FED 2014....DEFLASYON....AKILLI PARA....ve SON FURGUN....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • manif
    Matematikçi
    • 16 Ağustos 2011
    • 752

kuzu aga
    yahu senin başlıkta ne zaman bişi yazsak, var bazı şoparlar gelip özelden küfür basıyor.
    bir yaz et eyle, benim adıma yazmayın vs. diye..
    yani sen gelip yazsan bana biz bir şekil anlaşırız seninle abi..bu cahil cühela ile uğraşılmaz ama...
    saygı ve sevgiyle, ellerinden öperim küçüğün olarak..
    grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

FORUMLARDAKI SORUNLARI HEP....

uc gurup yaratir...

1...yorumcu olur izliyeni yoktur,kimse takmaz.....

2...biryerde para kaybetmistir catacak adam arar....

3....piskolojisi bozulmustur....hastadir....

bizler bu saldirilara ugruyoruz hep....buda normaldir.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

manif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        kuzu aga
        yahu senin başlıkta ne zaman bişi yazsak, var bazı şoparlar gelip özelden küfür basıyor.
        bir yaz et eyle, benim adıma yazmayın vs. diye..
        yani sen gelip yazsan bana biz bir şekil anlaşırız seninle abi..bu cahil cühela ile uğraşılmaz ama...
        saygı ve sevgiyle, ellerinden öperim küçüğün olarak..

onlarda hakli manif...elli forumdan kovulduk....butun catlaklar gelip bize catiyor....onlarda refleks halinde savunuyorlar beni...cunki onlar ne yaptigimi biliyor...her satirimi siki siki okuyor...imalarimi algiliyor....ne dedigimi anliyor...

oburu okumuyor....gelip son sahifeyi okuyup ahkam kestimi....

bizim usaglarin nevri.....hakli olarak donuyor...cunki...yazilan iftira...dogru degil...emek verip 5 sahife geride ANA YORUMU OKUSA....KOLKESME YAZIYOR....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• k3r3m
          Aktif
          • 31 Temmuz 2011
          • 665

....
          "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

YAWWWW....koyma ha ha ha....

lem bide kendinizi benim yerime koyun....emek verip yaziyorum...yazmasam daha mi iyi...bide onu dusunun...BENIM IZLIYENLERIM VAR...KENDI ARAMIZDA SOHBET EDIYORUZ...

varsayinki yokum....gormeyin....gelmeyin...okumayin...size girnizi dotlu mektup mu yaziyorum lem....gelin beni okuyun diye...

zor mu bu....

OKUMAYIN.

Yorum

• k3r3m
              Aktif
              • 31 Temmuz 2011
              • 665

muhtemelen yanlış anladınız sorumu... tahmin etmiştim... o sorunun muhatabı açıklarsa daha iyi olur

önümüzdeki günler için genel bir çerçeve var mı kafanızda?
              sistemlerinize bakacağınızı söylemiştiniz

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

ANA YORUMUM BELLI....2012 ILK YARI BORSALAR CIKACAK DEDIK....ARALIK 26 DA....CIKIYORLAR ISTE....

ilk dalga longduk....parayi aldik....duzeltme gelir diye short olduk...yatay duzeltme yapti ve kazigi yedik...bu kadar basit...********** bu normal...

ilk kolu....2008 martta kestim....buda ikinci kol kesmemdi...5 yil sonra...gerisi hep karla kapanis ve hepside bu forumda arsivde...

eeeeeee.....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

millettt....aaasama kadar bindefa stopum patladi diyor....5 yil sonra stop patlayinca NEREDEN BILIYIM KI HADISE OLACAK....

bilsemmm....

skender agama rica ederdim bi care bulurdu.....ha ha ha

Yorum

• k3r3m
                    Aktif
                    • 31 Temmuz 2011
                    • 665

bu çıkışın makro temeli, emerginglerin coleteral olarak gösterilmesi mi?

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

evettt....tum assetlerin....february ikinci yarida 1 trilyon avro daha veriyorlar....

Yorum

• k3r3m
                        Aktif
                        • 31 Temmuz 2011
                        • 665

şu son söylediğinizi ağzınızdan almak için bin takla attım sayın kuzu... ;)

uygun bir yerden long olmayı düşünüyor musunuz peki?

Yorum

• guneysu
                          Rize
                          • 01 Mart 2009
                          • 646

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          millettt....aaasama kadar bindefa stopum patladi diyor....5 yil sonra stop patlayinca NEREDEN BILIYIM KI HADISE OLACAK....

bilsemmm....

skender agama rica ederdim bi care bulurdu.....ha ha ha
                          Skenderi .iktiret kuzum, beni dinleseydin yine kapmıştın parayı...

şimdi stratejik bir soru...

hisseler pahalandı, borsa coştu... elinden malı çıkaran çıkardı..

ya şorta geçtiler, yada daha aşağıdan mal almak için senetleri sattılar...

sen skender olarak nasıl bir skenderlik düşünürsün...
                          !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

dayan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Sayın Bear,

1.Sayın Kuzu burda kimsenin yatırım danışmanı değildir
                            2.Burdaki hiç kimse dğrudan doğruya kuzunun pozuna göre hareket etmez.
                            3.Benim poz.um tamamen kuzu ile terste olsa bile onu severek ve faydalanarak okurum.
                            4.Adam burda bize hazine değerinde bilgiler sunarken sizin böyle bir yaklaşıma girmeniz bizleri üzmüştür.

5.EdEP yAhu...

bu yazinin sahibi kardesim....benim en siki elestirenimdir...ve hep yerinde yapar...

simdi lutfen geriye donun....geri sahifelere....

ben 67 000 de maldan iniyorum....ikimizde 60 000 den maldayiz....

bu derhal geliyor....guzu inme gerek yok....uc kurus duzeltmeye degmez diyor....beni zorluyor hangi yonde.....YAPICI YONDE.....

VE O HAKLI CIKIYOR....ben kaybediyorum....

ama bugun gelip alintilar yapipta....DEMEMISMIYDIM....DEMEMISMIYDIM....demiy or....

o hala malda idi bugun indi....onikiden furdu....

gelip ne diyor....

BENI SAVUNUYOR....

niye....

beni bi butun olarak ele aliyor....artilarim ve eksilerimle....

niye....

cunki yuce allahim onu yaratirken guzel yaratmis....insanin kotu gununde yaninda ol.....iyi gun dostu olma demis.....

BEN BUNLARLA YAZISIYORUM....BEN BUNLARLA BUTUNUM....

insan olmak erdem gerektirir....

dolayisiyla....

bizim bu birlikteligimizi cekemeyen....HAZMEDEMEYEN....KENDI REKLAMINI YAPMA DERDINE DUSEN....YORUMCU OLUPTA YORUMLARI OKUNMUYAN KARDESLERIME....

sizin bu topikte ne isiniz var yaw....hepinizin topikleri var....hemde her forumda....

gidin orada ne yaziyorsaniz yazin....hatta bana kufur edin...gelir adam yerine korda cevaplarsam....SEREFSIZIM....

yeter yawwww....

Yorum

• k3r3m
                              Aktif
                              • 31 Temmuz 2011
                              • 665

iyi geceler.. ben yatıyorum
                              bakalım yarın sabah shortlarımı nerden kapatıcam

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

guneysu....

detroitteyim....sistemlerim newyorkta....3 gun buradayim....onlara bakmadan is yapmam.....

ama ana yorumumdan ayrilma....2012 DE ILK YARI BORSALAR CIKAR....duzeltme olur emme....zamanlamayi beceremeyiz....denedik olmadi....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information