altin....pariteler...ve beklenen son....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • arman
    Yeni Üye
    • 03 Temmuz 2009
    • 31

sercan_2014 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    annemin ani rahatsızlığı sebebiyle dün ve bugün gidemedim.. çok şükür sorunu atlattık..
    nasip olursa pazartesiye gidicem..sorunuzu da iletirim..
    Geçmiş olsun.
    Acil şifalar...

Yorum

• paradigma
      Tecrübeli
      • 19 Haziran 2009
      • 1088

sercan_2014

annemin ani rahatsızlığı sebebiyle dün ve bugün gidemedim.. çok şükür sorunu atlattık..
      acil sifalar diliyorum ....
      yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• guneysu
        Rize
        • 01 Mart 2009
        • 646

her an her şey olabilir kuzu'm, dikkatli olmakta fayda var,

sen daha iyi bilin, ne zaman geliyon, rakı sözün var...
        !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• EFEKENT
          Kıdemli
          • 15 Mayıs 2008
          • 4329

sercan_2014 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          sn. sercan_2014 çok geçmiş olsun. acil şifalar dilerim.
          "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
          Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            her an her şey olabilir kuzu'm, dikkatli olmakta fayda var,

sen daha iyi bilin, ne zaman geliyon, rakı sözün var...
            lem atla gel....misafirim ol....hersey benden....ucak dahil....ahir omrunde bide amerikali hallet...CENNETE TRANSIT GIDERSIN.....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

DURUM....

bugun altinida shortladim...1715 ustune atmaliydi bugun...atamayinca...gaciya bindim yeniden....

heryerde....herseyde....CIKMIS HERSEYDE....YUZDE 10 ILA 15 DUSUS BEKLIYORUM....

biz herkesten once baslariz hep...diyer piyasalar cikarken bizi satar en alt destege gelirler...digerleri dusmeye baslayinca bizde sellele gelir ve usaglar malda kilitli kalir....

boylece bu topikte....ilk kar alistan sonra....tepkide...yeniden shortladim...

dow...altin...boby short devam....ilk inecegim yer....imkb 100 55 000....53 500 ise dip hedef...
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• mert_77
                Katılımcı
                • 11 Ağustos 2011
                • 152

kuzu abi 22 cent hedefi hala ufukta duruyormu, ..

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

mert o uzun vade....ben dalgalara oynarim....bu dalga short...bunun dibinde long olurum once....tepki ucun....

Yorum

• mert_77
                    Katılımcı
                    • 11 Ağustos 2011
                    • 152

anladım abi, keferenin tepesine binmek için hazırda bekliyoruz abi....saygılar...

Yorum

• sonperde33
                      Kıdemli
                      • 03 Ağustos 2011
                      • 3010

sercan hocam geçmiş olsun, acil şifalar...
                      Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• repalize
                        Aktif
                        • 05 Aralık 2011
                        • 311

Sn Sercan Allahtan acil şifalar sizlere sabır ve güç diliyorum.

Saygılar

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          DURUM....

bugun altinida shortladim...1715 ustune atmaliydi bugun...atamayinca...gaciya bindim yeniden....

heryerde....herseyde....CIKMIS HERSEYDE....YUZDE 10 ILA 15 DUSUS BEKLIYORUM....

biz herkesten once baslariz hep...diyer piyasalar cikarken bizi satar en alt destege gelirler...digerleri dusmeye baslayinca bizde sellele gelir ve usaglar malda kilitli kalir....

boylece bu topikte....ilk kar alistan sonra....tepkide...yeniden shortladim...

dow...altin...boby short devam....ilk inecegim yer....imkb 100 55 000....53 500 ise dip hedef...

KUZUSAL ISTATIKLER VE PARANIN MERKEZE DONUSU.....

BUSINESS alt cycle lar 3 yildir....dehsetli ckislar olur bu 3 yilda...bi bakalim....

2009 dan 2012 ye....s@p 666 dan 1365 e cikti yuzde 105.

bunu takip eden en iyi cikis....

1996 dan 1999 a olan yuzde 101 cikis....

boga piyasasi yillari....2003 den 2007 e olan cikis ise yuzde 79

SONUC....1

.KRIZ VAR BATIYORUZ DENILEN BU SON 3 YILDAKI CIKIS YUZDE 105 IKEN....

HER SEYIN COK GUZEL OLDUGU DIGER IKI CIKIS BUNUN ALTINDA...bu ne bicim kriz lem....

SONUC....2

2009 DA BASLIYAN BU CIKISTA....EMERGINGLERE ve bize kazik sokulmustur....

soyleki....

2010 kasim ayi....biz 72 000 endeksteyiz....dow 11 500 endekste...emergingler zirve....

oda ne...jony birden ve aniden emerginglere yedire yedire basmaya basliyor ve sonra sellele yapip...bizde 48 000 parliyor....dow 10 500 e zor iniyor...bu dolar bazli da korkunc...

simdi....

siki durun....

simdi....yani mart 9 2012 de....yani mart 9 2009 da basliyan 3 yillik cikisin yildonumunde....

biz 59 000 deyiz....DOW PEHHHH....13 000 DE....

ne yapmis adam....EMERGINGLERDEN 2010 KASIMDAN BUYANA HABIRE CIKMIS....onlari satarken DOW u cikarmis ki....kerizzler uyanmasin....

ve ne yapacak....SON DARBEYI FURACAK....

iste bu dinamiklere siki siki bakan kuzu....bu kerizi shortluyor...

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

usaglar...

yarin detroite gidiyorum gene....bu kadar sik yazamayacagim...

sevgiler....

Yorum

• sercan_2014
                              Yeni Üye
                              • 28 Mayıs 2011
                              • 125

bütün geçmiş olsun dilekeleriniz için çok teşekkür ederim...sağolun var olun..ufak bi ateşlenmeydi kontrol altına aldık çok şükür..
                              4 mayıs 2011 de 2.zirve görüldülten sonra 48-61 bandına 2 kere gidip geldik..
                              bu dalganın yapısı üçgene dönmeye başladı..
                              sanki 2000 krizinden sonra 7-12 bin bandında bıkmak tükenmek bilmeyen sabırları ile mal toplama evrelerinden sonra yukarı kopan piyasa
                              2011 mayıs-2013 ortalarına kadar 45-65bin bandında mal dağıtma evresinden sonra aşağıya kopacak...
                              bu şekilde hem yeni zirve umutları ile malda olanlar maldan çıkamayacak hemde 48bin altı yok psikolojisi yaratılıp nakitteki kitle ponzi oyununa sokulucak..eh ne de olsa sıfır faiz ,bol para,güçlü ekonomi... yatırımcı seferberliği..
                              sen 2 liradan garanları keseye doldur gel bana 6 -7 tlden okut..... yok ya...
                              hayatta yediğin kazık ne kadar çoksa temelin o kadar sağlam olur.
                              umut en büyük işkencedir....

Yorum

• TALEBE
                                A-YI
                                • 24 Ekim 2010
                                • 1221

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                .........ben dalgalara oynarim....bu dalga short...bunun dibinde long olurum once....tepki ucun....

.....................................

......................
                                Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information