altin....pariteler...ve beklenen son....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Cobalt
    Katılımcı
    • 25 Kasım 2011
    • 149

Sn.Kuzu Dolar/TL yorumunuzu hiç duymadık. Rica edebilirmiyiz ?

Yorum

• tumer1960
      Tecrübeli
      • 01 Ağustos 2011
      • 710

yukarıdaki yazılar eregli d.ç. sitesinden alınmıştır,onlar yassı çeliğin yapı sektöründeki başlıca kullanım alanlarının tamamına hitap eden ürün çeşitliliği ERDEMİR tarafından müşterilerimize sunulmaktadır :
      Çelik Taşıyıcı Sistemler
      Bina Cepheleri
      Çatı Kaplamaları
      Bölme Yapı Elemanları
      Elektrik
      Depolama Sistemleri
      Döşemeler
      İklimlendirme Sistemleri
      Kapı ve Pencere Sistemleri
      Boru Tesisatları
      Metal İşleri
      Diğer (Yeraltı boru sistemleri, Baraj ve HES inşaatı, Köprü sistemleri, Rüzgar türbinleri, İstinat duvarları, Konteyner imalatı, Temeller, Yapı iskeleleri, Beton kalıpları)

diyor ve bu listeyi veriyorlar. Bu benim iddam degildir.ŞAYET sektör yeniden yapılanacaksa bu firmayada birşeyler düşecek demektir.Bu inşaat demiri olmayabilir.İnatlaşacakta bir durum yok

Yorum

• guneysu
        Rize
        • 01 Mart 2009
        • 646

30 senedir bu sektördeyim, sen haklısın Sn Tümer.....

benim alıntı yapmış olduğum yukarıda ki kısmı bir daha okursanız..
        !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• guneysu
          Rize
          • 01 Mart 2009
          • 646

Laaaaa Guzum, Götürmüşsün yine altın'ı üstün'ü..

Rakı ve Balık kısmını kumkapıda değil de artık 5 dane yıldızlı bir yerde yaparız..
          !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

altinda karimi aldim....1656 ya indi....1658 de su an...35 dolar....comex kapanmadan cikayim dedim...uykusuzum...

boylece aldinda uc short...180+35=215 dolar cepde....malum bu topik altin....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Laaaaa Guzum, Götürmüşsün yine altın'ı üstün'ü..

Rakı ve Balık kısmını kumkapıda değil de artık 5 dane yıldızlı bir yerde yaparız..

la eyi goturuyorum da cok uykusuz ve yorgunum...bu durzu enerjimi yokediyor...bizim usaglari soydukca....tepem atiyor....yapacak bisey yok...usaglar alik....bunun graflara bakip kendileri cizmis gibi...bide boburleniyorlar....bu saksakcilar bizim usaglari komple bitirecek lazoglu....longsun biliyorum....kicini karadenize don....ruslar ellemez...sakin karaya dogru donme...biyikli yabanci aninda barnaklar...bu yasta rizede ipne diye dolasamazsin ula....karadenizin usagi ipne sevmez...aman gardasim bakire kal....diktirsende anlarlar...yuruyusunden anliyorlar....ha ha ha
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• JAKO
                Kalender Amca
                • 30 Mart 2009
                • 561

Ereğli yassı demir üretir, yani, sac üretir.
                önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
                otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
                deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
                hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
                hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...

Yorum

• JAKO
                  Kalender Amca
                  • 30 Mart 2009
                  • 561

Endeks, 3 aydır yükseliş trendinde, yoruldu.
                  önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
                  otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
                  deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
                  hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
                  hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...

Yorum

• bikmisbroker
                    BaBo
                    • 27 Şubat 2009
                    • 1009

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    AYNEN....AYI PIYASASI VE COK SERT....

babo neden oyle yapti anlamadim....ben ona kanadadan su ver sellele yapalim dedim...o geldi ALTIN FURUS DEDI....

teknikci....bu beni iyice ikna ettiki sellele var....
                    Lem Teres.
                    Lem Guzu oglu Guzu.

Cort actginda ve bi tarafn "yusuf yusuf" ettiginde Corttan para kazanacagini yazdim.
                    Altin vurus topikini actigimda da sen geldin ve grafiklerin tercumesini yaptin?

Keyfin yerinde belli!
                    Illa ki de bana satasacaksin ki grfaik vereyim.

Sana SU bile YOK!!

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

ha ha ha....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

artik topigi actin grafigide koyarsin....kacamazsin ....seni bulastirdim....

bak jako uslu uslu yaziyor bizde yararlaniyoruz....ona bisey diyen var mi...sen topik acip kaciyorsun....bu olmaz...satasma hemen gelir...uslu ol....ha ha ha

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

JAKO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Endeks, 3 aydır yükseliş trendinde, yoruldu.

iste bu...geldi dusus trend cizgisina yeni dayandi....bu uc gun onemli...bakalim kac tuzak koyacak....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

buradan...babo nun israrla verdigi...22 000 dolar endekse gidecek diyorum...

bide ona bak...olmezsinye...yoruluyormusun....ha ha ha

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Peki … Acaba klasik teknik analizin penceresinden manzara nasıl görünüyor? Bakalım:

bu grafik...bu alemde tarafsiz ve en iyi teknikci ve eliotcu olarak kabul ettigim....yazilarini zevkle okudugum TUNCER SENGOZ e ait...

bunu babo da cesitli vesilelerle son 6 ay icinde....beni uyarmak ucun furguladi hep....

o zamanlar baboya katilmadim....cunki fiyatsal dengeler oturmamisti henuz....simdi katiliyorum artik....cunki....48 000 e her iniste sorunsuz geri yukselecegi maliyetsiz bi bolge vardi..60 000 e kadar....O BOLGE ARTIK DOLDURULDU.....

ARTIK 48 000 TUTMAZ....bi alt bolge ilazim....oda yukaridaki grafikteki 22 000 endekstir....

ECB nin verdigi paralar cozum degil....cunki ECB parayi verip koleteral olarakPIGS BONOLARI aliyor....bu bono yoksa parada yok....bu bonoyu alanlar yunanda 3 numoro tras oldular....birdaha asla derler bittabiii.....

oku bunuda....jako da asti....incele bi daha as...israrliysan bakariz....

sana 1 saat muhlet...yoksa seni cildirtirim...dohtor mohtor kurtaramaz....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

ben israrliysam....TEHLIKE BUYUKTUR....

citi sebeb sundu satiyor....mittal hangi nedenle satti....NEDEN TUYUYORLAR....

bu acele....hickimsenin beklemedigi aralik ayi sonu...KUZU HARIC...yukari basisin sebebi ne.....

basbakan seul de ne aradi....basbakan iranda neyi konusacak....SURIYE....ne olacak....neoruz niye geldi....biber dolma mevsime cok var daha.....

eeeeee.....bunnara bakacaksin...fitch turk pankalarinin niye pesinde....turk devlet tahvilleri neden yuzde 100 risk...yaaaaaa.....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information