FED 2014....DEFLASYON....AKILLI PARA....ve SON FURGUN....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

elimde assagi inerken yaptigim piramitler var....onlari uzlasmaya biraktim....carsamba gunu....

ya 69 000 dan uzlasir.....yada 67 000 den....eli 67 000....

ama....ana kari almam icabediyordu....risk yonetimi geregi....

KADEMELI GIRIS....KADEMELI CIKIS....

DIBE YAKLASTIKCA MIKTARI AZALT.....TEPEYE YAKLASTIKCA MIKTARI COGALT....short ucun bu...longda tersi....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

ne dedim....

uzun bi fiyat analizi yaptim...sinaii...mali...ulastirma...hizmetlerde.. ..rakkamlar verdim...tepe bu dedim...imkb 100 de 62 000 dedim....30 da 75 000 dedim....BURALARI GECEMEZ DEDIM....GECERSE UFLERLER AGAMA DEDIM....

dedim mi....demedim mi....dedim....

gectimi gecemedimi... GECEMEDI.....

skender yatirip bogurtmezsem serefsizim dedim....dedim mi demedim mi....DEDIM....

niye dedim...kizdim...bizim usaglari obur forumda tumden soydu....

gerki obur forumda soygunu hakediyor....AKILLI BIRINI GORDULERMI ANINDA KOVUYORLAR....

ellerinde ele olursa bele olur sele olursa sele olur diyen bi suru ALIK KALIYOR...KASITLI TABII....

GUZU BU BORU DEELLL ....dedim mi demedim mi.....DEDIM.....

BORU MU.....hayir deelll....bak skenderi bogurtuyorum....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• k3r3m
        Aktif
        • 31 Temmuz 2011
        • 665

sayın kuzu, vade sonuna kadar her gün artı açıp, günü eksi kapatması sizin çizdiğiniz senaryo için en uygun günlük şablon olabilir mi?
        "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

elinde bilgisayar programi var o oynuyor....

shorta yonelen usaglar....sartli stoploss larini yazmislardi 71 800 lere....bunu program goruyor....yukari donup o stoplari patlatiyor...PATLATTI VE 3000 KONTRAT KAPATTI....

usaglari shortta tutmuyor.....INDIRIYOR....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

soyle dusunun....deki haftaya carsamba vade sonunu skender 67 000 den uzlasacak....

su anda elinde cogunlukla short azinlikla long var....LONGLARDAN KURTULMASI LAZIM....

NITEKIM AZ ONCE....71 800 ila 72 100 araliginda tam 8000 kontrat longunu UFLEDI....

KIME....

SHORTA YONELTTIGI SURUYE....onlarin sartli stoplari nedeniyle ALIS yazmislardi....long olmak istiyorlardi...shorttan zararina cikmak istiyorlardi....

SKENDER....bu usaglari kirmadi....tam 8000 kontrat dosedi....hem longdan kurtuldu....HEMDE KAR EDECEK USAGLARA....TABII DURSAYDILAR....OKKALI BI ZARAR YAZDIRDI....

PAZARTESI....bu durumda bugunun dibi 71 375 den acsa....skendere kene olacak suluk yok artik....

hadise budur....bunu bilmeden VOB a dalan....DONSUZ GEZER....ANADAN URYAN KECE KURYAN....

Yorum

• FNT
              KARAKARTAL
              • 29 Mart 2008
              • 4754

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              ne dedim....

uzun bi fiyat analizi yaptim...sinaii...mali...ulastirma...hizmetlerde.. ..rakkamlar verdim...tepe bu dedim...imkb 100 de 62 000 dedim....30 da 75 000 dedim....BURALARI GECEMEZ DEDIM....GECERSE UFLERLER AGAMA DEDIM....

dedim mi....demedim mi....dedim....

gectimi gecemedimi... GECEMEDI.....

skender yatirip bogurtmezsem serefsizim dedim....dedim mi demedim mi....DEDIM....

niye dedim...kizdim...bizim usaglari obur forumda tumden soydu....

gerki obur forumda soygunu hakediyor....AKILLI BIRINI GORDULERMI ANINDA KOVUYORLAR....

ellerinde ele olursa bele olur sele olursa sele olur diyen bi suru ALIK KALIYOR...KASITLI TABII....

GUZU BU BORU DEELLL ....dedim mi demedim mi.....DEDIM.....

BORU MU.....hayir deelll....bak skenderi bogurtuyorum....
              Lem guzu, bu mesajını okuyunca gülmekten sinir krizi geçirdim.

Senden şikayetçiyim...

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Lem guzu, bu mesajını okuyunca gülmekten sinir krizi geçirdim.

Senden şikayetçiyim...

ha ha ha....

incik hocam....iskendere 3200 puan sokunca....dashaklarim oynuyoo....bu gayri ihtiyari bi durum....nasibini alan aliyor....

bildigin gibi....ben kibar bi oglan deelllim....delianli oglanim...

eger zarar yazsaydim...simdi bi suru alik gelmis topigimde cirit atar olurdu....fekat KAR yazdim mi....skender den cok bunnara koyuyor....tisss yok bak....

Yorum

• radyolog
                  OKURYAZAR
                  • 03 Ağustos 2008
                  • 23589

İyİ kİ varsiniz svg kuzu )
                  DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

yeni hedefle ilgili onemli bi yorum verecegim.....GENE HERKES ONCE GULECEK....SONRA AGIR AGIR GERCEKLESECEK....diger yorumlarim gibi....sonra akilli vetan evlatlarinda derin bi hayranlik uyanirken....ALIKLARDA kiskanclik kopurecek....sabun gibi....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      İyİ kİ varsiniz svg kuzu )

sende bitanem...yuce rabbimin guzel yarattiklari....

Yorum

• kenanji
                        Katılımcı
                        • 30 Haziran 2009
                        • 136

kuzu amca nasıl bu kadar cok yönlü olabiliyorsun. borsayı biliyorsun ama , şu yazdığın mesajlardan hareketle borsa senin tüm bilgi birikiminin yüzde 10 u gibi geliyor bana.

bazen yazdığından hiçbir şey anlamıyorum. anlatmak istediğini öyle bir şekilde anlatıyorsun ki tarihten giriyorsun , fizikten giriyorsun ,kimyadan giriyorsun , bir de bununla kalmayıp alakasız olayları ilişkilendirebiliyorsun. birde bunu insanların dikkatini çekerek yorumlayabiliyorsun.

öyle mesajların var ki o mesajı anlamak icin google'da kapsamlı arastırma yapması lazım. her alanda genele hakim olduğun gibi spesifik konuları da biliyorsun.

ancelina colidende anlıyosun antik yunandanda.

sen bunları nerden biliyosun kuzu amca

Yorum

• sonperde33
                          Kıdemli
                          • 03 Ağustos 2011
                          • 3010

kuzu hocam saygılar,

tek gercek var sarı gacı, sağlam düşmeden tekrar binemiyorum beklemedeyim,
                          ama shissede kender birazcık daha kasabilirmi diye düşünüyorum,
                          malum tersin tersi kendisi,
                          sağlam çıkış öncesi sağlam düşüşü adet edinmiş,

daha öyle bir iniş göremedik.
                          Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• filozof16
                            Katılımcı
                            • 10 Temmuz 2011
                            • 144

akıllı vatan evlatları olarak... bir kez daha üzerimizde hayranlık uyandıracak yeni analizinizi beklemekten uykularımız kaçtı...teşekkürler...sn.kuzu...
                            hiçbirşey göründüğü gibi değildir

Yorum

• k3r3m
                              Aktif
                              • 31 Temmuz 2011
                              • 665

bugün bir fıkra geldi aklıma... biraz bizlerle alakalı gibi gibi ;)

adamın biri umumi bir tuvalete girmiş.. gitmiş pisuvarlara, çıkarmış piştofunu işini görmeye başlamış...
                              biraz sonra yanına bir zenci gelmiş o da çıkarmış... o da işini görmeye başlamış...
                              tabi bizim adamın morali bozulmuş... bir yanda işini görüyor, bir yandan zencinikine bakıyor bir yandan da soruyor
                              - birader, sen bu aleti nasıl böyle yaptın?
                              zenci, bakmış bizimkine ve pis pis sırıtarak
                              - her gün kafasını mermere vuruyorum...
                              demiş. neyse işlerini bitirmişler... çıkmışlar gitmişler

gel zaman git zaman bizim adam yine umumi bir tuvalete girmiş ve iş üstündeyken... şans o ya, bizim zenci yine yanına gelmiş...
                              şaşırmışlar selamlaşmışlar falan filan, sonra zenci sormuş
                              - ne oldu? istediğin oldu mu?
                              bizim adam
                              - yaw, rengi tutturdum da, boyunu tutturamadım

Yorum

• k3r3m
                                Aktif
                                • 31 Temmuz 2011
                                • 665

Yani isin ozu
                                Rengini tutturuyoruz da
                                Boyu icin napicaz sayin kuzu

---
                                I am here: http://maps.google.com/maps?ll=39.983813,32.600740

Yorum

Working...
                                X

Debug Information