kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
altin....pariteler...ve beklenen son....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
iletirim hocam...uyuyakalmışım gidemedim..inan çok heyecanlıyım şimdiden..bak her işte hayır var..selamını götürmeden gidecektim..muayeneye başlamadan yakalamaya çalışıcam..yarın sabahta uyyakalırsam öğle tatilini beklicem..hayatta yediğin kazık ne kadar çoksa temelin o kadar sağlam olur.
umut en büyük işkencedir....
-
Sn. kuzu, öteki köyde el-perito topiği stok market 2012... 25.02. tr.de say.35 --- 411 nolu iletimde sizin isminzi verdim. Okuyan çok üyeden bana özelden mesaj geldi. nerde olduğunuz için. Bende verdim.. Yani... kadim dostlardan biriyim..... Vallahi gıpta ediyorum, nasıl bukadar çok bilgiye ,zekaya sahipsiniz. Sizi okudukça , gözümüz, kulağımız , oluyorsunuz. Allah gönlünüze göre versin, Emekleriniz için , hakkınızı hellal edin. En derin selamlarımla..
Yorum
-
Sayın Kuzu söyledikleriniz VOB için mi geçerli yoksa hisseler için de geçerli mi? Yarın satalım mı ne var ne yoksa?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdadas erzurumlumusun....neyidirsen eysen ula....
yunan olumlu biterse....korkunc satis gelecek...skender agamin baska planlari var....yazacagim...
Yorum
-
Bekliyoruz abi yazını..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdadas erzurumlumusun....neyidirsen eysen ula....
yunan olumlu biterse....korkunc satis gelecek...skender agamin baska planlari var....yazacagim...
Yorum
-
nayirrrrr !!!AYGULL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. kuzu, öteki köyde el-perito topiği stok market 2012... 25.02. tr.de say.35 --- 411 nolu iletimde sizin isminzi verdim. Okuyan çok üyeden bana özelden mesaj geldi. nerde olduğunuz için. Bende verdim.. Yani... kadim dostlardan biriyim..... Vallahi gıpta ediyorum, nasıl bukadar çok bilgiye ,zekaya sahipsiniz. Sizi okudukça , gözümüz, kulağımız , oluyorsunuz. Allah gönlünüze göre versin, Emekleriniz için , hakkınızı hellal edin. En derin selamlarımla..
ne yaptınnn :(
buraya mülteci akını başlar,
burası pazar yerine dönerde, 2 3 ayarsız yüzünden kuzu daralır da yazmassa,
senin kapına dayanırım her sabah piyasa yorumu almak için ona göre.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
kesinlikle sonperde dostumla aynı fikirdeyim. Öteki tarafta okuduğum hiçbir teknikçi kalmadı. Adamlar devamlı şöyle olursa böyle olur böyle olursa şöyle olur diyerek. Hiç haksız çıkmayan devamlı stoploss ve alsat yaptıran aracı kurumları zengin eden yorumlar üretmekle meşguller. Öbür köyde kuzunun canını sıkan onunla devamlı iddalaşan tipler vardı. Hatta hatırlıyorum bazı ş.sizler tehdite varan ifadeler kullanmışlardı. Şimdi gerçekten o tiplerin buraya gelmesi durumu beni kara kara düşündürüyor :(
Çok yanlış olmuş aygüll ..........
Yorum
-
günaydın....
dün 72,200 deydim bugün 250 den kapadım uzunu.. 50 puan daha verdi pala
bugün izlemek lazım piyasaları
Yunan muhabbetinin yanında birde,
Avrupa merkez bankası faiz kararı var, bakalım bizim süper mario neler diyecek ögleden sonra.'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
eksperim hayirli olsun .. en son 72850 shortlari 71050 den kapamistin .... daha oncekileride 73500 den acmistin ... gittikce shortlarinin fiyati dusuyor ...73500 , 72850 ve simdi 72400 ....eski rakamlara gelmesini beklemiyorsun ...tekrar 72850 ye gelmez kaciririm short firsatinimi diyorsun ?72400..sortladim...yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
Guzum adını andık 9 köyden kovdularkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSEVGILI KADIR BILEN GARDASLARIM....
ayhan 53....
muratman....
erkmen....
ve burada oldugumu bilmiyen fekat orada hala benim ucun furusan...cesur ve kisilikli gardaslarim....
sizler olmasaniz....tek kelime dahi yazmam....
. Burda bizim içinde yazmalısın ...
Yorum
Yorum