vakıfyt tavan oldu ,hayırlı olsun...
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
-
bende 1,05 aldım dün. 1,03 stop tu. aynı zamanda son destek atma yeri diyebiliriz. 1,03 verse 2 katına çıkarırdım malı. sağlık olsun. senet çok neşemiz bozulmasın.DoppelAgent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGercekten tebrikler. Dün inatla 1,03 bekledim ama alamadim. Kendime kizmayayim da kime kizayim. k24"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
valla inatla bekleyince ben kolay vedalaşamıyorum senetle...EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende 1,05 aldım dün. 1,03 stop tu. aynı zamanda son destek atma yeri diyebiliriz. 1,03 verse 2 katına çıkarırdım malı. sağlık olsun. senet çok neşemiz bozulmasın.
yine inadım tuttu bunda... hayırlısı bakalım...
Yorum
-
hocam hakkınızı helal edin sayanizde aylar sonra bi tavan gördüm Allah ne muradınız varsa versinsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervakıfyt tavan oldu ,hayırlı olsun...
Yorum
-
selamlar hayırlı tradeler...
Şirket haberleri ve tavsiyeleri
Şirket Haberleri 8.3.2012 - 09:41
Anadolu Hayat 2011 yılı karından hisse başına brüt 13.33 kuruş temettü dağıtacak. Anadolu Hayat toplam 40mn TL temettü dağıtımını genel kurula teklif edecek. Bu açıklamayla şirketin temettü verimi %3.48, temettü dağıtım oranı ise %61.8 olmuş olacak. Temettü dağıtım tarihi genel kurulda belirlenecek
A101’in satışının tamamlanmak üzere olduğu iddia ediliyor. Foreks’in haberine göre A101 bir girişim sermayesi şirketine 800mn ile 1 milyar ABD doları değer üzerinden satılmak üzere. Hatırlanacağı üzere Bank Asya’nın şirkette %21.84 hissesi bulunmakta. Her ne kadar Bank Asya’nın şirketteki payını satıp satmayacağı, satarsa ne kadar bir kısmını satacağı belli olmasa da, haber Bank Asya hissesine ilgiyi artıracaktır.
BİM Fas’taki %100 bağlı ortaklığı BIM Stores SARL Şirketi'nin sermayesinin 100 milyon Fas Dirhem'i (yaklaşık 31.6 milyon TL) artırılarak 250 milyon Dirhem’e çıkarılacağını açıkladı. BİM 3Ç 2011 sonunda bilançosunda yaklaşık 240 milyon net nakit pozisyonu taşıyordu bu sebepten sermaye artışının mali tablolara önemli bir yükü olmayacaktır.
Doğuş Otomotiv 2011 yılı finansal sonuçlarını bu akşam açıklayacak. HSBC Doğuş Otomotiv’in 4Ç’de 36m TL net kar ve 51m TL FAVÖK elde etmesini beklemektedir. Piyasa (CNBC ve Bloomberg) tahminleri ise net kar için 31-33m TL FAVÖK için de 49-58m TL aralığındadır.
Erdemir 2011 kârından hisse başına brüt 0.139535 TL temettü dağıtımı teklif edecek. Erdemir 2011 yılı net karından hisse başına brüt 0.139535 TL, net 0.118605 TL temettü dağıtımını genel kurul onayına sunacağını açıkladı. 2011 net dağıtılabilir dönem karı üzerinden %30.83 oranında 300 milyon TL’ye (%3.5 temettü verimi) karşılık gelen nakit temettü ayrılmasının kararlaştırıldığı belirtildi. Açıklamaya göre, 30 Mart'ta yapılacak genel kurulda alınacak kararı takiben 31 Mayıs 2012'ye kadar temettü dağıtımına başlanmasına karar verildi.
İş GMYO hisse başına 5 kuruş temettü ödeme kararını Olağan Genel Kurul'a sunacak. Bu miktar %4.2 temettü verimliliğine ve %45 temettü ödeme oranına işaret ediyor. Kurulun ödemeyi onaylaması durumunda ödeme 29 Mart'ta başlayacak. Bu açıklamaya ek olarak, İş GMYO Genel Müdürü ve YKB yaptıkları açıklamada ABD ev Avrupa'da gayrimenkul fiyatlarının çok ciddi düşüşler yaşamış olması sebebiyle buradaki varlıkların cazip göründüğünü ve 500 milyon dolara kadar bir bütçe ile bu bölgelerden alım yapabileceklerini bildirdi.
Tüpraş 4Ç sonuçlarını bugün açıklayacak. Şirketin Şubat ayı ortasında yaptığı vergi bilançosu açıklamasının ardından UFRS sonuçlarında da mevsim ortalamalarının üzerinde rafineri marjı sayesinde güçlü sonuçlar açıklamasını bekliyoruz. Şirketin net kar rakamının 359 milyon TL (piyasa beklentisi 327 milyon TL) ve FVAÖK rakamının ise 591 milyon TL (piyasa beklentisi 507 milyon TL) olmasını bekliyoruz. Temettü miktarı konusunda beklentimiz ise hisse başına brüt 4.0TL seviyesinde bulunuyor.
Fitch Turkcell’in Bulgar telekom şirketi Vivacom'u alması durumunda kredi notunun baskı altında kalabileceğini söyledi. Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Turkcell'in Bulgar telekom şirketi Vivacom'un %94'ünü alması halinde kredi notu profilinin baskı altında kalacağını açıkladı. Turkcell'i durağan görünüm ve BBB- ile notlayan Fitch tarafından yapılan açıklamada, Vivacom'un piyasa değerinin 1 ile 1.4 milyar dolar arasında veya rekabetçi teklifler sonrasında daha yüksek bir tutarda olabileceğibelirtildi.
HSBC’nin son araştırma notlarında verdiği tavsiye ve hedef fiyatlar şu şekildedir:
[ANHYT.IS; Mevcut Fiyat: 3.72 TL, Hedef Fiyat: 4.55 TL, Endeksin Üzerinde Getiri]
[ASYAB.IS; Mevcut Fiyat: 1.80 TL, Hedef Fiyat: 1.90 TL, Endekse Paralel Getiri]
[BIMAS.IS; Mevcut Fiyat: 60.25 TL, Hedef Fiyat: 64.00 TL, Endeksin Üzerinde Getiri]
[DOAS.IS; Mevcut Fiyat: 4.14 TL, Hedef Fiyat: 4.50 TL, Endeksin Üzerinde Getiri]
[EREGL.IS; Mevcut Fiyat: 3.97 TL, Hedef Fiyat: 4.40 TL, Endekse Paralel Getiri]
[ISGYO.IS; Mevcut Fiyat: 1.20 TL, Hedef Fiyat: 1.75 TL, Endeksin Üzerinde Getiri]
[TCELL.IS; Mevcut Fiyat: 9.18 TL, Hedef Fiyat: 8.80 TL, Endekse Paralel Getiri]
[TUPRS.IS; Mevcut Fiyat: 44.00 TL, Hedef Fiyat: 48.50 TL, Endeksin Üzerinde Getiri]" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
Detay
KAP : VAKIF MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIGI A.S. / VKFYT [] GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILMASINA ILISKIN YONETIM KURULU KARARI 07.03.2012 17:43:37GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILMASINA ILISKIN YONETIM KURULU KARARI--------------------------------------------------------------------------------------------- ORTAKLIGIN ADRESI : EBULULA MARDIN CADDESI PARK MAYA SITESI F 2 / A BLOK LEVENT / ISTANBUL TELEFON VE FAKS NO. : TELEFON NO : 0212- 352 35 60 / 8 HAT FAX NO : 0212- 352 35 59 ORTAKLIGIN YATIRIMCI/PAY SAHIPLERI ILE ILISKILER BIRIMININ TELEFON VE FAKS NO.SU : TELEFON NO : 0212- 352 35 66 FAX NO : 0212- 352 35 59 YAPILAN ACIKLAMA GUNCELLEME MI? : HAYIR YAPILAN ACIKLAMA DUZELTME MI? : HAYIR YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS BIR ACIKLAMA MI? : HAYIR KONUYA ILISKIN DAHA ONCE YAPILAN OZEL DURUM ACIKLAMASININ TARIHI : - OZET BILGI : GENEL KURUL TARIHI --------------------------------------------------------------------------------------------- YONETIM KURULU KARAR TARIHI : 07.03.2012 GENEL KURUL TOPLANTI TURU : OLAGAN OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI ISE AIT OLDUGU HESAP DONEMI : 2,011 TARIHI : 28.03.2012 SAATI : 10:30 ADRESI : EBULULA MARDIN CAD. NO:18 (PARK MAYA SITESI F2/A BLOK, ORKIDE SOKAK) AKATLAR/BESIKTAS / ISTANBUL ---------------------------------------------------------------------------------------------SIRKETIMIZIN 2011 YILINA ILISKIN OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI 28 MART 2012 CARSAMBA GUNU SAAT 10:30`DA, EBULULA MARDIN CAD. NO:18 (PARK MAYA SITESI F2/A BLOK, ORKIDE SOKAK) AKATLAR/BESIKTAS / ISTANBUL ADRESINDE ASAGIDA YER ALAN GUNDEMLE YAPILACAKTIR. 1.ACILIS VE BASKANLIK DIVANI`NIN SECIMI,2.OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAGININ IMZALANMASI KONUSUNDA BASKANLIK DIVANINA YETKI VERILMESI,3.2011 YILI YONETIM KURULU FAALIYET RAPORU VE DENETCI RAPORLARININ OKUNMASI, MUZAKERESI VE ONAYLANMASI,4.2011 YILI BILANCO VE KAR/ZARAR HESAPLARININ OKUNMASI, MUZAKERESI VE ONAYLANMASI,5.BAGIMSIZ DENETCI RAPORUNUN OKUNMASI, MUZAKERESI VE ONAYLANMASI,6.YONETIM KURULU UYELIGINE YIL ICINDE YAPILAN ATAMALARIN ONAYLANMASI,7.2011 YILI FAALIYETLERI ILE ILGILI OLARAK YONETIM KURULU UYELERI VE DENETCILERIN AYRI AYRI IBRA EDILMESI,8.2011 YILI DONEM KARININ DAGITIMI ILE ILGILI YONETIM KURULU TEKLIFININ GORUSULEREK KABULU VEYA REDDI,9.KURUMSAL YONETIM ILKELERI GEREGI, SIRKETIN 2012 VE IZLEYEN YILLARA ILISKIN KAR DAGITIM POLITIKASININ GENEL KURUL`UN BILGISINE SUNULMASI,10.SERMAYE PIYASASI KURULU VE T.C. GUMRUK VE TICARET BAKANLIGI IC TICARET GENEL MUDURLUGU`NDEN GEREKLI IZINLERIN ALINMIS OLMASI HALINDE;I.(A) TIPI OLAN YATIRIM ORTAKLIGIMIZIN (B) TIPINE DONUSTURULMESI / MADDE 2II.SPK, SERI VI, NO: 30 SAYILI TEBLIG GEREGI YAPILAN DUZENLEMELER / MADDE 3,5,6,9,10,12,13,14,15,17,24,26,28,34,35,38III.KAY ITLI SERMAYE TAVANI OLAN 50.000.000.-TL`NIN 5 YIL ICIN UZATILMASI VE SIRKET ODENMIS SERMAYESI`NIN 7.500.000.- TL`DEN 15.000.000.- TL`YE CIKARILMASI / MADDE 11IV.SPK, SERI IV, NO: 56- 57 SAYILI TEBLIGLERI GEREGI YAPILAN DUZENLEMELER / MADDE 16,18,19,21,22,25,29,31,43 MADDELERINDEKI DEGISIKLIK SEBEBIYLE SIRKET ESAS SOZLESME TADIL METNININ ESKI VE YENI SEKILLERININ OKUNUP, GORUSULEREK YENI SEKLININ ONAYLANMASI,11.SIRKET DENETIM KOMITESI ONERISI ILE YONETIM KURULU TARAFINDAN SECILEN BAGIMSIZ DENETIM FIRMASININ ONAYLANMASI,12.KURUMSAL YONETIM ILKELERI GEREGI, BILGILENDIRME POLITIKASININ GENEL KURUL`UN BILGISINE SUNULMASI, 13.KURUMSAL YONETIM ILKELERI GEREGI, YONETIM KURULU UYELERININ VE UST DUZEY YONETICILERIN UCRETLENDIRME ESASLARINA ILISKIN UCRET POLITIKASI HAKKINDA GENEL KURUL`A BILGI VERILMESI,14.YIL ICINDE YAPILAN BAGISLARIN GENEL KURUL`UN BILGISINE SUNULMASI,15.YONETIM KURULU UYELERI, BAGIMSIZ YONETIM KURULU UYELERI VE DENETCI SECIMI,16.YONETIM KURULU UYELERI, BAGIMSIZ YONETIM KURULU UYELERI VE DENETCILERIN AYLIK UCRETLERININ TESPITI,17.DILEK VE TEMENNILER,---------------------------------------------------------------------------------------------HISSELERI MERKEZI KAYIT KURULUSU (MKK) DUZENLEMELERI CERCEVESINDE KAYDILESTIRILMIS OLAN ORTAKLARIMIZ, TOPLANTI GUNUNDEN EN GEC BIR HAFTA ONCESINDEN KENDILERINI MKK DUZENLEMELERINE GORE GENEL KURUL BLOKAJ LISTESI`NE KAYIT ETTIREREK MKK TARAFINDAN DUZENLENMIS YATIRIMCI GENEL KURUL BLOKAJ FORMUNU SIRKETIMIZE IBRAZ EDEREK, SIRKETIMIZDEN ALACAKLARI GIRIS KARTLARI ILE GENEL KURUL TOPLANTISINA KATILABILECEKLERDIR. HISSELERINI HENUZ KAYDILESTIRMEYEN ORTAKLARIMIZ ISE SERMAYE PIYASASI KANUNU`NUN GECICI 6`NCI MADDESI UYARINCA HISSE SENETLERINI KAYDILESTIRMEDIKLERI SURECE GENEL KURULLARA KATILMALARI MUMKUN OLMAYIP, UYGULAMAYA ILISKIN SORUMLULUK IHRACCI SIRKETLERE AITTIR. GENEL KURULA KATLIM BASVURUSU, HISSE SENETLERININ KAYDILESTIRILMESINI TAKIBEN MERKEZI KAYDI SISTEM (MKS) GENEL KURUL UYGULAMALARI KULLANILARAK YAPILABILECEKTIR.25/02/2011 TARIHLI RESMI GAZETE`DE YAYINLANARAK YURURLUGE GIREN 6111 SAYILI KANUN`UN 157. MADDESI ILE DEGISTIRILEN S.P.K.`NUN GECICI 6. MADDESI GEREGINCE; HISSE SENETLERINI FIZIKI OLARAK KENDISINDE SAKLAYAN HISSEDARLARIMIZIN 31.12.2012 TARIHINE KADAR KAYDILESTIRILMEYEN TUM HISSE SENETLERI, BU TARIHTE KANUNEN SIRKETIMIZE INTIKAL EDECEK VE PAY SAHIPLERININ SOZ KONUSU HISSE SENETLERI UZERINDEKI TUM HAKLARI DA ANILAN TARIHTE KENDILIGINDEN SONA ERMIS SAYILACAKTIR. BU DOGRULTUDA, HENUZ HISSELERINI KAYDILESTIRMEMIS OLAN PAY SAHIPLERIMIZIN HAKLARININ KAYBOLMAMASI ICIN, EN KISA SUREDE HISSELERINI MERKEZI KAYIT KURULUSU A.S. NEZDINDE KAYDILESTIRMELERI GEREKMEKTEDIR.TOPLANTIYA BIZZAT ISTIRAK EDEMEYECEK PAY SAHIPLERININ OY HAKLARINI VEKIL ARACILIGIYLA KULLANABILMELERI ICIN VEKALETNAMELERINI, ASAGIDA BELIRTILEN VEYA SIRKET MERKEZI YA DA WWW.VAKIFYATIRIMORTAKLIGI.COM.TR ADRESINDEKI SIRKET INTERNET SITESINDEN TEMIN EDEBILECEKLERI VEKALETNAME ORNEGINE GORE DUZENLEMELERI VE SERMAYE PIYASASI KURULU`NUN SERI: IV, NO:8 TEBLIGINDE ONGORULEN DIGER HUSUSLARI YERINE GETIREREK, IMZASI NOTERCE ONAYLANMIS VEKALETNAMELERINI VEYA NOTERCE ONAYLI IMZA SIRKULERINI EKLEDIKLERI KENDI IMZASINI TASIYAN VEKALETNAMELERINI SIRKET MERKEZIMIZE IBRAZ ETMELERI GEREKMEKTEDIR. AKSI HALDE VEKALETNAMELER GECERSIZ SAYILACAKTIR.2011 FAALIYET YILINA AIT YONETIM VE DENETIM KURULU RAPORLARI, BAGIMSIZ DIS DENETLEME KURULUSU RAPORLARI, BILANMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
-
15 de yazdık onu sorun yok şimdilik ama stopu 14,70tekdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterefekent hocam tspor stoploss kaç.. verdikçe veriyorlar..."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
biraz kıpa aldım
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Unutmadan yazayim, aramizda bayanlar da vardir. KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
Ben lottoyu oğlum doğduğunda tutturmuşum. İyiki doğdun oğlum.
Yorum
Yorum