Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
FED 2014....DEFLASYON....AKILLI PARA....ve SON FURGUN....
74,075 tekrar short... yunan yüzünden
pozisyonuma gram güvenmiyorum :(
ekleme: kuzu bu boru deeel
ekleme2: zamanlama, çok sağol haber için, yoksa hayatta shortlamazdım tekrar
ekleme3: tekrar kapadım short, 775 civarı tekrar yükselebileceğini düşünüyorum.. çünkü daha saat çok erken.. neden başladılar hemen düşüşe?
ekleme4: hala flatim, üçgen yapacak sanırım... 17'ye doğru tamamlarsa.... bakalaım nereye kırılacak...
yazdimya....BUGUN ONEMLI...POZIZYON AYARLAYIN....HISSELERI YUZDE 50 YE ININ....
olumluda olsa....olumsuzda olsa....KAR SATISLARI GELECEK DIYE....
hemde 9.40 da yazdim ki....sabah seansini kacirmayin diye....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
shortcular veya maldan erken inenler....bunlar ayni pisokolojide su an...bunnara biraz inip umut veriyor ve sonra mermi hiziyla dahada yukari cikip hem zararini buyutuyor....hem umudunu tuketiyor....
longcular ve maldakiler....
onlarada diyorki....shortluyani veya maldan inene ne yaptigimi gordunuz....onlarinda acgozulugunu kiskirtiyor....
bu egitim nerede sonlanir....LONGCULAR VE MALDAKILER....KEMIKLESIR....
shortcular ve erken inenler umutsuzlasir....shortu kapar ve mala biner....
bunu ard arda yaptigi dusus ve hizli direncli cikislarla sergiler....son dususunde sonucu izler...KEMIKLESME VARSA....
3 gun once yazdim....dikkatli olmak icabeder....skender eyi usagdir....SARTLANDIRIR....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
kanal grafini komadan gitme lem....ustunde eccik ahkam kesicem....
Garanti ve işc ye aynı anda vurmaya başlarsa çökeriz..
Ama nezaman birine vursa,öbürünü tutuyor..Hepte tutulan tarafına dönüyor..
biri -2 öbürü -1 bile değil..
sayın kuzu, vob geçen hafta, perşembenin tepesinden geri döndü...
500 puan geri çekilmesi normal, ordaki shortçular için dama daha fazla yukarı giderse artık.. short düşünmenin zamanı değil diyebilir miyiz
geçen defaki düzeltmeyi de, 3-4 gün öncesinin tepesine kadar yapmıştı
ekleme: böyle düşünmemin sebeplerinden biri de, çok hızlı iniyor(ayıların bütün hormonal dengesi coşuyor), ama sonra gıdım gıdım çıkarken apsd daha çok artıyor... çok kıllandırıyor beni
ekleme2: 73,900'den tekrar short...
ekleme3: shortu kapattım, ayı tuzağı olabileceği endişesiyle... ve yukardaki argümanlardan. ama hep acele yaparım bu işleri. olsun bugünlük bu kadar. hormonal coşku yaşıyorum. biraz paracıklarımı seveyim
imkb 30 da....en son patliyan kaart hep TUPO dur.....bunu obur koydeykende sik sik yazardim....bazen yerini tcell alir.....
longculari maldan indirmeden birakmaz....garanda aciga verdigi mali yerine komadanda birakmaz....
bu genelde 20 gunnuk ortalamadir....
Yorum