALISVERIS HIZMETLERI GIDA SANAYI VE TICARET A.S. / KILER [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 11.04.2012 10:55:46
                      OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL)
                      ---------------------------------------------------------------------------------------------

ORTAKLIGIN ADRESI : NAMIK KEMAL MAH. KILER CAD. NO:23 ESENYURT-ISTANBUL
                      TELEFON VE FAKS NO. : (212)456 1500 / (212)428 6049
                      ORTAKLIGIN YATIRIMCI/PAY SAHIPLERI ILE ILISKILER BIRIMININ TELEFON VE FAKS NO.SU : (212)456 1500 / (212)428 6049
                      YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS ACIKLAMA MI? : HAYIR
                      OZET BILGI : MEDYADA CIKAN HABERLER UZERINE

---------------------------------------------------------------------------------------------
                      ACIKLANACAK OZEL DURUM/DURUMLAR:

MEDYADA CIKAN HABERLER UZERINE SIRKETIMIZ ASAGIDAKI ACIKLAMAYI YATIRIMCILARI ILE PAYLASMAYI UYGUN BULMUSTUR.
                      KILER MARKASI OTEDEN BERI YERLI VE YABANCI BIR COK YATIRIMCININ ILGISINI CEKMEKTEDIR. OZELLIKLE HALKA ARZDAN BU YANA, SUREKLI ARTAN BIR ILGI ILE BIR COK YATIRIM FONU VE SEKTORDE ISIM SAHIBI YABANCI FIRMALAR STRATEJIK ORTAKLIK VE SATIS ICIN YATIRIMCI ILISKILERI BIRIMIMIZDEN SUREKLI BILGILER ALMAKTADIRLAR VE ZAMAN ZAMANDA SIRKETIMIZI ZIYARET ETMEKTEDIRLER.
                      SIRKETIMIZ BIR ONCEKI YILA GORE OZKAYNAGINDA % 35 AKTIF BUYUKLUGUNDE ISE % 22 BUYUMUSTUR, SIRKETIMIZE OLAN ILGI DE GIDEREK ARTMAKTADIR. SARTLAR DAHILINDE HER TURLU OLASILIK DEGERLENDIRILECEKTIR. ANCAK SU ANA KADAR VERILMIS BIR YETKILENDIRME YOKTUR. BOYLE BIR YETKILENDIRME VERILIRSE, EN KISA SUREDE KAMUOYU BILGILENDIRILECEKTIR.

BU HABERIN KAP 'IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK'I TIKLAYINIZ!

Yorum

• kenimiç
                        haberci
                        • 25 Kasım 2009
                        • 1140

Bende de maalesef matas var sadece, 3,44 malİyetle,

Yorum

• kenimiç
                          haberci
                          • 25 Kasım 2009
                          • 1140

Jp morgan: Turk bankalari ve sirketleri dis yukumluluklerini rahatlikla yonetibilecek konumda

-matriks-

Yorum

• kenimiç
                            haberci
                            • 25 Kasım 2009
                            • 1140

Jp morgan: Bu para girisleri aylik finansman ihtiyacini 2010 yazindan buyana en dusuk seviyeye cekti

-matriks-

Yorum

• kenimiç
                              haberci
                              • 25 Kasım 2009
                              • 1140

Salihi:iran islam cumhuriyeti, suriye halkinin diger ulke halklari gibi tum haklarina kavusmasi gerektigine inaniyor
                              iran disisleri bakani ali ekber salihi,
                              suriye halkinin da diger ulke halklari gibi tum haklara sahip olmasi gerektigine
                              inandiklarini belirterek sorunun giderilmesi icin 6 maddelik baris planini
                              desteklediklerini soyledi.
                              Salihi, bm ve arap birligi ozel temsilcisi kofi annan ile gorusmesinin
                              ardindan duzenlenen ortak basin toplantisinda, gorusmede suriye konusunun ele
                              alindigini bildirdi.
                              Annan'in suriye'deki krizin asilmasi icin tarafsiz bir sekilde caba
                              gostermeye calistigini anlatan salihi, 6 maddelik baris plani onerisinin bu
                              ulkedeki yonetim tarafindan kabul edildigini ve uygulanmakta oldugunu belirtti.
                              Salihi, annan planinin tam ve kapsamli uygulanabilmesi icin herkesin iyi
                              niyetle isbirligi yapmasi gerektigini bildirdi.
                              ''iran islam cumhuriyeti, suriye halkinin diger ulke halklari gibi tum
                              haklarina kavusmasi gerektigine inaniyor'' diyen salihi, siyasi partilerin
                              faaliyette bulunmasi, secimlerin yapilmasi ve anayasaya sahip olma gibi haklarin
                              suriye halkinin da temel haklari arasinda yer aldigini kaydetti.
                              Diger ulkelere oldugu gibi suriye'ye de yabanci mudahalesine karsi
                              ciktiklarini belirten salihi, bu ulke yonetiminin halka degisim ve reform sozu
                              verdigini, buradaki her degisimin de bu cercevede yapilmasi gerektigini ifade
                              etti.
                              Degisim ve reform sozunu uygulayabilmesi icin suriye yonetimine firsat
                              verilmesi gerektigini soyleyen salihi, bu konuda bazi ulkelerden farkli
                              dusunduklerini, onlarin diger yontemlerden yana olduklarini bildirdi.
                              Salihi, annan planinda da suriye'deki taraflarin muzakerelerde
                              bulunmalarinin ve degisime firsat verilmesinin ongoruldugunu soyledi.
                              Suriye'deki yonetim ve muhalefetin, bir otorite boslugu olmadan sorunu
                              cozmeleri gerektigini belirten salihi, aksi durumun bolgenin zararina gelismelere
                              neden olacagi uyarisinda bulundu.
                              Salihi, ''annan'a calisma yontemini ve planini destekledigimizi soyledik.
                              Suriye'deki sorunun halledildigini gormeyi umuyoruz'' diye konustu.
                              Suriye konusunda gorusmeler icin tahran'da bulunan annan'in diger
                              yetkililerle de bir araya gelmesi bekleniyor.

-aa-

Yorum

• bogazici77
                                .............
                                • 11 Temmuz 2009
                                • 1920

perdeci gelmiş perdelerimi takmaya gideyim iziyim nasıl olmuş

Yorum

Working...
                                X

Debug Information