altin....pariteler...ve beklenen son....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Cobalt
    Katılımcı
    • 25 Kasım 2011
    • 149

8000 poz. oyun hakikaten büyük. ama bunlar long ise halimiz duman olur

Yorum

• MAKİNİST
      Katılımcı
      • 15 Ağustos 2007
      • 145

Birisi bunun arkasına neft yağı sürmüş galiba...Habire koşuyor...

Yorum

• sonperde33
        Kıdemli
        • 03 Ağustos 2011
        • 3010

bir incredible hulk'u bilirim, bide bizim skenderi.
        Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• Cobalt
          Katılımcı
          • 25 Kasım 2011
          • 149

Stop loss faydalı mı faydasız mı bende anlamadım. Bakalım bu parayı nasıl geri kazanacağım.Sn.Eksperle aynı yerlerden kurşun sıktığım halde. Ama zarar 2800 puana çıktı. Nasipten ötesi de yok.

iyi haftasonları herkese.

Yorum

• gundwane
            Tecrübeli
            • 18 Ağustos 2011
            • 1922

kesin olan su....onemli bi batik var....ondan once piyasayi yukari basiyorlar....

abi ne ettin..
            batık olsa sadece bir kurum bir kişi bir grup mu duydu..
            Duysa bile yukarı nasıl çekiyor..
            Ya çekerken bir başkası benden pes ben satıyorum derse..

lehman öncesi yukarı mı çektiler idi...

Yada bizde birileri yeni zirve derken mayıs haziran temmuz da nasıl çaktırmadan yedirdiler..

Birileri bir batış haberi duymuş olsa DOW da tepe oluşumu gözlenirdi..Yatayda çaktırmadan mal verilmeye çalışılır arada aşağı uzun bacaklar bırakılarak (panik olanlar) yatay , yatay aşşa bir trend oluşurdu..

BKNZ..
            Mayıs haziran temmuz IMKB...

Hakkaten dediğin gibi ise de yani ne diyim..
            Dünya çapında ünlü birisin (bizi kandırıyon burada kuzu muzu ayağına ) yada soros la ne bilim başka birisi ile yada batacak kurum ile.. cidden bağlantın var derim..Ötesi yok yani..

Yorum

• Tnaaa28
              Analizci
              • 18 Ağustos 2011
              • 1334

bu golden cross formasyon oluşumu önemli idi arkadaşlar... büyük olasılıkla her zaman yukarı yönlü yükselişlerin yaşanabileceği bir formasyon... acık bu topikten çıkıp başka yerleride okumalısınız bence .. nerede ne görürseniz bilgi edinmek için...başka başlıkları okuyun mesela Efekent hocanın topiği Kutero hocanın topiği gibi... gene burayıda kuzu dayıyıda aynen takip edin..

boğaların kudurması gayet normal şu anda...ve belkide dahada kuduracaklarından başka... ki bu formasyonda kudurma olasılıkları şu an bundan sonra haliyle daha yüksek... 100endekste 61,700 kaç defadır geçilemeyen bir direnç idi... bu gün oda yıkıldı geçildi... şimdi bu 61,700 artık destek olarak izlenmeli ...üstünde kalındığı müddetçede hedef 64-65,000 civarları ilk anda kısa vadede kaçınılmazdır...
              " Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."

Yorum

• zamanlama
                Speedy Trader
                • 24 Mayıs 2007
                • 109

Adam 4 günde 5 bin puan çıktı..Kapanışlarda da tepe kapatmak için çırpınıyor..Tek bizde değil dışarısıda aynı kafada ilerliyor..
                Uzun zamandır yüksek bir düşüş yok ortada..hep yukarı,az-çok ama hep yukarı..
                48bin diptende 62bini geçtik..14bin puan..

70-71 binden long olup,5bin puan karı cevap koymakta vardı..yada daha yukarısı varsa okadar karı...çok değil 4 günde...

Yorum

• paradigma
                  Tecrübeli
                  • 19 Haziran 2009
                  • 1088

tombul parmak kurtarir bizi anca diyoruz ama oda hikaye ..adamalar zaten biliyor dowda aksam ne olacagini pozuda ona gore aliyor ... hep ruzgara karsi isiyoruz hakikaten ...
                  yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• FIRTINA
                    Akşamcı
                    • 04 Eylül 2011
                    • 186

" sell in may, to go away" zamanına kadar skender feyzaya çıkaracak gibi

Mayıs'a kadar gırtlağa kadar maldayım

Yorum

• TALEBE
                      A-YI
                      • 24 Ekim 2010
                      • 1221

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Sercan kardesim....Oncelikle tesekkur ederim.
                      .........
                      Piyasaya gelince;
                      Bakmayin siz Kuzunun teknik analize ve teknikcilere laf soktuguna, kendisi de benim gibi bir teknik analisttir.
                      Sadece grafik yayinlamaz. Kendi gorduklerini grafik atarak paylasmaz.
                      O da yazi ile paylasiyor gorduklerini.
                      Mesele sunu soyleyebilirim ki (bu sabah grafiklere baktim da) kisa vadeli bir Short doneminin basindayiz.
                      Teres Kuzu yine erkenden pozisyonunu acikladi.
                      Az bucuk Cali dibinda saklanacak emme Corttan para kazanacak.

KMX konusuna gelince; biraz rahatlayayim bir Izmir yapayim da KMX ile fiziki olarak tanisalim.
                      Yillar once Dohol de 60 kurus hedefi var diye yazmistim.
                      O zamanlar dohol 3.00 TL civarindaydi.
                      O yazim ve hedef rakamimdan dolayi Cok da elestri almistim.

Forum ahalisine selam ve sevgilerimle.
                      BaBo......................................
                      Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

hadise sudur usaglar....borsada para kazanmak zor istir....

su anda tum algilamalar degisti....terste kalanlar tabii ki cok feci hissediyor....korku tavan yapiyor shortta olanda....

para cok datli....gittimi geri gelmiyor....BU IS ISTE BOYLE....

bu ise giren....ya parayi kaybedip gidecektir....yada olumune furusacaktir....

bi bakalim ne yapiyor.....

subat ve martta....75 000 ila 70 000 araliginda gezindi....75 000 e gitti shortcu yikildi....70 000 e gitti longcu yikildi....her iki tarafada gun yuzu gostermedi.....gok tanriyim dedi...sizinle istedigim gibi oynarim dedi....2000 puan kar verdi almadim....simdide 2000 puan zarar verdi onuda almadim....

niye....******rr lem sen goklerin tanrisi degilsin diyorum....

bu geldigi nokta....son nokta....bu yukarida yazdiklarinizi okudum....algilamalarin bitirildigi nokta...bizden baska direnen kalmadi demektir....

bendeki sistemde....ucuncu kademe shortta algilamalar tukenir....dorduncu kademe shortta ise....benden baska....piyasada kimse kalmaz....

ben sizden farkliyim....altinda yuzde 10 goturdum....dowda 250 puan aldim...su an 250 puan yukarida basabastayim...boby de ise ikilmis gorunuyorum....degilim....

nasil ki 2000 puan kar verdiginde almadim ve sevinmedim...simdide zarari almiyor ve uzulmuyorum...kiziyorum tabii....emme bu is boyle...agamin kucaginda agamla sevismeye gelmisiz...kendi istegimizle...agam bize girnizi dotlu mektup yazmiyor gelin borsaya girin diye....biz geliyoruz...ve gucagina oturuyoruz....simdi killik yapmayin usaglar...birakin agam doya doya bi iksin...ha ha ha

bizdeki cikis ucun hicbir sebeb yok....biz brezilya degiliz...petrol yok bizde...cari fazla degil...cari acik var....

bana gore....skender bizi yerin dibine batiracak....sirada ya portekiz var yada biz variz....

skender agam...bizde longcu dogramadan bu cikisi surduremez....

kol kesme ve karar verme CIKISTA OLMAZ...onun geri cekilmesinde olur...
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• eksper
                          Kıdemli
                          • 17 Temmuz 2009
                          • 3714

endekssin bir yer gittigi yok...üc beş bin puvanı kaldıramayan adam gitsin kumda oynasın...

Yorum

• guneysu
                            Rize
                            • 01 Mart 2009
                            • 646

http://forum.keyborsa.com/showthread...369#post411369

laaa guzum, kaşıkla topladıklarını kepçe ile geri alıyo skender...

heç dinlemiyon guneysu kardeşini... son yazım orada duruyo...

az kaldı......
                            !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              endekssin bir yer gittigi yok...üc beş bin puvanı kaldıramayan adam gitsin kumda oynasın...

heee....bugun koyayim yarin alayim diyorlar....agamda dotune beton dokturmus...dot calismayinca sisiyor tabii....gercek ebadlarinin 10 kati oluyor....BOK BU...ICERDE DURMAZ...BIGUN CIKACAK...FECI CIKACAK EMME....cesetler bokta yuzecek....
                              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

kendinizi suclamayin....

ne demis yuce rabbim incilde....

size....dogmaniz ucun...gulmeniz ucun....aglamaniz ucun....olmeniz ucun gunler yarattim demis...hepsini yasiyacaksiniz....skender agamda yasiyor hepsini....bizde....farkimiz yok...anlarimiz farkli...

ne demis alevi ozanlar....

ne aglarsin benim zulfi siyahim....buda gelir buda gecer aglama....

din+felfese+hayvanlar alemi(av ve avci)=borsadir.....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information