lem kuzu ya bu topiği kapat özellerle işi bitir,yada heç konuşma.ula bizim başımız kelmi!!!bak ben meclisde hiç bir şeyi gizlemeden graflarda dahi kullnadığım siztemler dahil açık ve net gönderiyom.hatta arada kullandığım sistem formüllerini dahi paylaşıyorum.diyeceğim ya delikanlısındır yada değilsindir.ulu orta konuşup özele çekilecek adam değilsin sen.
kuresel ekonomi ve turkiye....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
mynet o fiaatan satıyorssa hemen alalımrepalize Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpardon abiler.. mynet ten bakmıştım az evvel orada dolar 1,77 %5 eksi gösteriyor ama hala öyle
saygılar
..bankalarda 187
Yorum
-
bize yok mi kuzukuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterturkiye durumunu yabancilarda ogrenmek uzereyim....ozeline yazarim....
Yorum
-
Guzu hacan, ellere var bize yokmi ? Hacan konusaysan porsalar düseymi ?..Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum
-
Kuzu uyanınca herkese cevap verecektir. Öyle iki eleştiriyle burdan kaçacak olsa zaten kuzu olmazdı. (Gerçi öyle olsa kurt olurdu
)
şimdi sayın kuzu bize herzaman bunların taktiği budur, skender böyle yapar ters yapar, insanları önce eğitir sonra bilmem ne yapar derdi. Ama şimdi ne olacağı belli olmaz diyor.
Şunları sormak istiyorum.
- Yabancıların bu borsandan çıkıp batıracaklarında mı korkuyor - öyel olsa skenderin burdan çıkarken hangi taktikleri kullanacağını zaten biliyor olması gerek bize öğrettiklerinden-
- veya bir darbe sonucu tamam lan oyun bitti parama mara yok size herşeyiniz bana ait diyecek birilerinin çıkacağından mı
birinci maddeyse bu kadar anlatılana takip edene yazık. ikinci maddeyse sebep bunun bir delili varsa bizde hemen kaçalım buralardan....::[AZİNA]::...
Yorum
-
hadise sudur....
guneysu benim ne dedigimi anliyan biriydi son 5 gundur....tecrubeli yani....
ne dedim....kaos var dedim....bu sudur....
hedge fonlarin stratejik departmanlari ayridir....ulke degerlendirmesi yapar...
stable....unstable....veya kaos der....kaos derse...ne var ne yok okut demektir....
ben kaos var dedigimde....bunu kastediyorum...bu parani borsadan cek demektir....
dun....basbakanimiz....ben ve partim bu yargilamanin tutuksuz olmasi taraftariyiz dedi...guneysu ve ben uyandik isin pesine dustuk...gece kaos hali kalkti....londrada....
mesajim...
sabah mala girecegim...kaos kalkti idi.....saat 15 den sonra ilaveleri okut..kalanlarla devam....hadise budur....
yoruldum yaw...
yaw madem borsa terimlerini bilmiyorsun....neden acikca sormuyorda bi suru hakaret ediyorsun...
yok vetan haini....yok parani cektin....yok komplo teorisi...
ogrendimki....dunyanin en zor isi cahil insanlarla muhatap olmakmis.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu'm bir tanesin , alemde bir sen birde ben tanınırım..
benim alem rakı alemi ama..
Babo abi'ye selamı unutmayalım tabe..
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu'm bir tanesin , alemde bir sen birde ben tanınırım..
benim alem rakı alemi ama..
Babo abi'ye selamı unutmayalım tabe..
bu furgun sayende oluyor...dun bana verdigin bilgi ve pesine dusmem isi bitirdi....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu'm,
Kaosa G. Kurmay Bşk. Tutuklu yargılanması ile başladık..
Bu akşam senas kapandıktan sonra Başbakan açıklama yaptı..
Bence tutuksuz yargılanmalı idi dedi...
bu konuşma, Adalet bakanlığı üzerinde bir etkisi vardır sanırım.. adalet bakanınında hakimler ve savcılar üzerinde bir etkisi olduğunu düşünüyorum..
Böyle bir durumda, piyasalar tekrar toparlanmaz mı...
ne dersun...
guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPiyasada konuşulan bir şey daha var, belki sen Amerikadan duymadın, piyasa bunu satıyor gibi geldi bana..
Paşa bırakılmazsa, itiraz sonucu.. 2 kuvvet komutanı daha istifa edecek...
Bencede bunu satıyorlar..
Ama Bu akşam ki Başbakanın konuşması, Ortamı biraz yumuşatır gibi geldi bana..
Yada Kılıçlar çekilecek, hakimler savcılar biz kimseyi dinlemeyiz.. atarız içerde tutarız diyecekler..
bakalım hafta sonuna kadar belli olur...
diyorum ben...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterguneysu...
ben bu nedenle ilk kez zararina poz kapadim...bu usaglara anlatamiyorum...sen tam 12 den anlattin...arkalarda....
yabanci nin onunde ulke degerlendirme formu var....
1....stable.....
2.....uNstable....
3......kaos.....
bu durzuler kaosu isaretlediler.....ama bunlari bilmiyen ben kaos dedim mi....galiba baska bisey anliyorlar....BEN BORSADAN BAHSEDIYORUM....BANA NE POLITIKA YAW....
AZ ONCE OZELIMI OKUDUM....bi kardesim kuzu bunlar kaos ne bilmiyor acikla dedi uyandim....dün gece tartışmalardan arada kaynadı gitti....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhadise sudur....
guneysu benim ne dedigimi anliyan biriydi son 5 gundur....tecrubeli yani....
ne dedim....kaos var dedim....bu sudur....
hedge fonlarin stratejik departmanlari ayridir....ulke degerlendirmesi yapar...
stable....unstable....veya kaos der....kaos derse...ne var ne yok okut demektir....
ben kaos var dedigimde....bunu kastediyorum...bu parani borsadan cek demektir....
dun....basbakanimiz....ben ve partim bu yargilamanin tutuksuz olmasi taraftariyiz dedi...guneysu ve ben uyandik isin pesine dustuk...gece kaos hali kalkti....londrada....
mesajim...
sabah mala girecegim...kaos kalkti idi.....saat 15 den sonra ilaveleri okut..kalanlarla devam....hadise budur....
yoruldum yaw...
yaw madem borsa terimlerini bilmiyorsun....neden acikca sormuyorda bi suru hakaret ediyorsun...
ogrendimki....dunyanin en zor isi cahil insanlarla muhatap olmakmis.
mesajı alan almıştır, alamayan, açıkta kalmıştır..
sonuç kısaca yukarıda.........!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
ha ha ha....guzel ozetledin....
emme cogu geyik ucun buralarda gezindigi ucun....bizim obur sessiz usaglar acikta kaldi....geyikci zarari onlara verdi....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Sağolsun dostlar telefonla aradı bilgi verdi hakaret ediyormuşsun diye.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
mesajim...
yoruldum yaw...
ogrendimki....dunyanin en zor isi cahil insanlarla muhatap olmakmis.
Verdiğin mesaj demek buydu akşam, sabah mala gir öğleden sonra fazlasını sat,kalanla devam.
Daha fazla gülünç duruma düşme. Şimdi aklını başına al ve bana buradan hakaret etmeyi kes. Sen yoluna git ben yoluma.
Yönetimi de tebrik ederim.Kuzunun hakaretlerine tahammül ettikleri için.;)
Yorum
Yorum