FED 2014....DEFLASYON....AKILLI PARA....ve SON FURGUN....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Bear_Bull
    Spread Trader
    • 09 Şubat 2009
    • 773

Efekent hocam selamlar.
    forum kullanıcıları ile benim yüzümden takışmayın, uyarı vermeyin, (en azından moderatör kimliğinizi kullanmayın sanal ortam için değmez)
    KAR/ZARAR ettikleri gibi buda kendi düşünceleri saygı duymak lazım.;)

EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sn. dayan sıraladığınız maddeler burada paylaşımda bulunan herkesin malumudur.
    5. madde hariç.
    2500 ün üzerinde mesaj yazmış sn. bear_bull' un diğer tüm mesajarını, üye olduğunuz ağustos ayından beri okudunuz mu? Edepsizlik yakıştırmasında bulundunuz?
    Ortamı germeden üslubunuza dikkat ederek eleştiri yada öz eleştiri yapacaksanız buyrun devam edin.
    Sn Sonperde

piyasanın tersine gidecekseniz teminatınızın çok kuvvetli olması ve çok komik bir pozla işe başlamalısınızki sonraki piyasa titreşimleri (aşağı yukarı dalgalanmalar) hesabınıza kar yazdırsın
    tepe ve diplerden büyük poz.la
    başlangıçtaki zararlı olanları ise minik pozlarla atlatın.

diğer tarafa tam yılbaşında koyduğum bir paçal örneği (2012 yılı için geçerli)
    Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı
    Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı
    3,000,000 TL altında portföy sahibi kimse denemesin Batar.....

ALIŞ MC

43,100

Kod:
    ALIS    8.608.054    tl
    SATIS    7.817.400    tl
    KOM+vergi    1.724,67    tl
    KAR/ZARAR    -792.379,14    tl
    LOT_ MALİYET    0,000    tl
    teminat    800    
    getiri/götürü    -0,545    
    risk edilen     1.454.400
    SATIŞ MC

103,200
    Kod:
    ALIS    18.761.760    tl
    SATIS    17.057.141    tl
    KOM+vergi    3.760,98    tl
    KAR/ZARAR    -1.708.380,00    tl
    LOT_ MALİYET    0,000    tl
    teminat    800    
    getiri/götürü    -1,175    
    risk edilen     1.454.400
    1,454,000 yetiyor gerçi, % 50 kaldıraç kullanıldığı varsayıldı.
    http://www.hisse.net/forum/showthrea...=75888&page=11 burada tüm hesaplamalar ve uyrılar nerede ise var.

geçen senenin hesaplamasını yaparım diyen biri çıkacak olursa Excel dosya olarak işlemleri gönderirim.
    yine aynı şekilde Profilimde hem grafiği hemde PAÇAL yapılacak fiyatlar mevcut.

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sn.bearbull,

şahsım adına ben kuzudan çok faydalanıyorum, (ilk takip ettiğim yer burası)
    altında,endekste zamanında sayesinde kendime göre iyi para yaptım,
    konjonktürü okuması yorumlaması sebepleri ile basit anlaşılır ifade kullanarak aktarması , hiç bir yorumcuda yok,

bahsettiğiniz işlem anlık poz yansıtması , borsadan başka işleri olan biri için anlık buraya poz yansıtması çok zor,
    neticede kuzu bu işleri ücretsiz yapıyor,

bu kadar sert eleştiri yapmanıza katılmıyorum,
    herkes okuduğunu okur kendi hür iradesine göre hareket eder neticede, zombi gibi al deyince alan, sat deyince satan varsa, hiç borsaya bulaşmasın, bulaşıp zarar edincede ses çıkarmasın bence.

ben kuzudan öğrendiğim sürüyü bul tersine git mantığına göre hareket ettim,
    2,3'ten yüklü girdiğim thy'leri elimde tutuyorum,
    ne zaman longlar çoğalır (bkz. öbür köy indikatörü) ,
    o zaman tmm derim.

sn.kuzu aman diyorum, sakın nem kaptım diyip bizi yarı yolda bırakma,
    sana daha çok ihtiyacım var.
    KUZU Benim yazıma alınacaksa yanlışımı görürüm diye yazmıyacaktı dünkü gönderisinde.

KUZU dan en azından (yazmış zaten)

acil işim çıktı şehir dışına çıktım
    bilgisayar başında değildim
    Poz.larımı ise makina başında olmadığım için telefonla kapadım piyasayı izleyemedim gibi bir yazı kabul edebilirdim.
    Sonuçta insanlık hali insanın başına her türlü olay gelebiliyor.

Bende bilgisayar başına oturamadığım zamanlar poz. da isem zararda da olsa
    bir telefonla fiyat öğrenip bir yere STOP emrimi yazdırır sonrasında makina başına geçtiğimde patlamışmı patlamamışmı diye kontrol eder girecekem poz. a tekrar girerim.

neyse uzatmaya gerek yok KUZU nun da bana alınacağını zannetmiyorum.

iyi geceler dileklerimle.
    KUZU dahil tüm forum okuyucularına Selamlar.
    Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• titanp4
      Üye
      • 01 Ağustos 2008
      • 22

kuzu 28-01-2012 05:26 #34
      kuzu
      furuşan akıncı

Üyelik tarihiDec 2008Mesajlar3.396Teşekkür / Beğen

gelelim duruma yani nereye kadar....

bunun ucun 26 aralikta verdigim analize donelim....

ne dedim....borsalar cikacak ve hedefi 70 000 dedim imkb 30....200 gunnuk ortalama.....bunu dedigimde imkb30 60 000 di....

60 000 de mala bindik....67 000 de indik....niye 7000 puan cikis vardi....iste burada bilgi kirliligi devreye girdi....bunnar teknik analiz...elot wave ....ve makro haberler....

maldan indim 5 gun bekledim....ve teknikte doji....eliotta dalga boyu....makroda yunan borcu anlasmasi bozulunca....

67 000 den ilk kademe shortu bastim....uc seyde yanimdaydi....teknik...eliot....makro....

ne oldu....FED 2014 VE SONUNA KADAR FAIZ ARTIRIMI YOK DEYINCE.....

GUZU TERSE DUSTU.....ve o gece yazdim 70 000 yolda diye....ve dotu kurtarma sistemimi devreye soktum....son uc kademeylede furacaktim....stoploss henuz erken....

ve furdum....69 500 de....ve 70 500 de....son furus ya olacak 71 500 de yada olmuyacak....

neye guveniyorum....dipten 10 000 puan cikmisiz...ve gelmis 200 gunnuk ortalamaya carpmisiz....

ne kar almisim....6350 puan sirf bu cikista kar almisim....oyleyse bunu geri vermem almam kadarda dogal....NE KADAR RISK O KADAR KAR....

PEKI NE OLACAK....

Duzeltme gelecek....veya beklenen buyuk COKUS....

DUZELTME GELIRSE fibo 50....yani 65 000 e iner....ve doner 200 gunnugu yukari kirar....

ve en kotusu ve oldurucusu....duzeltme yok....hedef FEYZA....

iste o zaman....kendi soyledigim ve savundugum cikis trendine karsi gelmem....72 000 de kol keserim....

arasi ve deresi bende yok....GUZUNUN SISTEMI BU....2008 DEN BERIDE BI DEFA DAHI ZARARLI POZ KAPAMADIGIMI HERKES BILIYOR...

BILGI KIRLILIGI....VEYA COKLUGU....BORSACIYI YANILTIR....SOROS buna the ages of fallibility diyor....yende oyuldugunda bu teoriyi gelistirdi....

bende zaman zaman....teknige ve eliot wave e bu yuzden saldiririm...ikisininde takipcileri kizar...bende takipcisiyim elimde degil....

AMMA BENI HEP BUNNAR YANILTTI....bunnarin ben.....ha ha ha

taka ile babo bu kismi okumasalar....daha kibar seyler yazardim emmeee usaglari kirmiyim....

arkalarda kalmasın,,

Yorum

• Cobalt
        Katılımcı
        • 25 Kasım 2011
        • 149

titanp4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

....72 000 de kol keserim....

arasi ve deresi bende yok....GUZUNUN SISTEMI BU....2008 DEN BERIDE BI DEFA DAHI ZARARLI POZ KAPAMADIGIMI HERKES BILIYOR...

arkalarda kalmasın,,

2008'den sonra bugüne de kısmetmiş zararına poz kapatmak.İnsanlık hali olabilir. Yukarıda 72.000'dense de 70.500 de kapatılmış gerçi pozisyonu. birde sn.kuzu bugün 72.500 tekrar shortlardım demiş . 72.000 poz kapama noktası olmasına rağmen

Emeği geçen herkese teşekkürler.

Yorum

• manif
          Matematikçi
          • 16 Ağustos 2011
          • 752

işte bak bu başlıkta hep aynı iş oluyor.
          kuzu'da yanılabilir, yanlış işlem yapabilir. Birisi çıkıpta bunda yanlışlık var dediğinde, cismende tanıdığımız bazı arkadaşlar hemen
          taşlamaya başlıyor. Bu para piyasalarında hergün kuzunun tabiriyle murad alıp murad veriyoruz. Bear_Bull çok doğru bir hususa
          değinmiş. He kuzu gelip senin, benim yerime al-sat yapmayacak ama para yönetimi hususuna dikkat etmek lazım.
          Bakın şu yazdıklarımı kesinlikle oraya buraya çekmeyin. Tüm forumu saran bir gerginlik yaşanıyor son 1 aydır. Bu ortamı hazırlayan
          çilesini çekmiş insanlara da ayıp oluyor. Kuzu'nun bear_bull'un yazdıklarına bir itirazı varsa kendi yazar.
          Kraldan fazla kralcılık yapmayalım lütfen.
          grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• Bear_Bull
            Spread Trader
            • 09 Şubat 2009
            • 773

Yuklarıdaki geöderime ek.

ne kadar komik değil mi.

3,000,000 tl var
            1,500,000 tl kullanıyorum ve

1 poz.la işe başlıyorum

3 - 5 karlı işlemden sonra şu an 8. lik ilk poz açılmış durumda

PALA değil babası gelsin zarar yazdırsın bu sisteme

10000 puanda götürse yukarı 15000 de götürse yapacağı 2000 puanlık dünkü gibi bir düzeltme maliyeti kurtarır
            sonrakilerin hepsi kar yazar,
            Testerelerde bu sisteme çalışır...

Ana uyarı ne 3.000.000 altı portföyü olan kimse uygulamasın batar. :040::040::040:
            kimsede de bu para olmadığına göre paçal VOB da uygulanamaz.
            Para yönetimini yapamayan HIRS ına yenik düşen terse kalıp FULL poz.a çabuk giren burada kazanamaz.
            Çelik gibi bir irade
            Sistemden dışarı çıkmama
            Ve en önemlisi PARA YÖNETİMİ şart.

tekrar iyi geceler.
            Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• manif
              Matematikçi
              • 16 Ağustos 2011
              • 752

sermur
              Sep 2011Mesajlar 4Teşekkür / Beğen Teşekkür (Verilen)11Teşekkür (Alınan)6Likes (Verilen)5Likes (Alınan)0
              kuzu
              akıllı ol lem. sürekli üstamızın topiğine yazıp durma. ortalğı karıştırma. git güvetinde kendini düzdür.

işte kraldan fazla kralcının biri...
              bunlarda foruma üye ve mesaj yazıyor. töbe töbe ya..
              grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• delidayim
                Katılımcı
                • 26 Mayıs 2009
                • 214

Sevgili bear bull Abi'm,
                Kimsede bu para olmadığına göre,yazisina istinaden,
                Bir elin nesi var?2 elin sesi var.50 kisi 60 ar olmamı?
                yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• Bear_Bull
                  Spread Trader
                  • 09 Şubat 2009
                  • 773

Kuzu Abi ile bundan önceki görüşmemizin yazıları

benimde bu ve buna benzer çalışmalarım var diyen varsa da paylaşsın.

http://forum.keyborsa.com/showthread...787#post383787

http://forum.keyborsa.com/showthread...898#post383898

yazdıklarımız birbirimizi kırmak için değil, KY yi uyarmak için..

okuyan sadece okuyup geçsin belki ucundan kıyısından biraz ders alır.
                  KUZU nun makro analiz ve eğlenceli yorumlarını okumak için buradayız.
                  okuduğu kişiyi beğenmeyen için RED listesi var okumak istemediğini İNGORE eder geçer
                  sanal ortamda arıza çıkarıp ortalığı bulandırmaya gerek yok.

KUZU abim birşey diyecekse yazdıklarım için bana der bende ona alınmam sonuçta bildiğim kadarıyla benim büyüğüm zeten.

Yorum

• Bear_Bull
                    Spread Trader
                    • 09 Şubat 2009
                    • 773

delidayim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Sevgili bear bull Abi'm,
                    Kimsede bu para olmadığına göre,yazisina istinaden,
                    Bir elin nesi var?2 elin sesi var.50 kisi 60 ar olmamı?
                    Delidayim

olmasına olur da

yıllık % 30 & %50 arası kar buradaki kimseye yetmez.
                    Açgözlü olan herkes batacaktır.

dediğinizi yapabilmek için YATIRIMCI KULUBÜ diye bir şey kurmak lazım (TR de yeni yeni başladı, yurtdışında çok sayıda varmış)

100,000 lik 30 kişilik
                    ve ya
                    300,000 lik 10 kişilik bir YATIRIMCI KULÜBÜ

2 ortaklı bir işin bile zor yürüdüğü ortamda gerçekten zor.
                    kim yönetecek, başlangıç noktası nasıl seçilecek,

sonuçta minicik poz.la başlanacağından
                    ilk önce yüklü teminata gerek yok,
                    sonradan teminat ilavesi gerektiğinde 30 yada 10 kişiden gerekli teminatın hemen tamamlanma ma riski de var.
                    gerçekten zor.

Yorum

• delidayim
                      Katılımcı
                      • 26 Mayıs 2009
                      • 214

Bear bull abi sistemi bulan yonetir,otuz kisiden biri ben biri sen
                      yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• kenanji
                        Katılımcı
                        • 30 Haziran 2009
                        • 136

Bear bull abi exceli yapan adam exceli senin gibi kullanamıyodur

Yorum

• akçaağaç
                          Seyirci Üye
                          • 16 Ağustos 2011
                          • 56

Bear-bull abi,ben senin sisteme kendi kafamda merdiven diyorum.15 yıldırda uygulamaya çalışıyorum.bir hisseye kafamı takıyorum ve başlıyorum paçala.tabii düştükçe daha fazla alıp yükseldikçe daha fazla satarak.kesinlikle kaybettirmeyen ama epey güvenli bir olay.tabii dediğiniz gibi parayı iyi yönetmek lazım.kendi çapımda bundada başarılı oldum çünkü endex döndüğünde bile hala alacak param vardı ve tabii endex aşağı kestiğinde bile satacak malım vardı.kuzu abimle ilgili çok yerinde tespitleriniz olmu.eminim ki kuzu abi bunları görünce sevinecek.çünkü özeleştiri yapmayı anladığım kadarıyla seviyor.sen ona şimdi ayna oldun.kuzu abi katılımı sever,farklı fikirlere açık olduğunu da her fırsatta dile getirir.

Yorum

• k3r3m
                            Aktif
                            • 31 Temmuz 2011
                            • 665

büyükanıt'a da soruşturma

Ankara Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcıvekilliği, 27 Nisan 2007’de Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinden yayınlanan “e-bildiriyle” ilgili soruşturma başlattı.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/19825229.asp

düşünmeden edemiyorum
                            skender bunu da biliyo muydu acaba?
                            "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

USAGLAR...

donemedim...detroitteyim 3 gun daha....

birbirimizi kirmiyalim....bear bull kendi sistemini tanitiyor ve sorunyok...istiyen alir istiyen almaz....

emme...

benim saniye saniye izleyicim olmadigida malum....nedense bu bolumu siki izledi....sistemini kiyasladi belki....

arkadaslarim one cekmisler.....kolkesecegim hali....bear bull surekli takipcimiz olsaydi oda bilirdi....

bu kadar sert bi giris....ve ciger yakalamis kedi gibi davranma geregi gormezdi....

sonucta....

elestiri hostur ve iyidir....ama bu elestiri beni izleyenlerden gelirse iyidir....kendi takipcilerini olusturmak istiyen birinden gelirse YANLIDIR....

bu duzeye gelmis insanlar olarak....hepimiz neyi hangi amacla yazdigini bilecek durumdayiz....

sevgili bear bull.....birgunde sizin sistemi izlemeyi isreim dogrusu....

elestiriler ucun tesekkurler....sisteminin satisindada basarilar dilerim kardesim.
                              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

manif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                işte bak bu başlıkta hep aynı iş oluyor.
                                kuzu'da yanılabilir, yanlış işlem yapabilir. Birisi çıkıpta bunda yanlışlık var dediğinde, cismende tanıdığımız bazı arkadaşlar hemen
                                taşlamaya başlıyor. Bu para piyasalarında hergün kuzunun tabiriyle murad alıp murad veriyoruz. Bear_Bull çok doğru bir hususa
                                değinmiş. He kuzu gelip senin, benim yerime al-sat yapmayacak ama para yönetimi hususuna dikkat etmek lazım.
                                Bakın şu yazdıklarımı kesinlikle oraya buraya çekmeyin. Tüm forumu saran bir gerginlik yaşanıyor son 1 aydır. Bu ortamı hazırlayan
                                çilesini çekmiş insanlara da ayıp oluyor. Kuzu'nun bear_bull'un yazdıklarına bir itirazı varsa kendi yazar.
                                Kraldan fazla kralcılık yapmayalım lütfen.

manif....

bu kardesim beni elestirebilir ve gorusleri yanli degildir.....

neden....

cunki butun yorumlarimin altinda imzasi var....ve takip ediyor...bakiniz ana yorum bu sahifenin basi....

ama....sevgili bear bull in oyle bi imzasi yok....yorumumda...normalde cevap dahi vermem...genelde oyle davranirim....

ona verdim....cunki her forumda var....

siki siki yazmisim....NE OLURSA OLSUN 72 000 KOL KESME YERIM...VE SISTEMDEN TAVIZ VERMEM DIYE....eeeeee....

gecmis ossun kardesim...cok uzuldum demek yerine....

bayram ve seyran edasina burunmek niye....karlari doserken gelip bravo kardesim yokken....zarari yazinca....cenazenin basina herkesten once kosmak niye....

YAKISIYOR MU.....
                                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information