kuresel ekonomi ve turkiye....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • repalize
    Aktif
    • 05 Aralık 2011
    • 311

kurunun yanında yaşı da yakan adam...

Yorum

• repalize
      Aktif
      • 05 Aralık 2011
      • 311

Mevlevi, Bektasi ve Softa yemekten sonra ikram edilen bir tepsi baklava icin rüyaya yatarlar. En hayirli düsü gören baklavayi alacak. öneri kabul edilir. Yatar, uyurlar.

Sabah olunca Sofu:

"Ne düs gördünüz anlatin bakalim?" der.

Mevlevi sikkesini basina gecirerek:

"Hayirdir insallah göklere ciktim" der.

Hoca da:

"Ben ise düsümde cennete gittim," der.

Bektasi:

"Erenler, ben de gece birinizin göklere uctugunu, digerinizin de cennette gezdigini görünce,

'Artik bunlar fani dünyaya dönmezler' diyerek kalkip baklavayi temizledim!" der.

Yorum

• BEDESTENLİ
        Aktif
        • 01 Haziran 2008
        • 276

kuzu Nickli Üyeden Alıntı
        USAGLAR.....

KIZMAK YOK.....sevdigim ve deger verdigim....BEDESTENLI bi pasta kodu ve hedefi bendim beni elestirdi.........

BENI ELESTIREN VE BENI UYARAN DOSTLARIMA YAPIYORLAR BUNU....
        kuzu pasta yı seni eleştirmek amaçlı koymadım..

sadece o pastanın ne anlama geldiğini yorumlayasın diye koydum..

pastanın diğer olan kısmını takip ediyorum..

orasını ky ların oldugu kısım olarak yorumluyorum..

büyükler de o kısmı çoğaltıp tersini yapıyorlar...
        Evlat Fazla Bıdı Bıdı yapma

****BABA YORGUN !!!!

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

bu memlekette namussuzlar kadar....namuslularda cesur olmalidir.
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

Bu kadar geyik yeter....

borsaya donelim.....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• repalize
              Aktif
              • 05 Aralık 2011
              • 311

ve kuzu aslına döner... aslında dürüstlük olduğundan birazcık geyik yaptı... mayası düzgün adamın mayasında paylaşmak var..

saygılar / teşekkürler

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

KISA DONEMDE....

NE DEDEIYSEM O......yukari....

turkiyede cari acik yaklasik 79 m,ilyar dolar....

bu acik devletin degil....ozel sektorun.....skenderin yani.....

skenderin dincisi veya layiki.....hepsi skenderdir....tayyip veya kemal veya cemal farketmez....

bunlarin bankalari....sigorta sirketleri.....veya sanayi sirketleri var......

bunnarin yurtdisinda paralari var.....o paralari yurt disi bankalardan yurt icine kendi banka ve sirketlerine faizle verdiler....

7 yil tayyibin acemili veya takiyyesi ile ic piyasayi soydular....

tayyip...

orduyu...ve yargiyi yenince....bu ipnelere....AHANDA UCUN BIRI DIYOR SIMDI.....

YA BUNNAR YENECEK YA TAYYIP.....TAYYIBIMINN SANSI SIFIR,,,,,,BU IPNELER YENECEK.....

ZAMANLAMA......para ise burda....kim takar tayyibi....kim takar onu yenecek ipneleri.....

Yorum

• k3r3m
                  Aktif
                  • 31 Temmuz 2011
                  • 665

peki bayram değil seyran değil
                  japonya neden bu kadar düştü?
                  "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

inanma.....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

iyi geceler ....TURKUN FURUSDKAN EVLATLARI......yazilarimi sildirmeyin....izleyin.....bizde onlar kadar saldirganiz.....bize furuna....OLUMUNE FURURUZ.....

Yorum

• liono
                        Tecrübeli
                        • 17 Ağustos 2011
                        • 420

Evet ya noldu bize ne güzel geçinip gidiyorduk neyi bölüşemedikde bu duruma düşdük. Hepimiz türkün furuşkan evlatları değil miyiz. İnanın yazılanları görünce üzüldüm hepimiz adına. Umarım herşey unutulurda eski bin atlı günlerdeki gibi şen oluruz. Saygılar.

Yorum

• repalize
                          Aktif
                          • 05 Aralık 2011
                          • 311

Sn Sadrazam,

O öyle dedi bu böyle dedi... en sonunda iş rayından çıktı ...

forumda çoğu kimse birbirini burada yazdıkalrının dışında tanımıyor.. ancak faydası dokunan insanlar var birbirlerine..

bunlara şakşakçılar demek ne kadar doğru !!

taraf olmak konusunda istediğiniz kadar taraf yada sizin tabirinizle şakşakçı olabilirsiniz bu sizin elinizde..

küfür kötü söz doğru olduğunu söyleyen kim..

kuzu öfkesini boşalttı ... kopyalayıp yapıştırdığı kaynak gösterdiği yerdeki yazılar hoş mu ? size söylense hoşunuza gidermi.. benim hoşuma gitmezdi bana yapılsa belki bende öfkelenirdim..

burada amaç karşılıklı küfretmek olmamalı zira forumun amacı bu değil..

İnsanları kaybetmekten kolay bir şey yok... iki satır dan etkilenip yazmıyorum dese 3 kişi 5 kişi bu başka insnalarıda harekete geçirir kimse yazmaz paylaşmaz piyasanın nabzı tutulmaz.. o zaman kapğitalizmin istediği şey olur.. biribirindne bi haber yatırımcı için parçalanmış lokmalar..

burada sadece şunu belirtmek isterim ki;

Sn Kuzu sabit ve açık yüreklilikle bir çizgiye sahip bildiğini olduğu gibi söylüyor.

benim hoşuma giden tarafı bu hoşuma gitmeyen tarafı ise ciddiye almaması gereken insanlara yada tavırlara muhatap olup cevap vermesidir..Kötü söz sahibinindir..

Sn Sadrazam

bana göre sizin yanlışınız ise insanların efendiğiniden dolayı susmasını şakşakcılık olarak nitelemektir... belkide efendiğininden sustular bir zaman kuzu da sustu şimdi de birileri susuyor sn kuzu şimdi kusstu sıra sizde şimdi de siz kusuyorsunuz.. edep se evet edep yahu.. aralarda hesaplaşmaların yeri burası değil ama çamur atmak ta edebe tabidir herkese eşit mesafede olduğumu daha öncede yazmıştım... yine yazıyororum herkese eşit mesafedeyim..

ancak bir taraf olmak gerekse
                          dost meclsiinde yazılanları okuyunca bende tarafım tarafa at koymak gerekse kuzu tarafı ...

topiği'ni açmış adam( kuzu) bir şeyler paylaşıyor bu neden bu kadar skınıtı veriyor buna anlam veremiyorum... istenmeyen adam mı ilan edelim.. insan mı kayıp edelim

inanın insna kaybetmekten kolay birşey yok...sadece bir kaç aydan bu yana bu piyasayla ilgileniyorum bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum..

Bu öğretilerde kuzu nun tespitleri benim için önemli...

Onada saldırılar oluyor..

Benim felsefem şudur ;

Bir harf öğretenin kırk yıl kölesi ol

Şakşakcı diyorsan o senin tabirin... Herkes yakışanı yapıyor.

Saygılar

Yorum

• sadrazam
                            optimist
                            • 21 Mayıs 2010
                            • 228

repalize Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Sn Sadrazam,

O öyle dedi bu böyle dedi... en sonunda iş rayından çıktı ...

forumda çoğu kimse birbirini burada yazdıkalrının dışında tanımıyor.. ancak faydası dokunan insanlar var birbirlerine..

bunlara şakşakçılar demek ne kadar doğru !!

taraf olmak konusunda istediğiniz kadar taraf yada sizin tabirinizle şakşakçı olabilirsiniz bu sizin elinizde..

küfür kötü söz doğru olduğunu söyleyen kim..

kuzu öfkesini boşalttı ... kopyalayıp yapıştırdığı kaynak gösterdiği yerdeki yazılar hoş mu ? size söylense hoşunuza gidermi.. benim hoşuma gitmezdi bana yapılsa belki bende öfkelenirdim..

burada amaç karşılıklı küfretmek olmamalı zira forumun amacı bu değil..

İnsanları kaybetmekten kolay bir şey yok... iki satır dan etkilenip yazmıyorum dese 3 kişi 5 kişi bu başka insnalarıda harekete geçirir kimse yazmaz paylaşmaz piyasanın nabzı tutulmaz.. o zaman kapğitalizmin istediği şey olur.. biribirindne bi haber yatırımcı için parçalanmış lokmalar..

burada sadece şunu belirtmek isterim ki;

Sn Kuzu sabit ve açık yüreklilikle bir çizgiye sahip bildiğini olduğu gibi söylüyor.

benim hoşuma giden tarafı bu hoşuma gitmeyen tarafı ise ciddiye almaması gereken insanlara yada tavırlara muhatap olup cevap vermesidir..Kötü söz sahibinindir..

Sn Sadrazam

bana göre sizin yanlışınız ise insanların efendiğiniden dolayı susmasını şakşakcılık olarak nitelemektir... belkide efendiğininden sustular bir zaman kuzu da sustu şimdi de birileri susuyor sn kuzu şimdi kusstu sıra sizde şimdi de siz kusuyorsunuz.. edep se evet edep yahu.. aralarda hesaplaşmaların yeri burası değil ama çamur atmak ta edebe tabidir herkese eşit mesafede olduğumu daha öncede yazmıştım... yine yazıyororum herkese eşit mesafedeyim..

ancak bir taraf olmak gerekse
                            dost meclsiinde yazılanları okuyunca bende tarafım tarafa at koymak gerekse kuzu tarafı ...

topiği'ni açmış adam( kuzu) bir şeyler paylaşıyor bu neden bu kadar skınıtı veriyor buna anlam veremiyorum... istenmeyen adam mı ilan edelim.. insan mı kayıp edelim

inanın insna kaybetmekten kolay birşey yok...sadece bir kaç aydan bu yana bu piyasayla ilgileniyorum bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum..

Bu öğretilerde kuzu nun tespitleri benim için önemli...

Onada saldırılar oluyor..

Benim felsefem şudur ;

Bir harf öğretenin kırk yıl kölesi ol

Şakşakcı diyorsan o senin tabirin... Herkes yakışanı yapıyor.

Saygılar
                            bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olanlara cevap yazmak adetim değildir ancak son kez size cevap vereceğim arkadaşım. dön geriye oku, fi tarihinden bu güne bu sabah hariç, ne kuzu ne de şakşakcılarına tek küfür etmişsem bugün yazmayı bırakırım.

öyle kuzu gibi hergün bırakıyorum demem ben. sözüm ağzımdan çıkar.
                            -Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...

Yorum

• repalize
                              Aktif
                              • 05 Aralık 2011
                              • 311

Sn Sadrazam

sizi itham eden tek kelime varmı ? yazdıklarım içerisinde

ben sulh den bahsediyorum insan kaybetmemekten bahsediyorum sizde yazmayı bırakırım diyorsunuz..

İnsanlar konuşa konuşa anlşamalı..

benim bilgi sahibi olmadığımı fikir sahibi olmadığımı yazmanızın adetiniz olmadığındna bahsetmişsiniz.

eyvallah zaman ayırıp kale alıp yazdığınız için

Orta nokta da barış ve huzur istiyorum..

saygılar

Yorum

• simurg
                                Administrator
                                • 10 Mart 2007
                                • 9248

Artık topikler arası kavga vs. kapansın. Yönetici arkadaşlarım , forumda hakaret ve sataşma içeren tüm yazıları silebilir. Kuzu yu okumayan girmesin topiğine kardeşim... Hakeza buradakiler de diğer topiğe girmesin okumak zorunda değilsiniz bir birinizi. Eğer hakaretle işi çözecekseniz vuruşarak çözecekseniz özelden yazışsın forumun huzurunu bozmasın kimse.
                                https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

Working...
                                X

Debug Information