Hayırlı Olsun Radyolog Hocam
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
tamam senin için el atcamSÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGardaş sen bi el atta olsun bari
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
keten abi haimle 1660 ı çizecekmiş şimdi nefesler tutulduBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
SIRKETIMIZIN YONETIM KURULU UYELERINDEN METIN Y.KECELI, FAHRETTIN CUROGLU VE ERDOGAN TOPRAK YONETIM KURULU UYELIKLERI GOREVLERINDEN ISTIFA ETMISLERDIR.
SIRKETIMIZ YONETIM KURULU`NDA BU ISTIFALAR DA DAHIL, BOSALAN YONETIM KURULU UYELIKLERINE TTK MADDE 315. UYARINCA KALAN SUREDE GOREV YAPMAK VE YAPILACAK ILK GENEL KURULDA HISSEDARLARIN ONAYINA SUNULMAK UZERE CEMIL CENGIZ SATAR, SERDAR KESKIN VE MEHMET VEDAT CEM SECILMISTIR.
YONETIM KURULU UYELERI ARALARINDA TOPLANARAK, BOSALAN SIRKET YONETIM KURULU BASKANLIGINA ERTUNC SOGANCIOGLU`NUN ATANMASINA, YONETIM KURULU UYELERINDEN ERTUNC SOGANCIOGLU, MEHMET SOYSAL VE CEMIL CENGIZ SATAR`DAN HERHANGI IKISININ MUSTEREK IMZASIYLA SIRKETI HER HUSUSTA ISTISNASIZ OLARAK EN GENIS SEKLIYLE TEMSIL VE ILZAM ETMELERINE, TOPLANTIDA BULUNAN UYELERIN OYBIRLIGI ILE KARAR VERILMISTIR.
---------------------------------------------------------------------------------------------
BU HABERIN KAP `IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK`I TIKLAYINIZ!
http://WWW.KAP.GOV.TR/YAY/BILDIRIM/B...ASPX?ID=187783|Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
o ne len. keten abi hamile mi?bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterketen abi haimle 1660 ı çizecekmiş şimdi nefesler tutuldu
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
sürgünefe el attığım belli oluyomuuuuuuu ::::::::::::::::GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertamam senin için el atcam
))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
hacimle demek istedimdi.keten abi 60 çizdi 65 i de sen çiz bariBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
sağol varol hocam eline sağlıkBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
tavan olur mu?GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersürgünefe el attığım belli oluyomuuuuuuu ::::::::::::::::
))))))
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster397 PİMAS aldım S1 de dünde ananlizini iligili topiğe attım yarışma listesine ede yazdım zaten
ilgilenen okusun
BU ARADA: SERT HAREKETLER YAPAR DEMEYİ UNUTMADAN DİYEYİM

radyolog abi duruyo mu pimas
Yorum
-
99 za baya el atman lazimgÜko25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersürgünefe el attığım belli oluyomuuuuuuu ::::::::::::::::
))))))
Yorum
-
baş rolde güko oynuyorsa neden olmasın hocamEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertavan olur mu?

Yorum
-
KAP : BRISA BRIDGESTONE SABANCI LASTIK SAN. VE TIC. A.S. / BRISA [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 01.03.2012 16:31:52
OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL)
---------------------------------------------------------------------------------------------
ORTAKLIGIN ADRESI : SABANCI CENTER KULE 2 KAT:3 4.LEVENT-ISTANBUL
TELEFON VE FAKS NO. : 0212 385 84 50 - 0212 385 84 55
ORTAKLIGIN YATIRIMCI/PAY SAHIPLERI ILE ILISKILER BIRIMININ TELEFON VE FAKS NO.SU : 0262 316 57 00 - 0262 316 40 40
YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS ACIKLAMA MI? : HAYIR
OZET BILGI : 17. DONEM TOPLU IS SOZLESMESI ARABULUCU GOREVLENDIRILMESI HAKKINDA
ACIKLANACAK OZEL DURUM/DURUMLAR:
TURKIYE PETROL , KIMYA VE LASTIK SANAYI ISCILERI SENDIKASI ILE SIRKETIMIZ ARASINDA 17. DONEM TOPLU IS SOZLESMESI MUZAKERELERINDE, 27 MADDEDE ANLASMA SAGLANAMAMIS OLMASI NEDENIYLE, SENDIKANIN TEK TARAFLI UYUSMAZLIK TUTANAGI TUTARAK, RESMI ARABULUCU TAYINI TALEBIYLE KOCAELI CALISMA VE IS KURUMU IL MUDURLUGU`NE BASVURMASI UZERINE, BUGUN KOCAELI CALISMA VE IS KURUMU IL MUDURLUGU`NDE YAPILAN TOPLANTIDA, PROF. DR. KUVVET I. LORDOGLU ARABULUCU OLARAK GOREVLENDIRILMISTIR.
BU HABERIN KAP `IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK`I TIKLAYINIZ!
Mevlana der ki;
Yorum
-
ayı çıkabülür daş düşebülür egen tavan olabülür herşey olabilirrr :::::::::::::::EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertavan olur mu?
))))))))))
yav herşeye yorum yaptın egeene yorum yapmıyon hoca sensin ben nerden bilemmm :::
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum