Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
FED 2014....DEFLASYON....AKILLI PARA....ve SON FURGUN....
bir Allahın kulu da çıkıp bu borsa gider demiyor...herkes sözbirliği etmişçesine sat diyor...ve görüldüğü kadarıyla büyük çoğunluk da satmış..kenara çekilmiş durumda....
bu durumda sormadan edemiyoruz....
meşhur fıkraya göndermede bulunarak...
kim alıyor bunları....
Bilemeyecegim, zor bir soru. Ama yine düsüse gecti.
Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
Ben lottoyu oğlum doğduğunda tutturmuşum. İyiki doğdun oğlum.
sayın kuzu,
bu bölgede eğer skender malı yedirecekse burda oyalanması gerekmiyor mu...
üstelik bunu güzel haberlerle süsleyerek, püsleyerek yapması ve sonra da kimsenin inanmayacağı bir anda sağlam düşüş yapması gerekmiyor mu
böyle soruyorum çünkü, makro olarak burasının üstü... tefecilerin birbiri arasında mücadeledir'i geçerli bir argüman olduğunu düşündüğüm için soruyorum
ayrıca, skender bu vadeyi tepeden kapatması (sizin2-3 hafta önceden söylediğiniz) çok mantıklı da geliyor
dolayısıyla burası hold-down bölgesi diyebilir miyiz ve furuşmalar 500-1000 puan için olmalı diye düşünebilir miyiz?
Buraya kadar gelmişken, hazır bir sürü shortçu varken vadeyi buralarda oyalanarak bitirmesi mümkün görünüyor. Baksanıza ne yukarı ne aşağı. 72000-75000 arası aşağı yukarı sürüp duruyor. Olan da arada ezilenlere oluyor.
zamani zorlarsin....ZAMANDIR OLDUREN....ZAMANDIR GULDUREN....
EMME....
DEHR VAR....o ayri bi zaman....skender agam onu zorluyamaz....deccali yuce rabbim dehrin sirlarindan uzak tutmustur...
guzu....rabbine inanir...deccala deelll.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
lem bu gavatla furusmaya inen adam....bakireyim...bozulmasin derse....faras olur olumm....mevziiye girdin ni cikmiyacan ulen....
burada ulefa dagitilmiyorki....senin parani ben aliyorum....benim parami sen aliyorsun....olay bu...bizim usaglar saniyorki...borsada para basiliyor....yoggg olumm oyle bisey....ciktimi duser....dustumu cikar....ikilen ikilir...kalan saglar bizimdir...
BORSA BUDUR.
zamani zorlarsin....ZAMANDIR OLDUREN....ZAMANDIR GULDUREN....
EMME....
DEHR VAR....o ayri bi zaman....skender agam onu zorluyamaz....deccali yuce rabbim dehrin sirlarindan uzak tutmustur...
guzu....rabbine inanir...deccala deelll.....
BUYUR BUNU YAZDIGIMDA UYARI UCUNDU....74 200 DU....simdide 73 500....eeee....
BIZIM MENELOS OBUR TARAFTA YAZIYOR....iyi bi ekonomist....
emmeeee....
bu konularda cookkk naif....
iki zaman vardir....birisi bildigimiz zaman....o hep skenderindir....onunla KOL BUKER.....
BIRDE.....dehr vardir....o ise kucuk yatirimcinin zamanidir....sen DEHR in adamisin....
Yorum