altin....pariteler...ve beklenen son....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • okut_val
    Tecrübeli
    • 03 Mart 2009
    • 1325

okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    72,900 yukarı kırmamalı... kritik nokta
    Niyeti bozmuş bunlar.. 72,900 böyle hemen kırılmamalıydı...
    poz yok avrupa merkezbankası başkanının konuşmaları beklemek lazım
    '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• repalize
      Aktif
      • 05 Aralık 2011
      • 311

Sn Kuzu Ons 1700 de hangi yana yatalım... elimizde tc paraları bekliyoruz

saygılar

Yorum

• sahan88
        Aktif
        • 26 Şubat 2012
        • 253

pit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        kesinlikle sonperde dostumla aynı fikirdeyim. Öteki tarafta okuduğum hiçbir teknikçi kalmadı. Adamlar devamlı şöyle olursa böyle olur böyle olursa şöyle olur diyerek. Hiç haksız çıkmayan devamlı stoploss ve alsat yaptıran aracı kurumları zengin eden yorumlar üretmekle meşguller. Öbür köyde kuzunun canını sıkan onunla devamlı iddalaşan tipler vardı. Hatta hatırlıyorum bazı ş.sizler tehdite varan ifadeler kullanmışlardı. Şimdi gerçekten o tiplerin buraya gelmesi durumu beni kara kara düşündürüyor :(
        Çok yanlış olmuş aygüll ..........
        endiseye mahal yok sn aygül den Kuzu nun nerede yazdigini soran bendim, 15 gündür sessizce takip ediyorum, bu da ilk yazim, kuzu benim ruhani liderim, sanat güneşimdir, aganin yorumu uzerine yorum yapmak haddim degil eski yeni tum dostlara selamlar saygilar...
        yusuf yusuf yusuf...

Yorum

• hakanbakan
          Katılımcı
          • 18 Ağustos 2011
          • 155

yunan olumlu biterse....korkunc satis gelecek...skender agamin baska planlari var....yazacagim...[/QUOTE]

sayın kuzu yunanistan konusunda olumlu gelişmeler var bugun ve yarın sanırım dikkatli olmak gerekiyor

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

piyasayi okumak....ve yunan swapi...

bu topigi bu swap ve sonuclari nedeniyle acmistim....uzun uzun bilgi verdim...ve dow u...altini...bizi shortladim....

sonuc ne oldu....hersey tepeden yuzde 4 civari dustu biz haric....KARI ALDIK....biz haric...

PEKI SIMDI NE OLUYOR.....nedir bu cosku....

ne coskusu lem....adamlar zirve yapti...yunani bahane etti...yuzde 4 dustu kari cebe aldi....simdi yuzde 2 geri basip...shortcu ve acikci dogruyorlar...

ben....dow u ve altini kapadigim gun....tum yorumcular yeni basladi yunani yazmaya ve o kiskirtma ile yeni shortcu ve acikci olustu....simdi onlari kesiyorlar...MUSTERI YARATTI VE KESIYORLAR.....

NEDIR BU COSKU....bu gurup yatirimci....yunanda 100 milyar zarar yazacak ve kalan bi parcacik parasinida 30 yil sonra alacak...degis tokusla....BU BIR YIKIM....BU NEDENLE YUZDE 10 DUSMELIYIZ.....

NE YAPIYORLAR SINCIK....piyasayi yeniden kaldirip shortluyorlar....musterileri hazir....yunan swapi bittiye oynuyanlar....

guzu ne yapacak....oda dow u yeniden shortluyacak....bizde 1/4 shortum...su an maliyetimde onu shortluyamiyorum....shortlamam ucun maliyetimin 1000 puan ustune cikmasi gerek sistemim icabi....buda 74 000....gelirse aciyan namerttir....degilse elimdeki yeterli...

netice itibari ile...biz haysiyetli ve serefli insanlariz...kapitalistiz...
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• pit
              Katılımcı
              • 09 Eylül 2011
              • 161

hoşgeldin sahan88

Yorum

• okut_val
                Tecrübeli
                • 03 Mart 2009
                • 1325

(Süper mario ) Draghi konuşuyor....
                Eskiden trichet konuşurken satışlar gelirdi piyasaya şimdi tam tersi...
                '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• DoppelAgent
                  Katılımcı
                  • 25 Ocak 2012
                  • 151

verin coskuyu...
                  Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
                  Ben lottoyu oğlum doğduğunda tutturmuşum. İyiki doğdun oğlum.

Yorum

• repalize
                    Aktif
                    • 05 Aralık 2011
                    • 311

Sn DoppelAgent coşkuyu siz veriyorsunuz... Zira sizin avatar Sn Kuzunun kan dolaşımını hızlandırıyor

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

sahanim....hosgelmissin....

tamda skender agamin dashaklarinin oynadigi gun geldin....onu hadim edecegim....elinde cok guzel gacilar var....serefsiz yok pahasina verecek....onu izliyeceksin....bizim eksperin aniden ve birden horoz gibi binip inislerini goreceksin...tavuk gordumu nevri donuyor durzunun....tecavuz ucun dogmus....ha ha ha
                      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• repalize
                        Aktif
                        • 05 Aralık 2011
                        • 311

gacılar sarı mirim

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

sahan....bunu goturmedigim dohtor galmadi...tedavisi yok dediler....

suraya anjalika joly i koy....surayada skenderin tavugunu koy....tavuga biner....joly e degil...gizcagiz gurur yapti afrikaya gitti...bu durzunun yuzunden....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

ne olduysa bi cuma gunu oldu...bundan 3 yil once....

bu cuma namazina gitti....mukayyet ol ben gelinceye kadar dusmesin dedi....skender kol gibi oturttu ikimizide....

bu geldi....vayyyy pezeveng beni apdestli aptestli elledi dedi....o gun bugun sapik....careside yohhhh....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

gosterge kim....SARI GIZ....

1800 DEN....1665 e dustu....yunan hikayesi ile....sozum ona...

nerede sari bebek....1695 de.....eeeeeee......

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

hadise sudur....tersi yani....yunan default derse....

biz yuzde 8 eksi acariz....

RISK YONETIMINI COK ANLATTIM...tekrarlamiyayim...

72 400 lerde....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information