Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
evettt...usaglar destege kadar mal vermediler....destekte ilave aldilar....
ebelerinin orekesini gorduler....GOLDEN CROSS YAPTI....HA HA HA
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bas 1550....boyun 1635....omuzlar 1665 ila 1680....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Kuzu ya bir kitap yazmalısın yada birisi filmini yapmalı,yoksa gelecek nesil büyük bir kaynaktan mahrum kalacak.Saygılar.
saol bitanem...bu bana yetiyor....sizleri yetistiriyorum....sizlerde benim ogullarimi yetistirin....
biz batiktik....heryer karanlikti....teknikci usaglar topik topik gezip golden cross oldu deyip....feyzayi hedef yapiyordu....
ben sakindim....bugun benim cebimde 2000 puan kar var....onlarda saksakcilik yapip...skenderin ekmegine yag surduler....
61 700 yukari kirildi....golden cross oldu....bu topigi okuyun emme gelin obur topikleride okuyun dediler....milleti 62 500 de mala bindirdiler....ellerinde bi GOLDEN CROSS VAR.....BIRDE UCUN BIRI VAR....HA HA HA
yuzeysel bi bilgiyle....skenderin cizdigi grafa bi alt cizgi bi yan cizgi bi on cizgi ekle as....sonra hedef feyza de....assagi dondumude....hedef yerin merkezi de....VE GOYGOY YAP....VE MILLETI BATIR....
bunu yapmayin yaw....bu durzuye yardim ediyorsunuz....isini kolaylastiriyorsunuz....
en tehlikeli insan....BILMEDIGINI BILMIYENDIR....masallah forumlar bunnarla dolu....
yuzeysel bi bilgiyle....skenderin cizdigi grafa bi alt cizgi bi yan cizgi bi on cizgi ekle as....sonra hedef feyza de....assagi dondumude....hedef yerin merkezi de....VE GOYGOY YAP....VE MILLETI BATIR....
bunu yapmayin yaw....bu durzuye yardim ediyorsunuz....isini kolaylastiriyorsunuz....
en tehlikeli insan....BILMEDIGINI BILMIYENDIR....masallah forumlar bunnarla dolu....
dayı kimsenin bişey yaptığı yok yaww.. kendi yorumunu yapıyor herkess... kısa vadeli hareketlere niye takılıyorsun... yada günlük hareketlere...
aynı geminin içinde skenderle çarpışmamız gerekiyor... küçük yatırımcılar olarak birbirimizle değil...
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
cuma ve dun bu topikte...graflar koydun....hedef feyza golden cross oldu dedin...
bu topikte millet short....seni dinleyip dun 76 500 de kapatan adama zarar verdin mi vermedin mi....bunu bi dusun yazarken...
bugun tam 2150 puan altina indi....simdi gelip kapatin golden cross oldu diyebilirsin....74 350 cunki....oburu 76 500....
suclamak ucun yazmiyorum bunnara dikkat edin diyorum....
Yorum