altin....pariteler...ve beklenen son....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • oyucel
    Katılımcı
    • 16 Ağustos 2011
    • 166

55.418 ve 52802'de gaplar var. teknik olarak bunları doldurmak için geri gelecektir. ama yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• Tnaaa28
      Analizci
      • 18 Ağustos 2011
      • 1334

oyucel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      55.418 ve 52802'de gaplar var. teknik olarak bunları doldurmak için geri gelecektir. ama yatırım tavsiyesi değildir.
      gap leri her zaman doldurmazlar... canları istemesse görmezden geliverirler... ama mesela dünya piyasaları bozulsa beklenmedik şok kötü haberler gelse belki o zaman anca aşağıdaki gap ler göze batmaya başlar... yoksa yükselen boğa piyasalarında gaplerin olması normal karşılanır... hatta gap li bir açılıştan sonra sert yukarı hareketler yönün kuvvetli yukarı ve alıcıların istekli olduğunu gösterir...

yani ortamlar... global piyasalar çok bozulmadıkça yatırımcılar gap lere aldırış etmez ...
      " Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."

Yorum

• oyucel
        Katılımcı
        • 16 Ağustos 2011
        • 166

J.P. Morgan SAT vermiş.

Yorum

• sonperde33
          Kıdemli
          • 03 Ağustos 2011
          • 3010

oyucel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          J.P. Morgan SAT vermiş.
          Al verse sakat olur zaten.
          Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• k3r3m
            Aktif
            • 31 Temmuz 2011
            • 665

bu apsd napiyo boyle... cok az degil mi sizce?
            250 ortalamayla bu shortlari kapattim... ve 150'den uzun açtım
            "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

altini shortladim yeniden....1695 lere geldi....200 gunnuk ortalamayi yukari kirdi....150 gunnuk 1705 de....gidebilir....

bizde shortum....

dow da shortum....

gordugunuz gibi....belami ariram....agama deiktir lem cevat diyirem....dashaksa bendekiler de 2 kg diyirem....
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                bir meydan muharebesi arifesindeyiz....pazartesi taraflar butun hinclari ile furacak....

karsida....kurulu duzen var....duze duze DUZULEN oldu....emme haberi yok....

merkezde bernankabus....sag tarafinda batik amerikan bankalari....sol tarafinda batik avrupa bankalari....

ve tam karsilarinda bu DUZEN DEGISMELIDIR diyen....hegel in ve marks in yigit ordulari var....merkezde hedge ci usaglar....sag cenahta talanci akincilar....ve sol cenahta cakallar var.....

herp bildigimiz duzende basliyacak....bernankabus yeriyin diyecek....ustumuze yeriyecekler....geriye cekilip avrupali batiklari harran ovasinda kistirip komple kilictan gecirecegiz....kesin olan sudur doyce harb meydanindan kacacaktir....kicinda nisadir var cunki....

navrouz....ve yuce rabbimin topraga can verdigi bu gunnerde....haram ve haksiz kazancla sismis bu gavurlari....rabbimin yigit ordulari sadom ve gomora da oldugu gibi....topraga gomup bi dahaki nesil ucun petrol veya gubre yapacagiz....geberdiklerinde deccal....40 gun 40 gece yas ilan edecek....40 gun 40 gece iraki cekip mezarlarina icacagim....

dun herp basladi....zabahin erken saatlerinde...cinden...koreden ...taiwandan...heryerden zirhlara burunmus bernankabusun ordularina furdu usaglar...ricaat an meselesiydi...bernankabus ottu...amerikada ki ekonomik duzelmeler yaniltici olabilir ben genede monetery gidiklamalari yaparim dedi....MANUPULASYONDU....birden ve aniden sol cenahimizi savunan cakallar kacti....yapmayin lem...BU KERIZZ BU MANUPULASYONU BI YILDIR YAPIYOR DEDIKSEDE....DINLEMEDILER....

CAKAL CAKALDIR.....kacti durzuler....

biz tuna boylarindayiz....YARALARIMIZI YALIYORUZ....ve hala 1000 atliyiz....
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• k3r3m
                  Aktif
                  • 31 Temmuz 2011
                  • 665

sayın kuzu, yarın yine aranıza katılacağız... kaçmadık büyük komutan

hatta altında, shortları giydim son dkada
                  "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

paritede OBO....altinda TOBO....dow da ikili tepe....bizde neuyudu belirsiz coklu tepelere....OYNIRAM....

ortalikta....skenderin saksakcilari hedef feyza diye uluyor....grafik ustune grafik koyuyor....

yaaa rabb.....ne gunesler batiyor....

bi damla korkirsam bana ben demeyin lem....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

su akar....suyu cebine koyamazsin bernankabus....su akarrrrrr....assagi akar.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

dun beklirem....akkiz yuzde 3.5 assagida...batik citi satiyor....oda neee....aniden....ENKAI yuzde 7 yukarida....denge.

lem serefsiz.....

Yorum

• radyolog
                          OKURYAZAR
                          • 03 Ağustos 2008
                          • 23589

iyi ki varsın be svg kuzu

her daim ışık tutmaya devam ediyorsun

elini diline beynine klavyene güç versin kaadiri mutlak yaratan
                          DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• radyolog
                            OKURYAZAR
                            • 03 Ağustos 2008
                            • 23589

basit bir anlatım çabası ile

KALIN SARI YATAY ÇİZGİ ( 63 BİNLER ) DİRENÇ OLMAYA MI ÇALIŞIYOR

Uploaded with ImageShack.us
                            DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• FNT
                              KARAKARTAL
                              • 29 Mart 2008
                              • 4754

alayina short

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                iyi ki varsın be svg kuzu

her daim ışık tutmaya devam ediyorsun

elini diline beynine klavyene güç versin kaadiri mutlak yaratan

saol bitanem...lem altini shortladim...hemen assagi basti 12 dolar kardayim...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information