altin....pariteler...ve beklenen son....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MAKİNİST
    Katılımcı
    • 15 Ağustos 2007
    • 145

...................

Yorum

• ainos
      Aktif
      • 27 Temmuz 2011
      • 323

MAKİNİST Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      ...................
      .............
      Last edited by ainos; 30 Mart 2012, 17:41. Sebep: bende sildim

Yorum

• FNT
        KARAKARTAL
        • 29 Mart 2008
        • 4754

MAKİNİST Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        ...................
        Yazdıklarına aynen katılıyorum MAKİNİST kardeşim.
        Neden sildin mesajını?

Yorum

• MAKİNİST
          Katılımcı
          • 15 Ağustos 2007
          • 145

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Yazdıklarına aynen katılıyorum MAKİNİST kardeşim.
          Neden sildin mesajını?

Boşver hocam...Bana katıldığını bilmek benim için yeterlidir...Selam ve sevgiler...

Yorum

• MAKİNİST
            Katılımcı
            • 15 Ağustos 2007
            • 145

İyi akşamlar ve iyi tatiller arkadaşlar...

Yorum

• mert_77
              Katılımcı
              • 11 Ağustos 2011
              • 152

Ralli gazı devam ediyor emme endeksler sanki patinaj çekiyor,

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

OSMANLIDA LALE DEVRI....

ceddimiz ahmed III....pasarofca anlasmasi ile batida topraklari avusturya ve venedige....doguda ise IRANA verip...gerileme devrini resmen baslatip....LALE devrini ilan etmisti....yil 1718 idi.......leleler modaydi....hatta "mahbup" isimli lele soganin fiyati tavan yapmis 500 altin olmus idi....bu fiyatlarin teknik analizini yapan...sadrazam nevsehirli damat ibrahim pasa...bu fiyatlar az dahi...devir altin furus devri deyup 8 atin cektigi makam arabasini envai cesit lelelerle susleyip kagithane deresinde halki galeyana getirmekte idu....

ote yandan halk perisan....bu garip zenginlikten nasibini alamamis ve homurdaniyordu....ilmiye sinifindan....Zul;ali Hasan Efendi ile....Ispirizade Ahmet Efendi....hemamda YENICERI AGASI...patrona halil aga ile yikaniyor ve devleti konusuyordu....ispirizade ahmet efendi....hemamin ortasinda ki fiskiran sadirvani gostererek....halil....bu.....sellele mi...lele mi diye sordu....o zamanlar ihtilaller boyle planlaniyordu...helil bakti bakti....hocam o sellele dedi.....ve uzun kaytan biyiklarini yukariya dogru buktu....giyindi kusandi....hemamdan cikti...

bu hareket...tarihe PATRONA HALIL ISYANI DIYE GECTI....sadrazam damat ibrahim pasa asildi...ahmed III tahtan indirildi...mahmud I getirildi....lele soganlari fiyati 500 altindan 1 altina dustu....LALE DEVRI BITTI...SAKSAKCI SAIRLERI ASILDI...nedim birisi....ne demisti o devre....

""bu sehri stambul ki bimusli behadir.....

""bi sengine acem mulki fedadir..."............irana terk edilen topraklar ucun diyor...

yani....

lele mi....sellelemi.....coookkkk kelle goturur.....ha ha ha
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

sistemimi uyguluyorum....75 300 shortlar yerine kondu gene,,,,,
                  YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• tavşan
                    Yasaklı
                    • 14 Şubat 2012
                    • 19

Tüpraş, İran'dan ham petrol alımını yüzde 20 azaltmaya karar verdi.
                    Bu, Türkiye, Suriye'ye direk müdahale etmeyecek yani kıvıracak demektir. Bu haber, not artışı değil, not indirimi getirir.

Borsaya uyarlaması kesin ŞELLELE'dir. 48.000 tutmaz, yıkılır.

Tayyip Ağam'ın bakmayın dindar göründüğüne, kıvırmaya geldimi İsmet Paşa'dan geri kalmaz. Tabii ki memleketin menfaati üçün...

Tayyip Ağama mazbatayı kim verdiydi? Rahmetli ECO, 2001'de yabancılar aynı böyle, ekonomik krizle Türkiye'yi tehdit ettiklerinde, ismini de, siyasi geçmişini de memleketin geleceği ve menfaati için silip atan ve krizi kendisi çıkaran ECO...

Başında dindarı da olsa, Laiki de olsa, ateisti de olsa bu memleketin politikası değişmez. İsmet Paşa politikası uygulanacak, yani Tayyip Ağam kıvıracak. Paralı asker mi lem bu millet, İmparatorluk geçmişi var bu milletin...

LELE demek ''golden kaktüs'' dür, bir güzel hikayedir.

GERÇEK ŞELLELE'dir...

Yorum

• gundwane
                      Tecrübeli
                      • 18 Ağustos 2011
                      • 1922

tumer1960
                      Grafikler harika ellerine sağlık..

Yorum

• tumer1960
                        Tecrübeli
                        • 01 Ağustos 2011
                        • 710

Yorum

• tumer1960
                          Tecrübeli
                          • 01 Ağustos 2011
                          • 710

Yorum

• tumer1960
                            Tecrübeli
                            • 01 Ağustos 2011
                            • 710

GRAFİGİMİZ uzun vade haftalık bir grafiktir.yukarıdaki [COLOR="rgb(46, 139, 87)"]yeşil diktörtgen[/COLOR] ler YÜKSELİŞ TRENDİ ,aşagıdaki kırmızı dikdörtgenler [COLOR="rgb(255, 0, 255)"]DÜŞÜŞ TREND [/COLOR]leridir.
                            mavi daireler DÜZELTME bölgeleridir.Buradan başlıyan kırılma yükseliş trendinin bitişini müjdeler.Bazende iHLAL ler sonunda trende geri dönülebilir.

yukarıdaki grafiktede görüldügü gibi şu anda yükseliş trendinin 3.DÜZELTME fazının başlangıcındayız.PEMBE İNDK.KIRMIZI İNDK.kırdıgı anda düzeltmemiz başlayacaktır.Görüldügü gibi daha zaman vardır.Çok büyük bir sıkıntı olmadıgı taktirde kırılma zamanında gerçekleşebilir.Zamanı tahmin edebilmek için daha önceki kırılmalara ve aşagıdaki yıllara bakarak yaklaşık tesbit etme şansımız vardır.Bu hesaplamayı sizlere bırakıyorum.

Şayet yukarıdaki 3.DÜZELTME gerçekleşince,ilk destek 12.600 de oluşacagını tahmin ediyorum.Bu bölgeden tepki gelecegini düşünüyorum.

Yorum

• tumer1960
                              Tecrübeli
                              • 01 Ağustos 2011
                              • 710

Görüldügü gibi DJ.yükseliş trendindedir ve oluşan kırılmalar sadece DÜZELTME dir.Yükseliş trendinin 3.DÜZELTME fazı henüz gerçekleşmemiştir.

Yorum

• tumer1960
                                Tecrübeli
                                • 01 Ağustos 2011
                                • 710

Şunuda unutmamak gerekirki yükseliş trendinde gerçekleşecek bu 3.DÜZELTME fazı ,çuk uzun süren yükseliş trendinin sonuda olma ihtimalini oldukça yüksek oldugunu tahmin ediyorum.

Bu 3 düzeltme fazı gerçekleşmeden TÜRKİYEDE sert bir düzeltme ihtimalini size bırakıyorum.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information