paradigma Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
altin....pariteler...ve beklenen son....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
kuzu dayı Şort tamı kaldı... bi ara 50 ile 200 lük ho ları takip ediyodu bende grafik koyuyordum işte o 50 lik 200 lüğü yukarı kesti geçende... teknik olarak bariz yukarı yön sinyali orta uzun vade olarak...zamanlama Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabd de hava soğuk herkes long giyiyor..bizim kuzu hiç üşümüyor şortla dolaşıyor..

endeskte güzel zıpladı bu gün emme...
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
-
Son gördüğümzde şorttaydı..Tnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu dayı Şort tamı kaldı... bi ara 50 ile 200 lük ho ları takip ediyodu bende grafik koyuyordum işte o 50 lik 200 lüğü yukarı kesti geçende... teknik olarak bariz yukarı yön sinyali orta uzun vade olarak...
değilse bizim haberimiz yok 
Herşey yukarı giderken saklanıyor..Aşağı düşüş başlayınca nasıl soydum iskenderi deyip geri dönüyor. :081:
Şuan long olup bekleyenler kazanıyor..Gün geliyor şort olup bekleyenler kazanıyor..Bekleyen hertürlü kazanıyor...EEee...
Yorum
-
endeksin sağrısından gelen dolar tl'ye ne demeli peki,
olmus 1,80,Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Tnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu dayı Şort tamı kaldı... bi ara 50 ile 200 lük ho ları takip ediyodu bende grafik koyuyordum işte o 50 lik 200 lüğü yukarı kesti geçende... teknik olarak bariz yukarı yön sinyali orta uzun vade olarak...
En son böle demiş...
boylece bu topikte....ilk kar alistan sonra....tepkide...yeniden shortladim...
dow...altin...boby short devam....ilk inecegim yer....imkb 100 55 000....53 500 ise dip hedef...
Yorum
-
beni iyi okumuyorsunuz....bazilariniz....eskiler ne dedigimi iyi anliyor....NE DEDIM...BU TOPIGI NIYE ACTIM....ANIDEN....
basligi ne bu topigin....neyi anlatiyor....neyi ima ediyor....
baslik su....ALTIN....PARITELER....VE BEKLENEN SON....
diyorki.....usaglar....yeni bi oyun duzeni kuruluyor FED VE DIGER MERKEZLERCE....
bu duzende.....BENJAMIN KRAL....BASKA KRAL YOK...dunyayi ve bu krizi....BENJAMIN COZER....
yani....AMERIKAN OLAN....REVACTA.....
bu nedenle....guzu....altini 1800 lerden...dow u 13 040 lardan....bizi 73 000 den shortladi once....
altin 125 dolar dustu ve kari aldi....1715 ler civarinda yeniden shortladi...DXY 80 i opuyordu o an....su anda altin 1645 lere indi....guzu 70 dolar karda yeniden....dow da ilk aldigi kari geri vermis gorunuyor....bizde ise 74 000 e gelseydi ikinci kademe shortu furacakti ....gelmedi....
ozet....guzu altinda goturuyor.....dow ve bizde basabasta....
ve diyorki....OYUNUN KURALLARI DEGISTI....O NEDENLE BU TOPIK ACILDI....OBUR TOPIK BIRAKILDI....
furusma....orta vadeli....hemen yarina gore degil....
detroitten sevgilerimle....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
once dow....13 040 dan....12 800 e dustu.....kari aldim.....TEPKI KODU VE SHORTLADIM.....simdi dow 13 040 dan....13 200 lere hamle etti....
bu nedir....BUYUK BI HAREKETIN AYAK SESLERIDIR....
buyuk hareketlerde....CALIYI BULUR....ALTINA YATARSIN.....
neymis efendim.....
YENI BI KARARSIZ DENGE HALINE GIDIYORUZ.....
bu hal....PARITELERDE KURULACAK....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
GUZU FARKLIDIR....
esen her uluzgar guzuyu etkilemez....o uluzgar kucuk yatirimci ucun eser....hop oturur hop kalkar....ve kazik girtlaga kadar yurur...
guzu....agir delianlidir....skenderin her ikinin kalkisinda....kizismaz....tersine onunda iki kalkar.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SEVGILERIMLE....guzel kardeslerim...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum