kuresel ekonomi ve turkiye....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

dayan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Skender çöküşe ahaliyi o kadar inandırmış ki artık yükselecek diyenler tepki çeker oldu.

Diğer köydede aynı durum var.
    70 binlerdeki en azgın boğalar bile aman ha senede elinizi sürmeyin cıss olursunuz diyor.
    Eee o zaman skenderin önünde pek engel kalmamış gibi.

iste budur yorum....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

sevgili marmarali....

ceddimiz cok zekiydi....accaip guzel sozler soylemislerdir hep....

ne demisler....

kotu gunumde yanimda olmuyanin iyi gunumde arkamda olmasi....ve bunu ihmal...insani ipnelige gotururki....caresiz derttir....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• zamanlama
        Speedy Trader
        • 24 Mayıs 2007
        • 109

bunu yazdığında borsaya anlamsız anlamsız habire basıyolardı..bizde dedik zararın neresinden dönersen kardır..verdik malları dipten..şimdi gözleri açtık çıkışı seyrediyoruz...

diyelim shortu actik...kaos surdu...borsalar kapatildi....shortu nerede kapiyacan...borsa yok ki...bakiniz arjantin....gitti paranin tumu....

turkiye artik guvenilir bi ulke degil....PARA DURMAZ ORADA...KACAR...

BEN ONU YAPIYORUM...parami transfer ediyorum....dow da oynarim....

Yorum

• guneysu
          Rize
          • 01 Mart 2009
          • 646

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          yaw ben dun mala girdim 60 500 den...sizde bugun girseydiniz...61 150 ye indi...600 puan yani...

dikkat ederseniz guneysuya hitaben yazdim...

cunki ozeline yazmistim cevap vermedi....bende buraya yazdim ki gorsun donsun bana....

kendiside yazdi...cezaliymis....kuzu hakli dedigi ucun koteste yatmis usag....git dinlen demisler....ha ha ha
          yok, cezalıydım derken kendime ceza verdirdim mecburiyetten..

burada 10 yıllık dostumla ( VOLVO ), yazışmalardan dolayı bir birimize kırıldık ve yazışmalar sonucu benim tansiyon yine yükseldi..

akşam engin aradı, hastanedeydim, biraz daha buradayım dedim, eve dönünce yazılanları okursam gene kalbim kırılacak.. giremezsem okuyamam en azından.. gece yine tansiyonla uğraşmak istemedim..

enginde sağolsun, beni sevdiğinden uzaklaştırma verdi.. sağlığım için..

iyide oldu...
          !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• kenanji
            Katılımcı
            • 30 Haziran 2009
            • 136

twitterda takip edilen tv de canlı yayınlarda konusan binlerce ky takipcisi olan yorumcular önce 46.000 lerı sonra 40.000 leri isaret etmislerdi. bu senaryonunda ancak 54.500 gecilirse bozulacağını belirtmislerdi. hatta sorulan sorular üzerine mal alma şartlarının sadece 59xxx ların gecilmesinide söylediler idi.

bu bilgiler esliğinde orta vadede 59xxx ler görülebilir mickey acaba.

Yorum

• k3r3m
              Aktif
              • 31 Temmuz 2011
              • 665

yarın için, kademelere bakarsak...
              62,700 civarı çok fazla yığılma var... ve longlar aktifler shortlara göre fazla...
              doğru mu düşünüyorum bilmiyorum ama.. orayı hemen geçmez
              aşağıda da 61,700 civarı bir yığılma var...
              yarın üst gruba da oynayacak gibime geliyor... alt grup cepte zaten..

eğer, mc saatine 61,700 gibi girerse, o zaman hedef daha yukarı olabilir diye fantazi roman yazıyorum...
              eğer yukardan açarsa... veya yatay açıp hızlıca yukarı gidip aşağı gelirse kısa süreliğine shortlamayı düşünüyorum
              "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

evettt....

yedigim kazigi cikardim mi yapacagim onu....dun mala girdim,,,GIRDIGIMI DUN YAZDIM....BUGUN TEKRAR DUNKI SEVIYELERE INDI...ISTIYORSAN SENDE ALIRDIN ZAMANLAMA....

neden almadin....

yarin ne olacagini biliyormusun....

madem benden etkilendin...dun ve bugun neden almadin...ben dun mala girecegimi yazdim....

Yorum

• hakanbakan
                  Katılımcı
                  • 18 Ağustos 2011
                  • 155

bu arada yiğit bulut ta başbakanlıkta ekonomiden ve özelleştirmeden sorumlu başdanışman olmuş
                  vatana millete hayırlı ola..

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

guneysu....

bi sey dudum politik gene....ozeline attim...bi incele gorusunu yaz...ozelime yaz lutfen...volvoyu takma...ben aranizi bulurum....biraz daha yukleneyim sonra emme....o beni sever bakma sen...oprtam politik gergin...herkes gergin....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

kenanji Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      twitterda takip edilen tv de canlı yayınlarda konusan binlerce ky takipcisi olan yorumcular önce 46.000 lerı sonra 40.000 leri isaret etmislerdi. bu senaryonunda ancak 54.500 gecilirse bozulacağını belirtmislerdi. hatta sorulan sorular üzerine mal alma şartlarının sadece 59xxx ların gecilmesinide söylediler idi.

bu bilgiler esliğinde orta vadede 59xxx ler görülebilir mickey acaba.

kenan....muthissin....bende oyle dusunuyorum....su tutuklamalar bi dursa....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

teknik olarak...kuteronun verdigi rakkamlarin ustundeyiz....eyi simdilik....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

poritino....

su volvoyu yumusatin...kuvette masaj mi yaparsiniz....ben ona iraki mi ismarliyayim...neyse...aranizda dost meclisinde bi ceza kesin....manif hakem ossun emme...

guneysuyu affetsin....adam bu gunlerde bana cok lazim....barismiyorsa...kavgayi bi ay ertyelesin....su badireden bi cikalim...onu buldojer gibi ezmezsem serefsizim....ha ha ha

Yorum

• liono
                            Tecrübeli
                            • 17 Ağustos 2011
                            • 420

Ne GUZUyla Yapabiliyoz nede GUZUSUZ ...

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

NE OLDU.....SON 12 GUN....

1....GUZU 26 ARALIKTA....MAKRO BI ANALIZ YAYINLADI....dediki 2012 de herkes borsa dusecek diyor emme BORSALAR CIKACAK BANA GORE....ve long oldu....nerede dow da ve bizde....ve altinda.....

ne oldu....dow cikti...vob cikti....altin cikti....GUZU DEDIKI BU ILK DALGA CIKIS....duzeltmesi gelir...ucundede kari aldi.....PARA CEBTE...KAR CEBTE....VE BIZDE SHORT OLDU...1100 PUANDA SHORTTAN ALDI....

2....DUZELTME GELDI....yuzde 50 fiboda...guzu long oldu....hedef feyza diyordu....

ne oldu....dow cikti....dax cikti....emme biz bi turlu cikmadik....birileri biseyi biliyordu....ve biz bilmiyorduk...BIRILERI SATIYORDU....

ve bizde bildik...TURKIYE CUMHURIYETI GENEL KURMAY BASKANI....teror orgutu kurmus...yonetmis ...ve tutuklanmis....ve borsa haberle yikildi....biz ne yaptik...ANINDA SATTIK....

cunki.....haber korkunctu....kim durur borsada para bu....kaos bu....nitekim borsa gocmeye devam etti....merkez dolar satmaya devam etti....

VE BASBAKANIMIZ CIKTI AKSAM SAATLERINDE DEDIKI....ben ve partim tutuksuz yargilanmadan yanayiz....

bu....isi degistirdi....

ben tum gece bunun yabancilarda yankilarina baktim....durumu kavradim ve hizla....sattigimiz yerin cok daha altinda bi yerden MALA HEMEN GIRDIM....gece buraya....GUNEYSU...YARIN YANINA GELIYORUM DEDIM...ki o malda kalmisti....ozel mesaj iceriyi yazilmaz...adi ustunde ozel mesaj....ama beni sakinlestirdi...

YANI 26 ARALIKTAKI YAYINLADIGIM 2012 YILI MAKRO ANALIZIME GERI DONDUM....

2 GUN ICINDE....

FINANSAL PIYASALAR DEGISKENDIR....AN AN DEGISEBILMELISIN....TEKNIK ANALIZ CALISMAZ...haberler kaos sa....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

SONRA BIRDEN VE ANIDEN GUZU DUSMANLARI TOPIGE USUSTU.....

son 12 gunde yazdigim karlar unutuldu....son aldigim kari geri vermistim....amanda aman....yamanda yaman....hicbirinin adi hicbir yazimin altinda yok...nereden nasil geliyorlar...hepside yorumcu....

ha ha ha.....

lem durzuler....sizin ogrendiginiz kadar benim sictiklarim var.....ETTIGIM KARLARDA NEREDEYDINIZ....

SU ANDA....O VERDIGIMDEN FAZLASIYLA YENIDEN KARDAYIM....ILK KARLAR DOW...VOB....ALTIN cebimde....hepsi 12 gunde oluyor....

sanki zarardayim batmisim....bu durzuler aglamaya ve beni gommeye gelmisler.....ha ha ha

Yorum

Working...
                                X

Debug Information