EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
bi 3900 denemen lazim..ARTIK'ÇI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTTRAK 3800 ustu guzelsinOnlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum
-
grafikler benzer değil. ama skplc grafiği güzel.duranduran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersplc yataş gibi yükselişe gectimi sayın efekent"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
İşte TL'nin yeni simgesi

Türk lirasının itibarını perçinlemek ve bilinirliğinin artırılması amacıyla açılan simge yarışmasının sonuçları açıklandı
1.3.2012 - 11:26
Eylül ayında açılan yarışmaya katılan 8,302 tasarımdan yedi tanesi finale kalırken, birinciliği Tülay Lale'nin çalışması aldı.
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
TL'nin yeni simges belli olmus..Hayirli ugurlu lsun memlekete insallah..Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum
-
Cubugunu cekmis yukariya..Sanirim gozu 10'larin ustunde...ARTIK'ÇI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTAVHL 910 lari kiarsa ve tutunursa yeni trend baslatacak..Gucu de var ama bakalim..Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum
-
Tnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİşte TL'nin yeni simgesi

[/I]
ÜSTTTEDE YARIM AY YAPSAN
AL SANA EURO k24k24
BUNU YAPANIN DA KABUL EDENİN DE.......

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Daha farklı yakışıklı bişey olurmuydu bilmiyom emme bunada alışırmıyız onuda bilmiyom...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜSTTTEDE YARIM AY YAPSAN
AL SANA EURO k24k24
BUNU YAPANIN DA KABUL EDENİN DE.......

" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
şimdi bende pala grafiği varda onun için sordum bakalım dogrumu çalışıyor 1 saat önce splc ve tspor aynı formasyona girdi inçeliyorumEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergrafikler benzer değil. ama skplc grafiği güzel.
Yorum
-
Tnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİşte TL'nin yeni simgesi

Türk lirasının itibarını perçinlemek ve bilinirliğinin artırılması amacıyla açılan simge yarışmasının sonuçları açıklandı
1.3.2012 - 11:26
Eylül ayında açılan yarışmaya katılan 8,302 tasarımdan yedi tanesi finale kalırken, birinciliği Tülay Lale'nin çalışması aldı.
TL..... Tülay Lale.....
Akıllı kız...... adını simge yaptı.....Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
Yorum