kuresel ekonomi ve turkiye....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPiyasada konuşulan bir şey daha var, belki sen Amerikadan duymadın, piyasa bunu satıyor gibi geldi bana..
Paşa bırakılmazsa, itiraz sonucu.. 2 kuvvet komutanı daha istifa edecek...
Bencede bunu satıyorlar..
Ama Bu akşam ki Başbakanın konuşması, Ortamı biraz yumuşatır gibi geldi bana..
Yada Kılıçlar çekilecek, hakimler savcılar biz kimseyi dinlemeyiz.. atarız içerde tutarız diyecekler..
bakalım hafta sonuna kadar belli olur...
diyorum ben...
guneysu...
ben bu nedenle ilk kez zararina poz kapadim...bu usaglara anlatamiyorum...sen tam 12 den anlattin...arkalarda....
yabanci nin onunde ulke degerlendirme formu var....
1....stable.....
2.....uNstable....
3......kaos.....
bu durzuler kaosu isaretlediler.....ama bunlari bilmiyen ben kaos dedim mi....galiba baska bisey anliyorlar....BEN BORSADAN BAHSEDIYORUM....BANA NE POLITIKA YAW....
AZ ONCE OZELIMI OKUDUM....bi kardesim kuzu bunlar kaos ne bilmiyor acikla dedi uyandim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
guneysu...
yarin sana yardima gelecegim....kadayif kizardi....bi haber daha yolda....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
inşallah yukarı doğrudur haber kuzu'm,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterguneysu...
yarin sana yardima gelecegim....kadayif kizardi....bi haber daha yolda....
Yarın ekran başında hiç olamayacağım, İstanbul dışına çıkmam lazım, akşama döneceğim..
Skender fena yakaladı beni, vurdukça dalaklarıma kadar vuruyor.. ::040::040:!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
turkiye durumunu yabancilarda ogrenmek uzereyim....ozeline yazarim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Bir tarafın yaptığı tek bir hamleye, karşı taraf tek bir hamle ile karşılık veriyor. Yanılmıyorsam Büyükanıt, bir Tv programında(32.gün olabilir) ''e-muhtırayı ben yazdım'' diye pervasızca bir itirafta da bulunmuştu. Yanlız, Ergenekon tutuklamalarının neredeyse tamamına yakını, Başbuğ döneminde olmuştu. Hamlelerden biri de Büyükanıt olabilir.Basbug u yargilayanlar buyukanit'i da yargilarlarsa samimiyetlerine inanirim...
Ben, Başbuğ'un tutuklanmasına karşı yapılacak hamlenin Evren ve Şahinkaya'nın tutuklanması olmasını bekliyordum. Fakat Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından, buna cesaret edemeyecekleri sonucunu çıkardım. Tayyip Erdoğan'ın konuşması, izlediğim en tutuk konuşmaydı.
Tayyip Erdoğan'ın şuan Türkiye'de ki popularitesi %70'dir. Bu, belki de Cumhuriyet Tarihinde hiç bir lidere nasip olmamıştır. Böyle olduğu halde Başbuğ'u koruyamaması düşündürücü.
Bu arada Chp'de, tahminimce Kılıçdaroğlu dönemi kapanıyor. Kılıçdaroğlu'nun yerine birisi getirilmek isteniyor. Tayyip Erdoğan, buraya da müdahale etmek istiyor. Deniz Baykal'ı Chp'nin başında görmek istiyor. Tayyip Erdoğan, kendisini cezaevinden çıkaran, milletvekili olmasını sağlayan dostuna vefa borcunu ödüyor. Geçen hafta Deniz Baykal ve eşi, Tayyip Erdoğan ve eşine ev ziyaretinde bulundular. Sohbet ederken çekilen görüntüler ve fotolar medyaya servis edildi. Deniz Baykal'ın kurmayları, son zamanlarda TV lerde çok sık boy gösteriyorlar.
Kılıçdaroğlu, ilk defa genel başkanlığa adaylığını koyduğunda ve Chp'ye genel başkan olduğunda popularitesi %49'du. Şimdi sadece %15...Tam anlamıyla bir başarısızlık öyküsü, adam süklüm püklüm, kesinlikle lider değil...Bir kere bile ''Büyük Türkiye'' demedi. ''Türkiyem'' demedi...Bu söylemleri Tayyip Erdoğan sık kullanır.
Kılıçdaroğlu hakkında açılan soruşturma, kısa süre sonra karşılaşacağı parti içi liderlik mücadelesi için, parti içinden kendisine destek sağlamak amacıyla yapılmış bir düzenlemedir. Faydası olacağını sanmıyorum.
Daha önce yazmıştım, Şahinkaya tutuklanırsa bankadan tüm paramı çekerim ve yastık altı yaparım. Bu durumda, Türkiye bana göre çok karanlık bir döneme girmiş demektir. Şahinkaya ile ilgili bilgi, nette, parça parça değişik internet sitelerinde var.
Tutuklama olmasa ve Tayyip Erdoğan'ın sakinleştirme çabaları sonuç verse bile, borsada 48.000 desteği tutmayacaktır. 48.000 kırılacaktır.
Yorum
-
guneysu....
ozeline gonderdim....yarin cok onemli agam....
al buyur....bu topigi dun actim....birgunde 5900 okuma almis....
acaba niye okuyorlar bu topigi....bilmemki....
silah zopruyla okutmuyorum.....BENI OKUMAYA GELIYORLAR.....
CUNKIII.....
BEN GUZUYUM.....
tabiii buda bicok insani cildirtiyor....niye bizi okumuyorlar diye....ha ha ha.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
guneysu...
zaman saat 15 gibi....bundan sonra tum hareketlerim ozelinde kardesim...
bi tek sana faydam dokunmus demek ki....ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Sn kuzu
bu kadayıfın altını kim nerede nasıl kızartıyor bizede söylesen abi... ya hamur ya köür yiyoruz.. onlarında bir tadı olmuoyor...
ayrıca bu amerikeli uşaqlardan bir şey öğrenecem demişsiniz.. vallah o adamların dini imanı başka...onlardan öğrendiğinden bizede çınlatsan... hamurdan kömürden kurtulsak..
saygılar
Yorum
-
yoksa şemsiyesi olmayana yardım yok mu...
inanın sizlerle tanışana kadar bu işlerden kendimi haberdar zannederdim amaaaa sonradan baktım ki güney sahillerimizdeki plaj şemsiyelerinden oluşan bir koleksiyonum olmuş...
illaki öğrenemliyim yabancılar ne diiler ?
Yorum
-
sonperde33 bu yazıya içerledi butonu isterem aşşağı.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterguneysu...
bi tek sana faydam dokunmus demek ki....ha ha haGel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
kuzum sadece güneysumu hamamda zannediyorsun
,svg
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterguneysu...
bi tek sana faydam dokunmus demek ki....ha ha ha
Yorum
-
Üzme bizi kuzum...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterguneysu...
bi tek sana faydam dokunmus demek ki....ha ha ha
Yorum
Yorum