kuresel ekonomi ve turkiye....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • guneysu
    Rize
    • 01 Mart 2009
    • 646

FNT hocam,

Topikde bir temizlik yap,

Arkadaşlar... Volvo Kardeşim.. sende otur oturduğun yerde, Dostlar meclisinde...

Kuzu'ya sataşmaya gerek yok, kendi doğrularını yazmaya devam etsin, isteyen faydalanır, isteyen okumaz... kimseyi silah zoru ile okutmuyor..

ben şahsen okuyorum... severek......
    !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• sadrazam
      optimist
      • 21 Mayıs 2010
      • 228

fikret abi az sakin baboş. hepimiz burada anlık öfkelerimize yenilebiliyoruz. dur hele gözünü seveyim.
      -Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...

Yorum

• guneysu
        Rize
        • 01 Mart 2009
        • 646

Arkadaşlar,

Biraz sakin olurmusunuz...

Sn Simurg o kadar emek vererek bizlere bu forumu sağlıyor, cebinden masraf ederek..

bu verdiği emeklere karşı biraz daha sağduyu lütfen..

Ben kırıldım yazmam, çeker giderim, vs. vs. biraz ayıp olmuyormu..

VOLVO kardeşim, sen yapma bari...

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• guneysu
          Rize
          • 01 Mart 2009
          • 646

Zaten kuzu'yu dinlemedim, satarım dedi ben böyle piyasayı..

içimden dedim bu sefer TAŞ'a oturdun kuzu, ben satmam...

gene ŞAP'a oturdum.. Kafam 1500 dumanlı.. alkol almadan.. tansiyon 15-9.5....

birde üzerine bu tatsız olaylar...

benimde son yazım bı konuda...

Volvo, ilk dürüm toplantısında oyacağım seni bilesin....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

BU TOPIK BENIM TOPIGIM....

kimsenin topigine gitmem...kimseye bulasmam....bu topige gelip bana bulasanlar belli...

sunger bob....ilk kez goruyorum...hicbir yazimin al;tinda ne tesekkuru var ne adi....baktim simdi....

ne istiyorlar bunnar benden yaw.....

okumayin kardesim...bin tane topik var...gidin onlari okuyun....

yazma diyorsaniz YAZMIYAYIM...bununla rahatliyacaksaniz tamam....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• poritino
              Çalışkan
              • 04 Mayıs 2009
              • 2005

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kimsenin topigine gitmem...kimseye bulasmam....bu topige gelip bana bulasanlar belli...

sunger bob....ilk kez goruyorum...hicbir yazimin al;tinda ne tesekkuru var ne adi....baktim simdi....

Guzu "ya o ya ben" soylemini sen ettin...kusura bakma da bu hangi forumda soylenir?gidip 5 mesaji olan adamin volvoya laf cakmasina izin verdin... Senin topiginden hepimiz yararlaniyoruz ama
              Burada kainatin sirrini da paylassan ya o ya ben tutumun yakismadi..
              Topigime yazmayin deme hakkini sonuna kadar savunurum ama forum herkese acik bir yerdir
              Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• simurg
                Administrator
                • 10 Mart 2007
                • 9248

Tartışma adabından bahsetmeyecem çünkü sanal alemde bu adabı aramak boşuna. Halbuki kişilerle yüz yüze geldğimizde görüyorum ki insanların yazıları ile karakterleri uyuşmuyor. Forumlar , herkesin kin kustuğu sanal karakterlere dönüşüyor. Geriye dönük yazılan hiçbir yazıyı okumayacağımm ve okumaya da gerek olduğunu düşünmüyorum. T.Cumhuriyetinde bile adelet tartışılır hale gelmişse bu adaleti forumda simurg da tesis edemez çünkü herkes kendi penceresinden yargılayacaktır beni. Kuzu'yu beğenmeyen okumasın. Kuzunun yazdğı hiçbir işlemi kendimce dikkte almadım ama makro yorumlarını okudum, çünkü farklı bir bakış açısı var ve faydalandığımı düşünüyorum forumdaki diğer üyeler gibi. Yazı yazan herkesin foruma katkısı vardır. Yok illa da ben yazmayacam diyen varsa kuzu dahil, volvo dahil ya modlarım dahil herkes kendisi bilir...Bunu duygusal olarak yazmıyorum samimi olarak yazıyorum, ne zaman keyborsa azcık toparlansa , en büyük zarar sevdiğim insanlardan geliyor...Kimse ,kimseyi savunmaya kalkmasın.Kuzu kendini savunacak biridir, yandaş yorum yazmak saçma... Karşıt görüşü savunan da kendisini savunacak bilgi ve beceriye sahiptir. Bu konuda başka yorum yazmak istemiyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
                https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

buyur....dow da cikti bovespada....

biz bovespa ile hep ayniydik....o 59 000 simdi....biz 49 000

bizi satiyorlar....kaos var diyorum ve oyle....olmazsa boyle satarlarmi....

BUNU SORGULAMIYAYIM MI BEN.....neden demiyeyim mi ben....
                  YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• zoro
                    Seyirci Üye
                    • 09 Ağustos 2011
                    • 65

Atışmalara ya da haklı-haksız degerlendirmelerine girmeye gerek görmeden şunu söylemek istiyorum:
                    Kuzu hocayı severek okuyorum ve benim gibi çok kişi var..
                    Sevmediginiz bir adam çarşıda pazarda karşınıza çıkıp moralinizi bozabilir ama internet aleminde böyle değil..
                    Kuzunun topiğine gelmeyen Kuzunun hiçbir yazısınız görmez..
                    Rahatsızlık duyan okumayabilir..
                    Ayrıca şu konuda da hakkını vermek lazım Kuzu'nun: adam sataşmalara bile eleştiri gözüyle bakıyor, beyin fırtınası gözüyle bakıyor..
                    Saygı duyuyor..
                    Ama ille bam teline basılmak isteniyor sanki Kuzu'nun

Hocanın düşüncelerine katılmayan, karşı tezi olanlar yazarsa ben de şahsen daha fazla faydalanırım zevk alırım ancak tatsız atışmalar sessiz izleyicileri rahatsız ediyor..
                    Sn Kuzu, topiğe sizi okumak için geliyorum.. Vob la ilgilenmiyorum, spotta ise hiç sizin sözünüzle işlem yapmadım ama devam etmemeniz benim için ve benim gibiler için kayıp olur..
                    Böyle işler yüzünden yorgan yakmayacagınızı biliyorum zaten..
                    Saygılar..
                    (Silinen mesajlar var ise onları okumadıgımı belirtmem lazım tabii.. Ama dediğim gibi haklı-haksız degerlendirmesinden uzak bir yaklaşım benimki zaten)

Yorum

• dayan
                      Aktif
                      • 05 Ağustos 2011
                      • 382

Sayın Simurg,
                      Emekleriniz için teşekkür ederiz.
                      Tdk'den alıntıdır.Lütfen ukalalık sayılmasın.
                      "a. (fo'rum) 1. tar. Eski Romalılar zamanında, Roma'da ve diğer şehirlerde kamu işlerini konuşmak için halkın toplandığı alan. 2. Toplu tartışma. 3. Bazı sorunların görüşülerek karara bağlandığı genel toplantı. 4. mec. Tartışma alanı: Basın, uygar ulusların forumudur."

Yorum

• k3r3m
                        Aktif
                        • 31 Temmuz 2011
                        • 665

şu koalisyon ile ne kastettiğinizi biraz daha açabilir misniz?
                        "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

ben uc gun once para kaybettim....canim yandi....heryer sakin....biz apar topar yikiliyoruz....

para kaybediyorsun....canin yaniyor...biz burada celik comak oynamiyoruz ki...

bunun sebebleri vardir....birileri neden bizi boyle satiyor....BUNU SORMUYALIM MI....

ama ben borsada oynamiyorum zaten...gelip sohbet ediyorum diyenle benim durumum ayni olamaz...benim canim yaniyor...

bak guneysu yazdi....o satmadi....dahada zararda...tansiyonum cikti diyor...para bu yaw....

Yorum

• guneysu
                            Rize
                            • 01 Mart 2009
                            • 646

buyur....dow da cikti bovespada....

biz bovespa ile hep ayniydik....o 59 000 simdi....biz 49 000

bizi satiyorlar....kaos var diyorum ve oyle....olmazsa boyle satarlarmi....

BUNU SORGULAMIYAYIM MI BEN.....neden demiyeyim mi ben....
                            Kuzu'm,

Kaosa G. Kurmay Bşk. Tutuklu yargılanması ile başladık..

Bu akşam senas kapandıktan sonra Başbakan açıklama yaptı..

Bence tutuksuz yargılanmalı idi dedi...

bu konuşma, Adalet bakanlığı üzerinde bir etkisi vardır sanırım.. adalet bakanınında hakimler ve savcılar üzerinde bir etkisi olduğunu düşünüyorum..

Böyle bir durumda, piyasalar tekrar toparlanmaz mı...

ne dersun...

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

yani durduk yerde....birsuru insan uzuldu....ne geregi var....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

sevgili guneysu....

insallah duzeltirler....hergun biri tutuklanmazki bi ulkede yaw....bu kaostur...al gene dedim...allah allah yaw....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information