FED 2014....DEFLASYON....AKILLI PARA....ve SON FURGUN....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
70 500 lerde gitti....500 puan kar alindi....kar 1500 puan cebte....risk dustu artik....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bear bull....
seyrediyormusun guzuyu....sakin...ikici....ve saldirgan....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bugun...69 800 demistim geldi sayilir...69 875....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
seyretmem mi. ikici Kuzukuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbear bull....
seyrediyormusun guzuyu....sakin...ikici....ve saldirgan....
% 40 69000 Short maliyet devam.
muhasebe ücreti istiyecem bak
hesap tutuyoz.
olan gene KY ye oldu Tanga ile kaçabildilerse Skender den ne ala.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-

Uploaded with ImageShack.us
Kaşındıran boşluklar..Özellikle en alttakini doldurmaya hareketlenirse daha evvel gönderdiğim grafik devreye girer..38.000 sarkmalı 42.000

Uploaded with ImageShack.us
ABD verileri iyi gelmedi..
Yorum
-
68 800 e yoneldi....ve elimde 69 500 ler var....oturturum....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ainos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn kuzu dhassaklı adamsın
hee ula 2kg....
diyorum inanmiyorsunuz....ne oldu PASTAYA....hala longda....kim sicti icine guzu.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
nasildim lem....eyimiydim....imzalayin altini....gorsun elalem....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum