Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sercan_2014
annemin ani rahatsızlığı sebebiyle dün ve bugün gidemedim.. çok şükür sorunu atlattık..
nasip olursa pazartesiye gidicem..sorunuzu da iletirim..
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bugun altinida shortladim...1715 ustune atmaliydi bugun...atamayinca...gaciya bindim yeniden....
heryerde....herseyde....CIKMIS HERSEYDE....YUZDE 10 ILA 15 DUSUS BEKLIYORUM....
biz herkesten once baslariz hep...diyer piyasalar cikarken bizi satar en alt destege gelirler...digerleri dusmeye baslayinca bizde sellele gelir ve usaglar malda kilitli kalir....
boylece bu topikte....ilk kar alistan sonra....tepkide...yeniden shortladim...
dow...altin...boby short devam....ilk inecegim yer....imkb 100 55 000....53 500 ise dip hedef...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
mert o uzun vade....ben dalgalara oynarim....bu dalga short...bunun dibinde long olurum once....tepki ucun....
bugun altinida shortladim...1715 ustune atmaliydi bugun...atamayinca...gaciya bindim yeniden....
heryerde....herseyde....CIKMIS HERSEYDE....YUZDE 10 ILA 15 DUSUS BEKLIYORUM....
biz herkesten once baslariz hep...diyer piyasalar cikarken bizi satar en alt destege gelirler...digerleri dusmeye baslayinca bizde sellele gelir ve usaglar malda kilitli kalir....
boylece bu topikte....ilk kar alistan sonra....tepkide...yeniden shortladim...
dow...altin...boby short devam....ilk inecegim yer....imkb 100 55 000....53 500 ise dip hedef...
KUZUSAL ISTATIKLER VE PARANIN MERKEZE DONUSU.....
BUSINESS alt cycle lar 3 yildir....dehsetli ckislar olur bu 3 yilda...bi bakalim....
2009 dan 2012 ye....s@p 666 dan 1365 e cikti yuzde 105.
bunu takip eden en iyi cikis....
1996 dan 1999 a olan yuzde 101 cikis....
boga piyasasi yillari....2003 den 2007 e olan cikis ise yuzde 79
SONUC....1
.KRIZ VAR BATIYORUZ DENILEN BU SON 3 YILDAKI CIKIS YUZDE 105 IKEN....
HER SEYIN COK GUZEL OLDUGU DIGER IKI CIKIS BUNUN ALTINDA...bu ne bicim kriz lem....
SONUC....2
2009 DA BASLIYAN BU CIKISTA....EMERGINGLERE ve bize kazik sokulmustur....
oda ne...jony birden ve aniden emerginglere yedire yedire basmaya basliyor ve sonra sellele yapip...bizde 48 000 parliyor....dow 10 500 e zor iniyor...bu dolar bazli da korkunc...
simdi....
siki durun....
simdi....yani mart 9 2012 de....yani mart 9 2009 da basliyan 3 yillik cikisin yildonumunde....
biz 59 000 deyiz....DOW PEHHHH....13 000 DE....
ne yapmis adam....EMERGINGLERDEN 2010 KASIMDAN BUYANA HABIRE CIKMIS....onlari satarken DOW u cikarmis ki....kerizzler uyanmasin....
ve ne yapacak....SON DARBEYI FURACAK....
iste bu dinamiklere siki siki bakan kuzu....bu kerizi shortluyor...
yarin detroite gidiyorum gene....bu kadar sik yazamayacagim...
sevgiler....
bütün geçmiş olsun dilekeleriniz için çok teşekkür ederim...sağolun var olun..ufak bi ateşlenmeydi kontrol altına aldık çok şükür..
4 mayıs 2011 de 2.zirve görüldülten sonra 48-61 bandına 2 kere gidip geldik..
bu dalganın yapısı üçgene dönmeye başladı..
sanki 2000 krizinden sonra 7-12 bin bandında bıkmak tükenmek bilmeyen sabırları ile mal toplama evrelerinden sonra yukarı kopan piyasa
2011 mayıs-2013 ortalarına kadar 45-65bin bandında mal dağıtma evresinden sonra aşağıya kopacak...
bu şekilde hem yeni zirve umutları ile malda olanlar maldan çıkamayacak hemde 48bin altı yok psikolojisi yaratılıp nakitteki kitle ponzi oyununa sokulucak..eh ne de olsa sıfır faiz ,bol para,güçlü ekonomi... yatırımcı seferberliği..
sen 2 liradan garanları keseye doldur gel bana 6 -7 tlden okut..... yok ya...
hayatta yediğin kazık ne kadar çoksa temelin o kadar sağlam olur.
umut en büyük işkencedir....
Yorum