Arkadaşlar adres vermekte ne sakınca var bir yıl önce bende sn kuzuyu kaybetmiş öbürköyde birkaç kişiye sormuş cevap alamamıştım burayıda tesadüf bulmuştum.Bence sn AYGULL iyi yapmışsınız.
altin....pariteler...ve beklenen son....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sn Sercan_2014;sercan_2014 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriletirim hocam...uyuyakalmışım gidemedim..inan çok heyecanlıyım şimdiden..bak her işte hayır var..selamını götürmeden gidecektim..muayeneye başlamadan yakalamaya çalışıcam..yarın sabahta uyyakalırsam öğle tatilini beklicem..
Var mı KMX'den bir haber?
Tekrar yazmayı düşünüyor mu?
Yorum
-
sn.kuzu...skenderin adamları ve kadınları yatırımcının gözüne baka baka kırılmadan sözediyorlar...
çok sıkışmış...borsa...sürekli bir tedirginlik havası veriyorlar....sorum şu...ne olur..sizce...
a.yukarı kırar...
b.bantta gider..gelir....
c.aşağı kırar...
şimdiden tşk.eder...bol para ve sağlık dilerim...hiçbirşey göründüğü gibi değildir
Yorum
-
Yunanistan'a krediyi AB vermiş, CDS'leri ise ABD bankaları yazmış.
ABD, İran'a ambargo uyguluyor.
ABD, Irak'a 11 milyar dolarlık silah satışı yapmış. Irak ise, ABD'den aldığı silahların 5 milyar dolarlık kısmını, İran'a satmış. Bu durum sorulduğunda, ABD savunma bakanının cevabı şöyle: ''Irak, bağımsız bir devlettir.''
AB, İran'a ambargo uyguluyor, İran ise AB'ye petrol satışını durdurdu.
Fakat diğer taraftan İran, Yunanistan'ın bu sıkışık durumunda, Yunanistan'ın bütün petrol ihtiyacını bedelsiz karşılıyor.
Herhalde Abd savunma bakanına sorulsa şöyle cevap verirdi :''İran, bağımsız bir devlettir.''
Bu arada Irak Hava Kuvvetleri devreye girdi. Artık, onlar da aynen bizim gibi F-16 kullanıyorlar. Menealaos, Türkiye'nin Kuzey Irak'ı kontrol edeceğini yazmıştı. Bunu geçin, artık bir pkk saldırısı sonrasında Kuzey Irak'a hava harekatı yapmaya kalkıldığında çok dikkatli olmak gerekecek, bırakın Kuzey Irak'ı kontrol etmeyi.
Yorum
-
bu topigi hizla actim...VE SHORT ZAMANI DEDIM...yunan olayi ana temaydi....
ve dow u 13 000 lerden....bizi 73 000 lerden....altini 1800 civarindan shortladim....
dow ve altin guzel dustu....karimi ikisindede aldim...bizde 2000 puan kar onerdi ALMADIM....
DUNKI YORUMUMDA NE DEDIM....bugun dowu tekrar shortluyacagim...12 900 lerde shortladim...altini ellemedim....
peki niye yaptim bunnari.....ben manyakmiyim....TUM PIYASANIN VE YORUMCULARIN ZIDDINA IS YAPIYORUM....
hayir deelllim....
sunu biliyorum....HABARLAR GUZELLESECEK....KEKLIK PARA VE ARBITRAJ BITECEK....
cunki....FED bahane bulamayacak piyasaya KEKLIK PARA SURMEYE.....
boyle oluncada.....keklikciler KARI ALIR TUYERLER....ARBITRAJ YOK OLUR....
bunu bildigim ucun....BELE GICIK TRADELERE IMZA ATIYORUM....
neymis yeni gundem.....ARBITRAJ VE KEKLIK PARA....
guzu gariiii bunun pesinde....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu Merhabakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu topigi hizla actim...VE SHORT ZAMANI DEDIM...yunan olayi ana temaydi....
ve dow u 13 000 lerden....bizi 73 000 lerden....altini 1800 civarindan shortladim....
dow ve altin guzel dustu....karimi ikisindede aldim...bizde 2000 puan kar onerdi ALMADIM....
DUNKI YORUMUMDA NE DEDIM....bugun dowu tekrar shortluyacagim...12 900 lerde shortladim...altini ellemedim....
peki niye yaptim bunnari.....ben manyakmiyim....TUM PIYASANIN VE YORUMCULARIN ZIDDINA IS YAPIYORUM....
hayir deelllim....
sunu biliyorum....HABARLAR GUZELLESECEK....KEKLIK PARA VE ARBITRAJ BITECEK....
cunki....FED bahane bulamayacak piyasaya KEKLIK PARA SURMEYE.....
boyle oluncada.....keklikciler KARI ALIR TUYERLER....ARBITRAJ YOK OLUR....
bunu bildigim ucun....BELE GICIK TRADELERE IMZA ATIYORUM....
neymis yeni gundem.....ARBITRAJ VE KEKLIK PARA....
guzu gariiii bunun pesinde....
Arbitraj ve keklik para kısmını biraz daha açarmısın
teşekkürler
Yorum
-
-
annemin ani rahatsızlığı sebebiyle dün ve bugün gidemedim.. çok şükür sorunu atlattık..arman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Sercan_2014;
Var mı KMX'den bir haber?
Tekrar yazmayı düşünüyor mu?
nasip olursa pazartesiye gidicem..sorunuzu da iletirim..hayatta yediğin kazık ne kadar çoksa temelin o kadar sağlam olur.
umut en büyük işkencedir....
Yorum

Yorum