bence bu yükselişi BOVESPA daki son süreçteki DİRİ DURMA gibi algılamak gerekir. Çok sert geri çekilme bir süre (5-10gün) olmaz gibi düşünüyorum bir HİSSECİ olarak.
FED 2014....DEFLASYON....AKILLI PARA....ve SON FURGUN....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
dayan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster"Edep Yahu " ifadesinin kastı aştğını düşünerek Sayın Bear Bul dan özür dilerim.
tesekkurler kene....kan emici....
biz buyuz iste....insan olana insan gibi davraniriz....hayvan olanida ezer geceriz....
cunki biz....
turkun has evladi AKINCILARIZ....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
cayata hocam, sert geri çekilme konusunda bir fikrim yok....
ama şu anda kısa vade olarak, skender'in(veya küçük skender belki de) günlük olarak vob piyasasına yön vermek için kullandığı bir para var... yani günlük trade, orda açıyor, kapatıyor.. bazen günlük olarak zarara da uğruyor ama amaç piyasaya yön vermek... şimdi o kontratlarını kapatacağını düşünüyorum... karlı kapatmak için longlaraını yukarıda kapatmak isteyeceğini düşünüyorum.. onun da canı var"the invisible hand is visible...it is FED...."
Yorum
-
SON BI UYARI....
gorduyunuz gibi....ikim kakti gidim kuzuya bulasiyim dedin mi...
sonuc....
yatirilip rahatlatiliyorsun....bu boyle bilinsin....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
lem olumm....margin call saatini bekleyin....birakmaz....ikecek...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
dayan...
pozunu yaz....maLDAMISIN....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sayın kuzu, sabahleyin orda longçular olduğu için hemen geçmeyeceğini düşündüm.. bi aşağı sarkacak dedim
üstelik istatistisksel olarak bu *****.. 11:30-12:00 arası güniçi tepe/dip baya sık yapıyor (bunun ingiltere borsasının açılmasıyla ilgisi var mıdır acaba?)
ekleme: 450'den kapattım. iyi bir düşüş yapacaksa MC'de tepede olması lazım.. tahminim 72,700 civarları olacak... bugünkü yığılmanın 500 point üstü
ekleme2: uyarı için teşekkür ederim ;)"the invisible hand is visible...it is FED...."
Yorum
-
sen sürekli kendinle kavga halindemisin?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSON BI UYARI....
sonuc....
yatirilip rahatlatiliyorsun....bu boyle bilinsin....-Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...
Yorum
-
Abi,sabahtan kendimce primsiz buldğum sanayi şirketlerinden yeniden mal aldım.Düzeltmeyi beklemedim.Bir nevi benimkisi hisse değişimi oldu.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdayan...
pozunu yaz....maLDAMISIN....
Long sayılırım yani...
Yorum
-
Face book halka açılmak için başvuruda bulunmuş..Daha evvel 2012 sonunu bekleyecez diyorlardı..
2012 nin ilk yarısı kötü geçecek 2. yarısı iyi geçecek diyip durdular..Yeni yılla beraber önce indir (tamam tamam başlıyor ahanda başladılar oh be iyiki nakitteyim 52500 üstü olmaaazz söylentileri arasında) sonra çok sert kaldır yaptılar ve yahu ne oluyoruz acaba mı diyenler için bile düşürmediler..(Bu borsaya teknik analiz çerçevesinden bakarsan kazanamazsın 40 kere yazdım bunu.Teknikçiler afaroz edecekler beni ama..Teknikçiler hala 52500 deler çünkü..Tıngır mıngır al gülüm ver gülüm şeklindeki piyasalarda teknik işe yarar gibi gözükür ama trend dönüşlerinde 5 para etmez..Böyle mini rallilerde de çalışmaz ..
(Şurası direnç haha döner , burası destek tutaarrrr içiniz rahat olsun söylemleri eşliğinde )
Bu Facebook zamazingo sunun halka arzı çaktırmadan geriye almasını notlarımız arasına alalım..
Acaba 2012 ilk yarı iyi 2. yarı mı çok kötü geçecek..
Hani yani dedim..
Yorum
-
eğer ecb para dağıtıyorsa, fed faiz arttırmıyorsa...
borsalar neden çöksün? ancak çok çok fazla müşteri gelirse herhalde olur
ve değer mi? değmez, coleteral'lar yanar
peki ECB bu kadar para dağıtmasına rağmen, parite niye çökmedi?"the invisible hand is visible...it is FED...."
Yorum
-
KUZU bu yazının arkasına
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriste adam gibi bi adam....seni hep boyle tanimistim.....
imalarimdaki seni geri aliyorum....ve bende onlar nedeniyle senden ozur diliyorum....
bi yanlislik olmus belli....
yaptigin calismaya gelince....degerli olduguna eminim....
cunki....sen kalitesin....ilk musterin olurum...izin verirsen....
kalın sağlıcakla...
yi bozmıyayım.
böyle bir yazı yine yakışıksız olmuş.
ama cevap verip muhatap olmayacağım.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSON BI UYARI....
sonuc....
yatirilip rahatlatiliyorsun....bu boyle bilinsin....
Halbuki aşağıdaki tabloyu Forum okuyucularına HEDİYE etmek için uğramıştım.
RİSKİNİZI HESAPLAYIN..
Yukarıdaki linkler aşağıdaki ürünü kapsamaktadır.
Kullanıcı bilgilerim dosyasının
Vob menüsünden Margincall ikonunu işaretleyip
Bilgilerini gönderen kişilere PRG. Şifreleri hafta sonu hazırlanıp mail olarak atılacaktır.
ÜCRETSİZ vereceğim.
Ben şifresini kırarım diyen uğraşabilir.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Diğer köyde Ceday isimli bir arkadaş "Teknik puttur" demiş.gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2012 nin ilk yarısı kötü geçecek 2. yarısı iyi geçecek diyip durdular..Yeni yılla beraber önce indir (tamam tamam başlıyor ahanda başladılar oh be iyiki nakitteyim 52500 üstü olmaaazz söylentileri arasında) sonra çok sert kaldır yaptılar ve yahu ne oluyoruz acaba mı diyenler için bile düşürmediler..(Bu borsaya teknik analiz çerçevesinden bakarsan kazanamazsın 40 kere yazdım bunu.Teknikçiler afaroz edecekler beni ama..Teknikçiler hala 52500 deler çünkü..Tıngır mıngır al gülüm ver gülüm şeklindeki piyasalarda teknik işe yarar gibi gözükür ama trend dönüşlerinde 5 para etmez..Böyle mini rallilerde de çalışmaz ..
(Şurası direnç haha döner , burası destek tutaarrrr içiniz rahat olsun söylemleri eşliğinde )
Çok sevdim bu lafı...
Yorum
Yorum