Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
FED 2014....DEFLASYON....AKILLI PARA....ve SON FURGUN....
sen hiç aynaya bakmıyosun heralde, şu sufata bak... maşşallah nazar değmesin
brat pit gibi adamsın
geri dur, pc kafana çarpacak, gidecek canım güzelliğin...
Allah gecinden versin, ama öldüm gülmekten. k4
Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
Ben lottoyu oğlum doğduğunda tutturmuşum. İyiki doğdun oğlum.
paradigma
69500 den tum shortlari kapadim ... yukari gider ise kademeli tekrar basliyacagim. tepeden 2200 puan dustu ciddi bir rakam
ilk parti shortlari 70825 e yazdim bakalim 71660 - 69350 nin fibo 61.8 i ... 70775 de ... burayi gecerse cok iyi sayilmaz ..dusukten shortlari kapadigim icin (500 puan zararla ) biraz rahatim .. yukaridan tekrar shorta binmem lazim
artık short zor gibime geliyor
algı... short ve apsd sürekli artıyor... ve algı kesinlikle short bence (sabah sabah, doları yukarı sürerek bunu da da pekiştirdi millette)
dun apd - 5000 yaptiginda birkac gun once yeni aclina lonlarin bir kismi yuaridan kapandi ... simdi bugun ise o kapatilan longlar aagidan tekrar acildi apd nin 5600 olmasi bunu destekliyor gibi goruluyor ..sayet bu acilanlar hakikaten hepsi long yonunde ise hedef cok daha yukardadir ..tirstim biraz
bugün MC'cilik oynamak isteseydi daha aşağıdan kapatırdı...
ben bunu yanlış yorumlamıştım, bugün daha da aşağı gidebilir diyerek...
ama onun amacı farklıymış, öğleye kadar MC'cilik oynamayacağım, hasta yatağında ikilir deyip yukarı bastı...
Yorum