Efekent hocam selamlar.
forum kullanıcıları ile benim yüzümden takışmayın, uyarı vermeyin, (en azından moderatör kimliğinizi kullanmayın sanal ortam için değmez)
KAR/ZARAR ettikleri gibi buda kendi düşünceleri saygı duymak lazım.;)
Sn Sonperde
piyasanın tersine gidecekseniz teminatınızın çok kuvvetli olması ve çok komik bir pozla işe başlamalısınızki sonraki piyasa titreşimleri (aşağı yukarı dalgalanmalar) hesabınıza kar yazdırsın
tepe ve diplerden büyük poz.la
başlangıçtaki zararlı olanları ise minik pozlarla atlatın.
diğer tarafa tam yılbaşında koyduğum bir paçal örneği (2012 yılı için geçerli)
http://www.hisse.net/forum/showthrea...=75888&page=11 burada tüm hesaplamalar ve uyrılar nerede ise var.
geçen senenin hesaplamasını yaparım diyen biri çıkacak olursa Excel dosya olarak işlemleri gönderirim.
yine aynı şekilde Profilimde hem grafiği hemde PAÇAL yapılacak fiyatlar mevcut.
KUZU Benim yazıma alınacaksa yanlışımı görürüm diye yazmıyacaktı dünkü gönderisinde.
KUZU dan en azından (yazmış zaten)
acil işim çıktı şehir dışına çıktım
bilgisayar başında değildim
Poz.larımı ise makina başında olmadığım için telefonla kapadım piyasayı izleyemedim gibi bir yazı kabul edebilirdim.
Sonuçta insanlık hali insanın başına her türlü olay gelebiliyor.
Bende bilgisayar başına oturamadığım zamanlar poz. da isem zararda da olsa
bir telefonla fiyat öğrenip bir yere STOP emrimi yazdırır sonrasında makina başına geçtiğimde patlamışmı patlamamışmı diye kontrol eder girecekem poz. a tekrar girerim.
neyse uzatmaya gerek yok KUZU nun da bana alınacağını zannetmiyorum.
iyi geceler dileklerimle.
KUZU dahil tüm forum okuyucularına Selamlar.
forum kullanıcıları ile benim yüzümden takışmayın, uyarı vermeyin, (en azından moderatör kimliğinizi kullanmayın sanal ortam için değmez)
KAR/ZARAR ettikleri gibi buda kendi düşünceleri saygı duymak lazım.;)
EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
piyasanın tersine gidecekseniz teminatınızın çok kuvvetli olması ve çok komik bir pozla işe başlamalısınızki sonraki piyasa titreşimleri (aşağı yukarı dalgalanmalar) hesabınıza kar yazdırsın
tepe ve diplerden büyük poz.la
başlangıçtaki zararlı olanları ise minik pozlarla atlatın.
diğer tarafa tam yılbaşında koyduğum bir paçal örneği (2012 yılı için geçerli)
Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı
Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı
geçen senenin hesaplamasını yaparım diyen biri çıkacak olursa Excel dosya olarak işlemleri gönderirim.
yine aynı şekilde Profilimde hem grafiği hemde PAÇAL yapılacak fiyatlar mevcut.

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
KUZU dan en azından (yazmış zaten)
acil işim çıktı şehir dışına çıktım
bilgisayar başında değildim
Poz.larımı ise makina başında olmadığım için telefonla kapadım piyasayı izleyemedim gibi bir yazı kabul edebilirdim.
Sonuçta insanlık hali insanın başına her türlü olay gelebiliyor.
Bende bilgisayar başına oturamadığım zamanlar poz. da isem zararda da olsa
bir telefonla fiyat öğrenip bir yere STOP emrimi yazdırır sonrasında makina başına geçtiğimde patlamışmı patlamamışmı diye kontrol eder girecekem poz. a tekrar girerim.
neyse uzatmaya gerek yok KUZU nun da bana alınacağını zannetmiyorum.
iyi geceler dileklerimle.
KUZU dahil tüm forum okuyucularına Selamlar.

Yorum