Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ayarlama yapiyor....ayagina dolasmayim diye aldim karimi....ISINI YAPMASINI BEKLIYORUM./....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
skender oyle biyere geldi ve durduki....burada ne short nede long acmak....yigitte hormonal denge bozar.....
ote yandin....kizlar forumunda ise....meshurrrrr yorumcular....7 gun onceki hedef arzin merkezi soylemlerinden birden donemediler henuz....ne desek ki....ne yazsakki dotu kurtaririz modundalar.....
Abi yayla soğuktur şimdi.
Yazın mı çıksak yaylaya ne?
lem 26 araliktan beri dibimdesin....kene gibisin....kan emici durzu....bi nefes almaya indik....ben vob dayim....sen hissede....farkli tabiii....hissede olsam bende inmem....vob farkli....
o graflari yabancilarda izliyor....hepsi birarada ve beles....
İnsanlar parasının, vaktinin ve ilminin zekâtını vermeli...........
Sen bilginin zekâtını verdin..... Vermeye de devam edersin...... Buna şahidim.....
Tabii, kul olmanın verdiği eksiklikler hepimizde var. Eskilerin "enaniyet" dediği şey bazen hepimizi sarıyor....
Hele bilgisayar başında forumlarda......
Halbuki yazacağımızı ...iki düşünüp bir yazsak......
İki kulağımız bir ağzımız olduğu için normal hayatta her aklımıza geleni düşünüp, eleyip söylüyoruz....
Ama bilgisayar başında iki gözümüz olmasına rağmen malesef on parmağımız var...... Beş katı hataya düşebiliyoruz...
Çok değerli paylaşımlarının devamını bekler saygılar sunarım.
talebe AYI k12
bu yaziyi kaptana uygun goruyorum....hakediyor....
sevgili AYU kardesimide....hem iyi bi elestirmen...hemde vicdani olan bi TURK oldugu ucun....tesekkurler ediyorum.
şaka maka 81 flag olmuş..Açıkçası bende ummuyordum bunu..
neyse,
kuzu, aslında öyle güzel bilgiler veriyorsunki.. satır aralarında öyle değerli bilgiler varki..
ve akılda kalacak şekilde öyle bir açıklıyorsunki..
tamamen akıl oyunları ve strateji üzerine..
ama o dilin varya o dilin..
ahh ahh..
Grafik konusuna gelirsek, mümkün olduğunca fırsat buldukça seans sırasında kritik yerlerde yollamaya çalışıyorum..önemli gördüğüm yerleri belirtiyorum..
Bir kısım arkadaşlarımız ise, grafik okumayı öğrenmek yerine sadece yorum görmeyi arzuluyorlar..
Onlara diyeceksinizki rakamlar şunlar.. burada al..orada sat..
Prensiplerim gereği bunu yapmıyorum..
İstiyorumki en azından biraz bu konuya çalışsınlar..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
Sn Kuzu sarışın hakkında bu aralar hiç fikir beyan etmediniz.
Yoksa bu aralar sarışını boşayıp esmere mi takılıyorsunuz
syg
o topigi kilitledim...altini....orada yazdim subata kadar her asagi gelisinde longla diye....
subat sonu mart basi ise....topigi yeniden acacigim....bittabi para kazanmak ucun....
ben cok zor bi isi yapiyorum.....SKENDERIN yillar ustunde insanlara ogrettigi tum soygun araclarina OLUMUNE SALDIRIYOR....ve onlar yalan diyorum....
kan akitiyorum ve kanim akiyor....atimin ustundeyim...elimde ZULFIKAR....furuyorum furuyorum furuyorum.....
o anda.....
KENDI LAFIMI BILE DUYMUYORUM.....
Yorum